Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kıs sonra erkek gb kaslı olmayalımda bızım ıstedıgımız sıkılasıp ıncelmek fazlasında gozumuz yok .... sonra sıserız kalırız mazallah

Öyle erkek gibi kaslı olmak için o protein tozları işe yarıyor, merak etmeyin kendinize öyle çılgın bir protein ve aminoasit yüklemesi yapmadığınız sürece kas kas olamazsınız zaten :) Zaten kadınların vücut yapısı da buna müsait değildir :)

:)) iiyi barim cunkı zaten yapılı bır kızım 176 boyum 80 kg bırde kas oldugunu dusunsene haha ıygggggg gozumun onun bır geldıde bırden nefret ettım kendımden

eheh yok canım, jillian michaels de bana göre kaslı bir kadın, ondan birazcık daha ince bir yapı süper bence :)

eheh yok canım, jillian michaels de bana göre kaslı bir kadın, ondan birazcık daha ince bir yapı süper bence :)

sen leslıe ve slımın kadınını gorsen ve taıbodakılerı anammm onlar daha beter bu kadını sevdım ben :d gercı onlar cok calısıyordur surda 1 saat ayırsam hergun sukredıyorum usenmekten yapılmıyor

sen leslıe ve slımın kadınını gorsen ve taıbodakılerı anammm onlar daha beter bu kadını sevdım ben :d gercı onlar cok calısıyordur surda 1 saat ayırsam hergun sukredıyorum usenmekten yapılmıyor

ben protein tozu kullaniyorum ama kas yapmak icin degil. vejeteryan oldugum icin (ve de fasulye vs sevmedigim icin), ayrica normal sut de icmedigim icin benim protein takviyesi almam gerek diyet boyunca. cunku gunluk 30%+ protein hedefliyorum ama onu bir turlu normal beslenerek yakalayamadim. simdi sabahlari kahvaltilik gevregin icine 1 kasik protein tozu atiyorum, veya spordan sonra soya sutunun icine katip iciyorum muzlu sut gibi :26: ben agirlik falan calismadigim icin kaslanmadim ama, spordan sonra calistirilan kaslari besledigini biliyorum.

Vejeteryansan işin gerçekten zor, kullanman şart Öyle bir seçimi olmayıp hatta neredeyse benim gibi etçil beslenenler için şart değil bana kalırsa, tabii vücutcu hanımlardan olunmak istenmiyorsa :)

Gerçi kaslar hafif belirginleştikçe insanın içine bi şeytan giriyor biraz daha biraz daha diye ama umarım ben abartanlardan olmam :)

Soya sütünün sağlıklı olup olmadığı konusunda epey tartışmalar var, normal günlük pastörize inek (veya bulunabilirse keçi) sütünün çok daha sağlıklı olduğu söyleniyor, süt de mi içmemeyi tercih ediyorsun?

fulyam ben geldim linki arıyorum kör oldum :).. bu arada selam arkadaşlar fulya (TrulyScrumptious) öyle bahsettiki sanki yapınca hemen incelcem gibime geliyor. bende şu sıralar sıkı diyetteyim sporla desdekliyorum fakat böyle sıkı bişeye ihtiyacım var elinde link olan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz

normal sutu eskiden de icemezdim agir geldigi icin. bir ara vegan oldugum donemden kalma bir aliskanlik, soya sutune alistim normal sute donmem yani soya sutu zararli olsa direkt sutsuz bir hayata gecis yaparim. vegan olmaktan da cikolata ve yumurtayi ozledigim icin vazgecmistim bu arada :) pirinc sutu diye birsey de var ama tuhaf yaglimsi bir goruntusu var o yuzden o secenek de direkt iptal.
burada kahvalti diye birsey pek olmadigi icin herkes kahvaltilik gevrek yedigi, cay da sutle icildigi icin cok zor sutu tamamen hayatimdan cikarmak. ben bu soya sutu ile ilgili hic olumsuz birsey duymamistim daha once, ama heralde oyle olsa bile ben yine icmeye devam ederim :26:
proteini de 2 ay kadar once aldim cunku ben bir kalori sayma programi kullaniyorum (websitesi de var myfitnesspal .com), her yedigimi yaziyorum gunluk haftalik cizelgeleri karbo/pro/yag oranlarini falan gorebiliyorum. uzun bir sure yumurta, tofu vs ile protein yuzdesini yukseltmek icin ugrastim ama malesef sonucsuz kaldi. sonra bahsettigim websitesinin forumlarindan da aldigim motivasyon ile protein tozuna basladim. hergun olmasa da haftada 3-4 gun civari kullaniyorum. diyet yaparken kaslar da illa ki eridigi icin aslinda spordan sonra protein almak bir bakima iyi oldu. tartidaki sayidan cok incelip sikilasmak benim derdim, kaslardan cok kaybetmek istemiyorum. sonucta kas kutlesi azaldikca vucut daha az kalori yakiyor bunu istemiyorum kesinlikle. 55 kilo olup yumusak yumusak olacagima 65 kilo olup jillian gibi gorunmeyi tercih ederim yani nerdee... hayal iste :)

