Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben de istiyorum linkini. Bana da atar mısın?

spor yapmak için yeni yılda kendime söz verdim. youtube'daki videolar izledim ama yetersiz.
canım bana da linkini atar mısın acaba?

ıyımıssss ama bu bırıncı levelle hıc sanmıyorum ıncelcemızı belkı 2-3 daha cok hareket vardır .... ama yapmaya ve agzımızı tutmaya devam

dogrusunu soylemek gerekirse bana da az gibi geliyor ilk level ama dur bakalim kesin bir bildigi vardir Jillian'a (ve de bunu daha once yapip fotolarini koymus arkadaslara) guvenim sonsuz :)

dogrusunu soylemek gerekirse bana da az gibi geliyor ilk level ama dur bakalim kesin bir bildigi vardir Jillian'a (ve de bunu daha once yapip fotolarini koymus arkadaslara) guvenim sonsuz :)

belkı 2-3 te cok yoruluruz aslında bende cok guvenıyorum nedense artık sabah spor yapıcam 1 saatte ıp atlıcam aksam gobem aldı basını basenlerımde cabası ...

banada atabilir misiniz?surekli devam etme niyetindeyim hadi hayrlisi.gecen sene leslie den fayda gormustum ama simdi daha agir yapmak istiyorum

Call. zumba walking derken şimdi de buna el atıyorummm Yeni yılla birlikte bende karar aldım ama bakalım uygulayabilecek miyim... Vira bismillah

arkadaşım merhaba yazın dikaktimi çekti resimler gerçekten müthiş baya etkili olduğuna inanıyorum ben 5 kg verdim boyum 153 şuanda 68 kiloyum 58 kg düşmek istiyporu diyet ve leslie yapıyorum ama bu program daha etkili gördüğüm kadarıyla linkini yolarsan çok memnum olurum şimdiden teşekkürler

Kizlar, ilk sayfadaki acilis yazisina ekleme yaptim cunku sanirim bazi arkadaslar indirememisler, 2 tane resim koydum aciklamali. Ben daha once indirmis oldugum icin tam olarak tum sureci gosteremesem de umarim anlasilir olmustur. Ilk resimde acilan linkte nereye tikladigimi gosterdim. Buraya tikladigimda, "eger torrent programi kurulu ise" programin otomatik olarak acilmasi lazim (veya daha once boyle bir islem hic yapilmamissa once bu dosyayi hangi programla acmak istediginizi sorar, siz de utorrent programini secersiniz)
utorrent indirmeden once ekrana kucuk bir pencere acip sizin "ok" demenizi isteyebilir, ne derse tamam deyin :)
sonra da ikinci resimde gordugunuz gibi torrent listeye eklenecek ve de inmeye baslayacak. bitince de bilgisayarinizda artik indirilen dosyalar nerede duruyorsa o klasorde videonuzu bulabilirsiniz :)
umarim indiremeyen arkadaslara bu bilgi yardimci olur. ben baska turlu nasil link atilir bilemiyorum. rar yapip VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs linki haline getirilebilir heralde ama ben daha once hic denemedim. bilen varsa bana ogretirseniz oyle yapayim, bir de o sekilde deneyelim.

nasıl gidiyor kızlar? =) ben 3. levelı bitirdim nerdeyse. yalnız program artık bana hafif geldiğinden hafta sonu jillian michaelsin yeni bir egzersiz programına da başladım. hem onu hem 30 day shred programındaki 3. egzersizi yaptım. yeni başladığım program daha çok kalça, basen ve bacak yağlarını hedefliyor ve bu program beni çok zorluyor, 30 day shred bunun yanında çok hafif kaldı. bacaklarımın arkası ve kalçam bugün çok ağrıyor. programı biraz bozmuş gibi oldum ama ben zaten 3. levela çoktan geçmiştim. artık biraz değişiklik yapayım dedim. bakalım neler olacak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…