- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Bir de yaşını ekledim tamam oldu kuzumKilo:57.0
Boy:165
Göğüs : 90
Bel : 70
Göbek : 84
Kalça : 94
Basen : 90
Sağ bacak : 45
Sol bacak : 45
Şimdi doğru mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de yaşını ekledim tamam oldu kuzumKilo:57.0
Boy:165
Göğüs : 90
Bel : 70
Göbek : 84
Kalça : 94
Basen : 90
Sağ bacak : 45
Sol bacak : 45
Şimdi doğru mudur
Ne olduki bocuk , bizim delikanlimi uzdu seni ?Seabahar aeben ablam aynurum çok sagolun bu halimle guldurdunuz beni moralm çokbozuk da..
Ne oldu ezgicim?Seabahar aeben ablam aynurum çok sagolun bu halimle guldurdunuz beni moralm çokbozuk da..
Tamam canım seviniriz biz de...sen şimdi yaz,biz kimlerin katılacağını not edelim.zaten 3ocağa yakın hatırlatıcam kimin ölçülerinde deyişiklik varsa yazsın diye.Kızlar topik hayırlı olsun ben 13.takımda yarışıyorum.Kendi çapımda spor yapıyorum ama istikrar pek olmuyor bu site de aradığım bişeydi tam denk geldi.Bende sizinleyim 3 ocağa yakın ölçülerimi yazarım.
Olur aşıklar aradında öğle şeyler.takma kafana..Aynen öyle o üzdü yine..
★Yaş:27
★Kilo:61.5kg
★Boy:163cm
★Göğüs ölçüsü:95
★Bel ölçüsü:80
★Göbek ölçüsü:84
★Kalça ölçüsü:100
★Basen ölçüsü:96
★Bacak ölçüsü(sağ):58
★Bacak ölçüsü(sol):59
yalnız bacak ölçsünü resimde gösterildiği gibi ortadan değil,en kilolu üst taraftan aldım
Sen de tam bizim aradığımız motivasyonda birisin canım...bekliyoruz...işte tam aradığım topic doğum sonrası kilolarımın birazını verdim 10 kilo fazlam var vermekte zorlanıyorum sizin sayenizde vericem inşallah 3 ocağa kadar yazarım ölçülerimi ay heyecanlandımmm
Yok kız aşığım aşık arkadaşımız..e yazdım ya orda...damla o resimdeki sen misin
sensen eğer ohaa diyorummm harika fiziğin var maşallahhhh,darısı başıma inşallah
aa evet ben daha önce ölçülerimizi konusalım başlığı altında da resmini görmüstüm sanki,şimdi hatırladım onun olduğunuYok kız aşığım aşık arkadaşımız..e yazdım ya orda...
Ben de kilomdan memnunum amaaa evet ben daha önce ölçülerimizi konusalım başlığı altında da resmini görmüstüm sanki,şimdi hatırladım onun olduğunu
ben böyle göründğüm zaman zayıflama işini bırakırım,sadece spora devam ederim
benim de ideal vucudum böyle olmalı
peki ne zaman başlıyoruz şimdi başlayamaz mıyım çok gaza geldim birdenSen de tam bizim aradığımız motivasyonda birisin canım...bekliyoruz...