- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
kıs sonra erkek gb kaslı olmayalımda bızım ıstedıgımız sıkılasıp ıncelmek fazlasında gozumuz yok .... sonra sıserız kalırız mazallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle erkek gibi kaslı olmak için o protein tozları işe yarıyor, merak etmeyin kendinize öyle çılgın bir protein ve aminoasit yüklemesi yapmadığınız sürece kas kas olamazsınız zaten :) Zaten kadınların vücut yapısı da buna müsait değildir :)
eheh yok canım, jillian michaels de bana göre kaslı bir kadın, ondan birazcık daha ince bir yapı süper bence :)
eheh yok canım, jillian michaels de bana göre kaslı bir kadın, ondan birazcık daha ince bir yapı süper bence :)
Öyle erkek gibi kaslı olmak için o protein tozları işe yarıyor, merak etmeyin kendinize öyle çılgın bir protein ve aminoasit yüklemesi yapmadığınız sürece kas kas olamazsınız zaten :) Zaten kadınların vücut yapısı da buna müsait değildir :)
ben protein tozu kullaniyorum ama kas yapmak icin degil. vejeteryan oldugum icin (ve de fasulye vs sevmedigim icin), ayrica normal sut de icmedigim icin benim protein takviyesi almam gerek diyet boyunca. cunku gunluk 30%+ protein hedefliyorum ama onu bir turlu normal beslenerek yakalayamadim. simdi sabahlari kahvaltilik gevregin icine 1 kasik protein tozu atiyorum, veya spordan sonra soya sutunun icine katip iciyorum muzlu sut gibi :26: ben agirlik falan calismadigim icin kaslanmadim ama, spordan sonra calistirilan kaslari besledigini biliyorum.
Vejeteryansan işin gerçekten zor, kullanman şart Öyle bir seçimi olmayıp hatta neredeyse benim gibi etçil beslenenler için şart değil bana kalırsa, tabii vücutcu hanımlardan olunmak istenmiyorsa :)
Gerçi kaslar hafif belirginleştikçe insanın içine bi şeytan giriyor biraz daha biraz daha diye ama umarım ben abartanlardan olmam :)
Soya sütünün sağlıklı olup olmadığı konusunda epey tartışmalar var, normal günlük pastörize inek (veya bulunabilirse keçi) sütünün çok daha sağlıklı olduğu söyleniyor, süt de mi içmemeyi tercih ediyorsun?
fulyam ben geldim linki arıyorum kör oldum :).. bu arada selam arkadaşlar fulya (TrulyScrumptious) öyle bahsettiki sanki yapınca hemen incelcem gibime geliyor. bende şu sıralar sıkı diyetteyim sporla desdekliyorum fakat böyle sıkı bişeye ihtiyacım var elinde link olan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
canim ben 2 aydir spor yapiyorum ama bende agri oldu yine de, karinda kaslarinda biraz agri var, ama ozellikle de bu thigh denilen ust bacakta. ki benimkiler cok saglamdir ben zaten gunde 70 dk spor yapiyordum buna baslamadan once, bacak ve karin agirlikli. yine de agri oldu. sende nasil yok cok ilginc