★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Çok teşekküler peri:) ölçümler içinde aşığa teşekkürü borç bilirim .. görsellerde şınav eksik sanki :) benim 4/30 geçti. Bir de yanına extra butt bible yapmaya başladım. Rahatsızlanmdan önce yapıyordum çok iydi. Direkt popo yapmaya yönelik. 2-3 kg versem bana yeter. Karatay yapıyorum, diyetten çok sağlıklı beslenmek adına. Motivasyon olması açısından sonuçları paylaşırım takipteyim :)

Bir de şu var yabancı forumlarda çok okudum, hazır olmadığınız zaman bir sonraki levele geçmeyin diyor. Bence levelleri 15 günde yapalım, ve mutlaka haftada birgün off gün verelim. Bunuda araştırdım kasların bir gün dinlenmesi şartmış. Ben böyle yapacağım, sanırm sizin bitiş tarihinize yetişirim eğer ara vermeden yapmazsanız :)

En çok çekindiğim daha öncede dedim, regl iken spor yapmak. Bişi irrite ediyor beni bi de hoplayıp zıplıyoruz hep. Bu sefer deneyeceğim, inş irrite olmam.

damlanurcum.. ne kadar güzel, açıklayıcı, bilgilendirici ve en önemlisi gerekli uyarıları da içeren bir konu başlatmışsın..
Tebrik ediyorum.
Topiğin hayırlı olsun..
Spor bilincinin oluşmasında vereceğin her katkı çok önemli..
Ayrıca; söylemeden de geçemem ki.. Meğerse sen bir fıstıkmışsın da haberimiz yokmuş..

Baharim damlada fistik fakat resimdeki aşigimasik arkadasimiz nami deger böcük :)

Topiğiniz hayırlı olsun kızlar...
Bende başlamak istiyorum sizinleCiddi bi basen sorunum var.Diyette yapıyorum 8. takımdayım
Ölçüleri en kısa zamanda vereceğim inşaallah

Çook teşekkür ederim :) Bekliyoruz

Şınavsız olur muuu hiiçç 1. turda kuvvet hareketlerinde 1. hareket direk şınav
Regl konusunda valla bende biraz garip hissetmiyor değilim ama 1 aycıktan bişi olmaz

Ay sahi mi.. Uyarı için teşekkürler aebenim..
Özüz diliyorum aşiğimaşik.. ben hep damlanurla konuştuğum için öyle şatlandırmışım ki kendimi o olduğuna..
Maşallah tatlım sana..
Ayyyy ben de diyorum bahar beni nerde gördü ki fıstık gibisin dedi...ben o kadar fıstık deyilim be baharım...doğum sonrası göbiş,yumoş bacaklar var bende...amma inşallah bu sayede ben de ezgim gibi fıstık olacağım...ne habeeer?

İyi dileklerin için çok teşekkürler baharım.buraya gelmen,fikir bildirmen benim için çok önemli.aşığımaşık ve perigünlüğü arkadaşlarımla yaptık bir şeyler.inşallah umduğumuz gibi olur...

Güzel bilgilerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.hele bi başlayalım,önerilerini mutlaka dikkata alırız...

İlk ölçü benden sabah aç ve çıplak ölctüm :)

Kilo: 57.0
Göğüs:90
Bel:70
Göbek:84
Kalça:94
Basen:90
Sağ bacak:45
Sol bacak:

Doğru mudur
Güzel arkadaşım...sol bacağı da eklersen sevinirim...bir de aeben ablam iyi ki sormuş ilk mesajda da bazı ilaveler edicem bildirim şekline onu da eklersen super.

Güzel arkadaşım...sol bacağı da eklersen sevinirim...bir de aeben ablam iyi ki sormuş ilk mesajda da bazı ilaveler edicem bildirim şekline onu da eklersen super.
Ayyy dur ben yeniden yapıym sol bacağı yazmamşm yahuuuuu

Seabahar aeben ablam aynurum çok sagolun bu halimle guldurdunuz beni moralm çokbozuk da..

İlk ölçü benden sabah aç ve çıplak ölctüm :)

Kilo: 57.0
Göğüs:90
Bel:70
Göbek:84
Kalça:94
Basen:90
Sağ bacak:45
Sol bacak:

Doğru mudur

Kilo:57.0
Boy:165
Göğüs : 90
Bel : 70
Göbek : 84
Kalça : 94
Basen : 90
Sağ bacak : 45
Sol bacak : 45

Şimdi doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…