- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
İşin enteresan tarafı, eskiden spor yaparken "bu kadar yeter" derken, şimdiyse "biraz daha yapayım" diyorum kendiliğimden... Tamamen alışkanlığa bağlı kızlar, durmak yok :)
gercekten zor ama kisa zamanda oyle guzel sonuc alabilmenin de tek yolu kendimizi zorlamak. artik olecegini hissetsen bile birakmayip ustune gitmen lazim yani jillian oyle diyor
yaa ben dün yaptım bugün dayak yemiş gibiyim kızlarrbu hep böyle mi olcak devam etmesemmi acaba ya okuldada rahat ders anlatamadım çocuklarım sıkıldılar yazık çok yorgundum ayaga bile kalkamadım
yaa ben dün yaptım bugün dayak yemiş gibiyim kızlarrbu hep böyle mi olcak devam etmesemmi acaba ya okuldada rahat ders anlatamadım çocuklarım sıkıldılar yazık çok yorgundum ayaga bile kalkamadım
bende 2 gündür ypıyorum 2. gün daha rahattım ama tamamını yapamıyoprum hareketlerin zorlanıyopm şnavda mesela bence bırakma ama hiç bir tarafını kımıldatamıyosan 1 gün ara vermek işe yarayabilir belki
dün 1.seviyeyi yaptım.hızımı alamayıp.intenetten zumba dans derslerinide yaptım.
bugün bu saat oldu halen yüremekte zorluk çekiyorum.aaayyy bacacıklarım
ne yapıcam ben şimdi nasıl geçerki bu acılar
bu arada ikinci resimde biraz yazilar kucuk olmus uzerine tiklayip buyutebilirsiniz (sanirim 2. tiklamada en buyuk halini ali
merhaba banada linki atarsanız sevinirim yeni doguym yaptım göbeğim şarkmış durumda
İnşallah ben de çalışmaya başlayacağım böyle olmuyor vallah bütün gün evde otur otur :)
mesajı aldım teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var internet kotamız müsait değil. eğer gerçekten işe yarayacağından emin olsam gidip o cdyi alıcam. sizce değermi buna?