Öyle deme hayal falan değil kesinlikle :) Benim de geçen sene bu zamanlar 53-54 kiloydum ancak löpür löpür etlerim ve bir sürü selülitim vardı. O ara bir gazla bodyrock.tv'deki hareketlere başladım ancak günde 5 dk dayanabiliyordum ancak :) Şimdiyse 20-25 dk rahat gidiyor ve ben sıkılaştım selülitlerimse yokoldu :)

Tek derdim işte güçlenmek.. Yazın yoğun çalışma temposundan bir anda 47 kiloya kadar düştüm, tabii halsiz kaldım ve kaslarım da gitti. Yaz sıcağıydı taşınmaydı derken bir kaç ay aradan sonra yeniden başladım, son 3 aydır da düzenli yapıyorum sporumu... 49a çıktım böyle de kalmak niyetim işte ama biraz daha sıkılık ve güçlü olmak hiç fena olmazdı :)

Biraz daha araştırayım ben şu protein tozu işini :)

yeni gordum canimcim seni, arada kaynamissin :)) inceliceksin tabi. bi egzersizi yaptiran bayan diyor ki bazen oleceginizi dusunup durmak isteyeceksiniz ama durmak yok, o sadece bir yanilgi. artik morarana kadar zipla dur bide 30 gunde boyle sonuc almak haliyle kolay bir is olmayacak oldukca zorlayacak, buna da hazir olmak lazim. saat 9a ceyrek var ben birazdan baslicam egzersizime :))) cok yorgunum aslinda simdi yatsam aninda uyurum, ama ne olursa olsun bozmak istemiyorum basladim madem 1 ay yapicam bunu oyle ya da boyle. simurg_ nickli arkadas sanirim diger linki atan. ona sorabilirsin ozelden, sondan 4. sayfada bulabilirsin

muzaffer ksanın haftada 8-12 dıyetıne basladım ve bu vıdeoyu yapıyorum umarımm ıse yararrr .. sıkı dıyete gırdım bozmak yokk.. sımdı sabah kahvaltımı yaptım 1 saat sonra fılan sporumuda yaparımm :)......
ya ben bır hafta once slım ın 6 yapıyordum 3 gun sehır dısına gıttım sonra buna basladım ve vucudum agırmadı hıc hafıf alt baldırlarımda agrıcık var o kadar :S hamlannmadım spordan dolayı heral ya sankı hemen zayıflıcam gıbıme gelıoo haha bırde gobek hareketlerı yetersz gb geldı hıc karnımda agrı hısetmedım. olmasa 15 dk lık gobek hareketlerı var onu da bıtınce yapıcam. ıns butun cabalarımız sonuclanırr :)) bugun olculerımıde alıyımm :)

level 1 ve 2 cı gunumu tamamladım artı slım ın 6 da bons gobek hareketlerı vardı 10 dk onu yaptım :))) ama bişiler eksik gb yaff hareketlerii dogru yaptıma emınım ama agrım yok :S tamam 1 hafta full spor yapmıstım hadı agırmaması normal ama gobek hareketlerındede agırmıyor :S bu arada 107 basenlerım ust bel 77 alt gobek tarafı 82 kılom 81.6

canim ben 2 aydir spor yapiyorum ama bende agri oldu yine de, karinda kaslarinda biraz agri var, ama ozellikle de bu thigh denilen ust bacakta. ki benimkiler cok saglamdir ben zaten gunde 70 dk spor yapiyordum buna baslamadan once, bacak ve karin agirlikli. yine de agri oldu. sende nasil yok cok ilginc

ust bacaklarımda dıll sadece baldırlarımda agrı var. bende sasırdım ama ben esnegımdır acep ondanmı :S bırde ıdmanlıydım bu hareketlere karsı cogu hareket slım ın 6 dada vardı ona alısmıstım buda aynı hareketlerı yapıyor cogu zaman acaba ondan mı agırmıyor anlamadım :S belkı bugun aksam agırır

3cu sporumuda yaptım ama son mekıgı cekemedım basım agırdı artık ve baldırlarım sadece agırdı:S ayrıca 6 gun yapıp level 2 ye mı gecıcezz.... bu arada nerdesınız kızlar nıye yapmıyorsunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…