- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Hayırdır geçmiş olsun canım bende iyiyim maç izliyorum..İyiyim kuzum.afedersin aceleyle topiyi açıyordum.hoş geldin diyemedim.aslımda şu an kafam çatlıyor,miydem bulanıyor.fakat topiği açmak zorundaydım...neyseki hall ettim..sen nasılsın tatlım?
İyi seyrler canım.bilmiyorum kuzum ya dışarı çıkmışdım soğuk oldu herhaldeHayırdır geçmiş olsun canım bende iyiyim maç izliyorum..
Aman diyim ha, dikkat et..İyi seyrler canım.bilmiyorum kuzum ya dışarı çıkmışdım soğuk oldu herhalde
E ben de beresiz çıktım bugün...ondan oldu mutlaka...uyusam geçecek...iyi geceler kuzucum...Aman diyim ha, dikkat et..
Bende hasta oldum olucam teget geciyorym..
Disari xikarken tam iki tane bere takiyorum kafama..
Aynen dinlen keneine gelirsin cok opuyorum..E ben de beresiz çıktım bugün...ondan oldu mutlaka...uyusam geçecek...iyi geceler kuzucum...
Canım kalça ölçün eksik.yazarmısın hemen
evet canim geciktinİyi akşamlar bu gruptan yeni haberdar oldum bende katılmak istiyorum ama geciktim mi 3 ocak son demişsiniz
Peri senin takım neredeeee?Evet bayanlaarr :) Jillian aktivitemiz bugün itibariyle başladııı :) Bundan sonra bu topicten yeni katılımları alacağızYani 05.02.2015'te başlayacak olan yeni takımlar için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-3-grup.784386/Peri senin takım neredeeee?
baksen ben aynura diyodum ,hulyamda takımdan önce buraya gelmiş .. kınıyom la siziPeri senin takım neredeeee?
Yok bacım takımı okudum,peri benim grup var yazmış ya,dün gece göremedim de onu sordum :)baksen ben aynura diyodum ,hulyamda takımdan önce buraya gelmiş .. kınıyom la sizi
Canım hala istiyorsan ölçülerini 2.grupa yolla...İyi akşamlar bu gruptan yeni haberdar oldum bende katılmak istiyorum ama geciktim mi 3 ocak son demişsiniz
Canım hala istiyorsan ölçülerini 2.grupa yolla...evet canim geciktin
ben dün gece yazdim katilabilirmiyimdiye ölcümüde sabah aldim ama yinede alinmadim guruplara
yarin kendim basliyorum burdan yazarimgünlük raporumu yinede ekndimimotive etmek adina