★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Benimde bilege takilan agirliklarim var 0,5 kg onunla baslarim birde ben su yerine alçı doldurmustum siselere daha iyi oluyor dambil gibi :KK8:
Ya da ben direk 3 kg dambil la baslim ancak etkisi olur bana:confused:
Canım benim öyle göründüyü gibi kolay haraketler deyil ki...en kolayındaan başlamak gerek...baktık o oldu diyerine geçelim...

Bunlari gecen sene yapmistim biri iyice taslasmis digeri de az kalmis :KK70: 1419441726521-1834947644.jpg

harikasınız çok emek vermişsiniz. aranıza katılmasamda yaptığım lesli ve step egzersizlerine ekleyeceğim çok hareket var onları çalar yaparım artık :KK66:

Topiğiniz hayırlı olsun kızlar :)
Bende 30 day shred'i 6 gündür yapıyorum, ilk iki gün acayip zorlamıştı, nefes nefese kalmıştım ama üçüncü gün hareketleri daha rahat yaptığımı farkettim. Tek hatam başta ölçü almamam oldu, yalnız şimdiden pantolonların belinin biraz bollaştığını farkettim tabi bu biraz kilo verdiğimden de kaynaklanıyor :) herkese tavsiye ederim, basit gibi görünsede başta biraz zorluyor ve bütün vücûdun çalıştığını hissediyorsunuz :)

Bitirdiysen daha iyi ya sonuçları paylaşsana bizimle canım...

başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun

başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun
Biz takımlar olarak zaten diyetteyiz fıstığım.sonuçlar superrr...ağzım açık kaldı.daha bi gaza geldimmm...ayyy 5 ocak gelse de başlasakkkk...

başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
Masallah :nazar::KK9: cok fark etmis
Biz takımlar olarak zaten diyetteyiz fıstığım.sonuçlar superrr...ağzım açık kaldı.daha bi gaza geldimmm...ayyy 5 ocak gelse de başlasakkkk...
Bende valla simdi bantta yuruyecem :KK71:
Damlanur kaptancim ben yarindan itibaren yapmaya baslasam 5 ocak ta sizinle tekrar baslasam olurmu
Benim daha cok sikilasmaya ihtiyacim var puffffffff:mad::mad:

Masallah :nazar::KK9: cok fark etmis

Bende valla simdi bantta yuruyecem :KK71:
Damlanur kaptancim ben yarindan itibaren yapmaya baslasam 5 ocak ta sizinle tekrar baslasam olurmu
Benim daha cok sikilasmaya ihtiyacim var puffffffff:mad::mad:
Ayy kızz ne acelen var beklesene birlikde başlayalım...

Ne kadar surede bu farklar olustu harika olmus
başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30

X