- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.881
başla bakalımbende boğazıma engel olmak için pazardan kücük kücük salatalıklar aldım abur cubur niyetine onları yiyorum şimdi çıtır çıtır
bu arada unutmadım o motive yönteminisakın bana açığını verme çok pis motive ederim seni
merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
Buarada 2-3 kiloda vermişim ve doğumdan sonra eski kıyafetlerime girebiliyorum,hatta baya bol gelen kıyafetlerimde var..jilliane tam gaz devam yani
nazlı sonuçlar harika, özellikle belden çok iyi incelmişsin...bu gece 6w-6p'e kesin başlamam lazım..çok iyi geldi bu mesajlar bana
waaaaauuuuuuuuuuv belde 7 cm incelme.mükemmel ötesi.darısı başımıza:)merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
Buarada 2-3 kiloda vermişim ve doğumdan sonra eski kıyafetlerime girebiliyorum,hatta baya bol gelen kıyafetlerimde var..jilliane tam gaz devam yani
waaaaauuuuuuuuuuv belde 7 cm incelme.mükemmel ötesi.darısı başımıza:)
arada linkleri böyle güncelleyelimde isteyenler buradan ulaşsınlar bi kaç link daha buldum buyrun :)
The Biggest Winner - How to Win by Losing: Cardio Kickbox Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Yoga Meltdown Level 1-2 DVDrip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - No More Trouble Zones Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Body Revolution (2012) Free Downloads - Flmsdown
hepsini indiremedim bazı linklerde sorun olabilir
jillian ın diğer videolarını da şu linklerden indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Kickbox FastFix Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Killer Buns and Thighs (2011) DVDRip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Extreme shed & shred Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels: Frontside, Backside for Beginners Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels Fitness Ultimatum (2010/Wii/ENG) Free Downloads - Flmsdown
kızlar 30 days shred'den sonra neye geçmek gerekiyor?
ben ramazanda yapılamayacak bi durum olduğunu düşünmüyorumcanım,şimdi nasıl yapıyorsam aynen devam ne fark varki anlamadımMaşallah cnm azmine hayran kalıyorum yani.Cnm Ramazanda ne yapıcaz nasıl yapıcaz sporumuzu birde çalışanlar için daha da zor tabi.Karın egzersizlerine bende başladım artık benim hedefimde dolabımdaki aylar öncesinde hevesle aldığım ama bir türlü içine giremediğim kotuma girebilmek.Göbekte almış başını gitmiş basenlerden sonra.Jillian ve Brazil'in arkasından 5 dakika kadarda karın egzersizlerinide ekledim.Plates topuyla yapmak daha eğlenceli.
merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
yediklerine dikkat ediyomusun canım
valla ne yalan söyleyeyim hiç dikkat etmedim,herşey yedim..sadece geç vakitlerde birşey yemedim,onun dışında özel birşey yapmadım.birde dikkat etseymişim,kimbilir daha ne kadar incelecektim ama ben çok fazla kısamıyorum yemekten yaaa..hatta kızkardeşim bana gülüyordu,abla hem kolaları,pastaları götürüyosun hemde spor mu yapıyosun?diye ama demekki buna rağmen sporun faydası olmuş.
süper ozaman
bende pek kısamıyorum artık yemekten yaaa,oyüzden sordum,akşam geç saatlerde bişey yememeye özen gösteriyorum okadar
bu aralar birde çok acıkıyorum,aklıma hep yiyecek bir şeyler geliyor..özellikle yemeklerden önce ve sonra su içmeye başladım şimdi,hem tok tutsun hem diyette su içmek gerekiyor diye..birde geç vakitlerde yemeyeceğiz mecburen artık,ne yapalım..önceden evi abur cubur doldururduk eşimle yemekten sonra atıştırmak için,şimdi aldırmıyorum..onun yerine biraz meyve yada corn flakes yiyorum çok açsam.
herkese merhaba. ben internetten kendime yapabileceğim egzersiz ararken önce leslie sansone'u sonra jilllian'ı sonra da sizleri buldum:) leslie en başta eğlenceli geldi ama bikaç günde sıkıldım.2 gündür jillian 30 days shred yapıyorum yani 9 temmuzda 3. günümü yapacağım. koşu bandında 1 saat yürümeye çalışıyordum bundan önce onu haftanın hergününe çıkarmaya çalışıyordum.şimdiki hedefim jillianla beraber hazır terlemişken kardiyomu da yapmak.yani jillianın hergün zorunluluğu beni koşu bandına hergün çıkmaya teşvik edecek diye umuyorum.59-60 kilo falanımhedefim önce 55 sonra 50 ama yeteri kadar sıkılaşma olursa kilo olayına pek takılmayacağım.yeter ki kollarım incelsin göbeğim erisin göğsüm küçülsün ve sıkılaşsın. jillian benim bu yaz umudum oldu. inşallah hepimiz başarılı oluruz.
tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz canım,,sende beni senin hayatındada bizim hayatı gördüm sanki,,meyve en iyisi,,ama meyveyide geç saatte yemek iyideğil,,
bende nesfit yiyorum bazı akşamlar
neyse bi gidemedim spora başlıcam artıkçocuklar uyumuşken rahat rahat bitireyimde uyuyayım,yarın ev bakmaya ghidicez,inşallah tutarız bu sefer