Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İşin enteresan tarafı, eskiden spor yaparken "bu kadar yeter" derken, şimdiyse "biraz daha yapayım" diyorum kendiliğimden... Tamamen alışkanlığa bağlı kızlar, durmak yok :)

evet aliskanlik meselesi gercekten de, ben de aynen oyleyim. spor yapamadigim gun de cok rahatsiz oluyorum illa yapmam lazim dun yapamadim mesela cunku 2 saatlik uykuyla tum gun calisinca aksam 9da uyuyakalmisim. bugun telafi edicem eve gider gitmez.

ucuncu gunumude yaptim olmeden su 10 gunu tamamlayabilirsem sanirim level 2-3 e falan gecmeden hep 1 den devam edicem ben
3.gundur ayni yerde bitip tekrar basliyorum 8.39.saniye kabusum!:18:

gercekten zor ama kisa zamanda oyle guzel sonuc alabilmenin de tek yolu kendimizi zorlamak. artik olecegini hissetsen bile birakmayip ustune gitmen lazim yani jillian oyle diyor

Evet haklısın canım Bugün tamamını yaptım level 1'in. İki kere mola verdim yalnız. Sevdim bu işi biraz zorluyor şuan için ama inşallah devam edeceğim

kıslarrrr 1. leveli yaptım ama ter içinde kaldım 15 gün devam edicem bakalım etkisi olursa sürekli yapcam ama bu kadar yorulmaya da etkisi olur artık heraldee

selam kizlar. bugun l-carnitine aldim daha once kullanmistim hem enerji veriyor spor oncesi hem de yag yakimini hizlandiriyor. normalde besinlerin icinde bulunan bir madde ama insan benim gibi vejeteryan olunca, sut urunleri de yemeyince malesef besin takviyelerine yonelmek durumunda kaliyor. yani cok da lazim degildi ama zamaninda deneyip memnun kaldigim icin yeniden almak istedim bakalim jillian ile beraber ne kadar ise yarayacak :) bu arada ust bacaklarim 1er cm incelmis, daha 1. haftadan

yaa ben dün yaptım bugün dayak yemiş gibiyim kızlarr bu hep böyle mi olcak devam etmesemmi acaba ya okuldada rahat ders anlatamadım çocuklarım sıkıldılar yazık çok yorgundum ayaga bile kalkamadım

yaa ben dün yaptım bugün dayak yemiş gibiyim kızlarr bu hep böyle mi olcak devam etmesemmi acaba ya okuldada rahat ders anlatamadım çocuklarım sıkıldılar yazık çok yorgundum ayaga bile kalkamadım

bende 2 gündür ypıyorum 2. gün daha rahattım ama tamamını yapamıyoprum hareketlerin zorlanıyopm şnavda mesela bence bırakma ama hiç bir tarafını kımıldatamıyosan 1 gün ara vermek işe yarayabilir belki

yavas yavas gecicek ve sonra inanilmaz enerjik bomba gibi olcaksin kaslar gelistikce esksinden cok daha guclu ve dayanikli olcaksin bunu dusun pes etme :)

bende link isteyiyorum kızlarr..

lesieyle başladım bugün...bi kaç gün sonra da sizinkine bşlarım zayıflamak istiyorum..

ben en iisi bugün ara vereyim yarım yapayım zaten sonra hafta sonu iş yok güç yok otururum evimde dinlenirimmm :124:

dün 1.seviyeyi yaptım.hızımı alamayıp.intenetten zumba dans derslerinide yaptım.
bugün bu saat oldu halen yüremekte zorluk çekiyorum.aaayyy bacacıklarım
ne yapıcam ben şimdi nasıl geçerki bu acılar

iyi yapmissin gecer gecer belli cok calismis kaslarin sevinmen lazim. ben cok seviyorum nedense o kas agrisini eh o agriyla spor yapmak biraz zor oluyor ama imkansiz degil gecen hafta agriya agriya yaptim valla zamanla gecti birkac gunde

bugun 6.gunum olacakti ama 2 gun hic canim istemedi yapmadim bugunde cektigim agrilar bosa gitmesin diye yaptim.aslinda ben faydasini gormeye basladim bile.bu hizla ise yarayacaksa 1 ay sonrasi super olur

mesajı aldım teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var internet kotamız müsait değil. eğer gerçekten işe yarayacağından emin olsam gidip o cdyi alıcam. sizce değermi buna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…