- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
Regl'ken insanın parmağını oynatası gelmiyor ama hafif hafif egzersizlerine devam et, hem moraline ve keyfine de etkisi olur, hem de yapmadım diye vicdan azabı çekmezsin :)
kızlar ben dün akşam ve bu sabah yaptım. bugün işe de gittim her yerim ağrıyor. size de oldu mu? 1 gün arayla yapmak mı lazım bunu yoksa ağrıya rağmen devam etmek mi? tavsiyesi olan?:26:
link isteyen herkese ozelden gonderdim arkadaslar,
bbbb46 size malesef ozel mesaj atilamadigindan size gonderemedim. ozel mesaj alma secenegini tekrar aktive ederseniz size de yollarim. aktivasyonu yaptiginizda topige yazarsaniz haberim olur
evet canim normal, agriya ragmen devam edilecekmis bende de oldu 3 gunden sonra azaldi ve bitti. agriya agriya zor oluyor spor yapmak ama sabret, vucudun yeni sisteme alismasi uzun surmuyor. ara vermeden yapilmasi lazimmis zaten 30 gunde bitirilecekmis tam.
bu arada 1. level bittikten sonra hala kendinizi level 2 ye gececek kadar fit hissetmiyorsaniz 15+15 yapilmasini tavsiye ediyormus Jillian. ilk ay sadece 2 level , ikinci ay da 3. level seklinde yani. aklinizda bulunsun arkadaslar
çok sağol tatlım. çok ağrıyor her yerim ama devam edicem. sabah babam da kalktı benle, o salonda hep yapıyor ama bacaklar ince ama çok göbek var. yanlış mekik çekmekten göbekte yağ birikti bence onda. şimdi jillianla deniyor bakalım. inşallah verir. onda ağrı hiç yok ama babama çok gülesim geliyor o hareketleri yaparken ya bana da moral oluyor :)
yazmayı unutmuşumsizin verdiğiniz linkten indiremedim.yönlendirmelerinizi deneyerek indirmeye çalıştım.doğrumu yaptım bilmiyorum ama bişekilde indirdim.
göderdiğiniz link sadece seviye1 miydii.
Selam, indirebilmenize sevindim. 3 seviye de ayni videoda, 1-2-3 durmadan ilerliyor video. 27ser dakikalik olmasi lazim. 3e bolemedim videoyu nasil yapildigini bilemedigim icin.
Ben de bazen esimle birlikte yapiyorum. Yalniz o zaman komik gorunen o degil, ben oluyorum cunku esim cok zayif olmasa da normal kiloda ve benden cok cok daha fit. O rahat rahat hareketleri yaparken ben uflayip pufluyorum hatta utaniyorum bazen sen git ben tek yapicam diyorum belki o da bana guluyordur icinden icinden
siz mezura ile olculerinizi aldiniz mi bu arada? baslangic ve bitiste olculerimizi yazalim farki gorelim diyorum ben. cunku kiloda pek degisiklik olmuyor ama sikilasma cok oluyor. ne kadar fark oldugu daha net anlasilir hem.
Bende bugün level 1 den yaptım biraz ama tamamlayamadım çok yoruldum cidden...
gercekten zor ama kisa zamanda oyle guzel sonuc alabilmenin de tek yolu kendimizi zorlamak. artik olecegini hissetsen bile birakmayip ustune gitmen lazim yani jillian oyle diyor