Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

başla bakalım :KK70: bende boğazıma engel olmak için pazardan kücük kücük salatalıklar aldım abur cubur niyetine onları yiyorum şimdi çıtır çıtır

bu arada unutmadım o motive yöntemini :KK70: sakın bana açığını verme çok pis motive ederim seni

salatalıkları öyle bi anlatmışsın ki ağzım sulandı:KK56: işteyim ve karnım aç:KK52: ve 9 dan önce bişi yemem mümkün değil:KK37:
çıtır çıtır salataları ikiye bölüp tuzlayıp yiyesim var

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
Buarada 2-3 kiloda vermişim ve doğumdan sonra eski kıyafetlerime girebiliyorum,hatta baya bol gelen kıyafetlerimde var..jilliane tam gaz devam yani :KK34:

nazlı sonuçlar harika, özellikle belden çok iyi incelmişsin...bu gece 6w-6p'e kesin başlamam lazım..çok iyi geldi bu mesajlar bana:nazar:

nazlı sonuçlar harika, özellikle belden çok iyi incelmişsin...bu gece 6w-6p'e kesin başlamam lazım..çok iyi geldi bu mesajlar bana:nazar:

canım çok sağol,göbek kısmımda alttan düzleşmeye başladı çok şaşkınım..buarada after before fotolarına baktığımı söyleyen bendim ama bence bir kişinin olumsuz yorumu yüzünden motivasyonunu kırma canım.aynen bende bir ara bıraksam mı acaba dedim,çünkü göbek hiç gitmiyormuş gibi geliyordu..dışarda görenler çok zayıflamışsın,bekarken bile bu kadar zayıf değildin..çocuk doğurdun nasıl kilo verdin diye soruyorlar,benim motivasyonum yerine geldi ve devam ettim..bence olumsuz yorumları düşünme hiç canım,belkide düzenli yapmayan diyetine dikkat etmeyen biri yazmıştır,o yorumuda.:KK34:

merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
Buarada 2-3 kiloda vermişim ve doğumdan sonra eski kıyafetlerime girebiliyorum,hatta baya bol gelen kıyafetlerimde var..jilliane tam gaz devam yani :KK34:
waaaaauuuuuuuuuuv belde 7 cm incelme.mükemmel ötesi.darısı başımıza:)

yalnız çözemediğim bir olay var ben aşırı acıkıyorum ve açlığımı bastırayım diye yediğim şeyler beni daha da çok acıktırıyor höfff varmı bunun sebebini bilen biri :KK53:

Maşallah cnm azmine hayran kalıyorum yani.Cnm Ramazanda ne yapıcaz nasıl yapıcaz sporumuzu birde çalışanlar için daha da zor tabi.Karın egzersizlerine bende başladım artık benim hedefimde dolabımdaki aylar öncesinde hevesle aldığım ama bir türlü içine giremediğim kotuma girebilmek.Göbekte almış başını gitmiş basenlerden sonra.Jillian ve Brazil'in arkasından 5 dakika kadarda karın egzersizlerinide ekledim.Plates topuyla yapmak daha eğlenceli.
ben ramazanda yapılamayacak bi durum olduğunu düşünmüyorumcanım,şimdi nasıl yapıyorsam aynen devam ne fark varki anlamadım:KK34:
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.

:KK9::KK9::KK9:yediklerine dikkat ediyomusun canım:nazar:

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9:yediklerine dikkat ediyomusun canım:nazar:

valla ne yalan söyleyeyim hiç dikkat etmedim,herşey yedim..sadece geç vakitlerde birşey yemedim,onun dışında özel birşey yapmadım.birde dikkat etseymişim,kimbilir daha ne kadar incelecektim ama ben çok fazla kısamıyorum yemekten yaaa..:KK43: hatta kızkardeşim bana gülüyordu,abla hem kolaları,pastaları götürüyosun hemde spor mu yapıyosun?diye ama demekki buna rağmen sporun faydası olmuş.

Son düzenleme:
valla ne yalan söyleyeyim hiç dikkat etmedim,herşey yedim..sadece geç vakitlerde birşey yemedim,onun dışında özel birşey yapmadım.birde dikkat etseymişim,kimbilir daha ne kadar incelecektim ama ben çok fazla kısamıyorum yemekten yaaa..:KK43: hatta kızkardeşim bana gülüyordu,abla hem kolaları,pastaları götürüyosun hemde spor mu yapıyosun?diye ama demekki buna rağmen sporun faydası olmuş.

