- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
3cu sporumuda yaptım ama son mekıgı cekemedım basım agırdı artık ve baldırlarım sadece agırdı:S ayrıca 6 gun yapıp level 2 ye mı gecıcezz.... bu arada nerdesınız kızlar nıye yapmıyorsunuz!
10ar gun yapiyoruz her leveli canim
ıyımıssssama bu bırıncı levelle hıc sanmıyorum ıncelcemızı belkı 2-3 daha cok hareket vardır .... ama yapmaya ve agzımızı tutmaya devam
dogrusunu soylemek gerekirse bana da az gibi geliyor ilk level ama dur bakalim kesin bir bildigi vardir Jillian'a (ve de bunu daha once yapip fotolarini koymus arkadaslara) guvenim sonsuz :)
bu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?