:KK9::KK9:süper ozaman:KK16:
bende pek kısamıyorum artık yemekten yaaa,oyüzden sordum,akşam geç saatlerde bişey yememeye özen gösteriyorum okadar:KK19:

:KK9::KK9:süper ozaman:KK16:
bende pek kısamıyorum artık yemekten yaaa,oyüzden sordum,akşam geç saatlerde bişey yememeye özen gösteriyorum okadar:KK19:

bu aralar birde çok acıkıyorum,aklıma hep yiyecek bir şeyler geliyor..özellikle yemeklerden önce ve sonra su içmeye başladım şimdi,hem tok tutsun hem diyette su içmek gerekiyor diye..birde geç vakitlerde yemeyeceğiz mecburen artık,ne yapalım..önceden evi abur cubur doldururduk eşimle yemekten sonra atıştırmak için,şimdi aldırmıyorum..onun yerine biraz meyve yada corn flakes yiyorum çok açsam.:KK1:

bu aralar birde çok acıkıyorum,aklıma hep yiyecek bir şeyler geliyor..özellikle yemeklerden önce ve sonra su içmeye başladım şimdi,hem tok tutsun hem diyette su içmek gerekiyor diye..birde geç vakitlerde yemeyeceğiz mecburen artık,ne yapalım..önceden evi abur cubur doldururduk eşimle yemekten sonra atıştırmak için,şimdi aldırmıyorum..onun yerine biraz meyve yada corn flakes yiyorum çok açsam.:KK1:

tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz canım,,sende beni senin hayatındada bizim hayatı gördüm sanki,,meyve en iyisi,,ama meyveyide geç saatte yemek iyideğil,,
bende nesfit yiyorum bazı akşamlar:KK56:
neyse bi gidemedim spora başlıcam artık:KK1:çocuklar uyumuşken rahat rahat bitireyimde uyuyayım,yarın ev bakmaya ghidicez,inşallah tutarız bu sefer:KK31:

herkese merhaba. ben internetten kendime yapabileceğim egzersiz ararken önce leslie sansone'u sonra jilllian'ı sonra da sizleri buldum:) leslie en başta eğlenceli geldi ama bikaç günde sıkıldım.2 gündür jillian 30 days shred yapıyorum yani 9 temmuzda 3. günümü yapacağım. koşu bandında 1 saat yürümeye çalışıyordum bundan önce onu haftanın hergününe çıkarmaya çalışıyordum.şimdiki hedefim jillianla beraber hazır terlemişken kardiyomu da yapmak.yani jillianın hergün zorunluluğu beni koşu bandına hergün çıkmaya teşvik edecek diye umuyorum.59-60 kilo falanımhedefim önce 55 sonra 50 ama yeteri kadar sıkılaşma olursa kilo olayına pek takılmayacağım.yeter ki kollarım incelsin göbeğim erisin göğsüm küçülsün ve sıkılaşsın. jillian benim bu yaz umudum oldu. inşallah hepimiz başarılı oluruz.

inşallah cnm sen 60 kiloya fazla diyosun ben 72 kiloyum ve şuan bi de emziriyorum ben napayım.
dogumdan önce 80 kiloydum 8 kilo aldım hamileliğimde.88le doğum yaptım emzirdğim için 72ye düştüm.şükür..:) ama emzirmeyi kestikten sonra nolurum bilmiyorum.bende yapıcam jillian ın programını inşalla zayıflarım çok cıvıdım bide:KK14: .... yani gene iyisin benden çok fazla değil bence kilon tabi ideal kiloda olmak sağlıklı olmak olabilmek en iyisi

tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz canım,,sende beni senin hayatındada bizim hayatı gördüm sanki,,meyve en iyisi,,ama meyveyide geç saatte yemek iyideğil,,
bende nesfit yiyorum bazı akşamlar:KK56:
neyse bi gidemedim spora başlıcam artık:KK1:çocuklar uyumuşken rahat rahat bitireyimde uyuyayım,yarın ev bakmaya ghidicez,inşallah tutarız bu sefer:KK31:

evet canım,yaşam tarzımız benziyor..haklısın aslında meyvede yesek onunda fazlası kilo olarak dönüyor,meyvelerdede şeker var sonuçta..açlığımızı bastırsın yeter.yemeyi çok abartmıyorum acıktım diye.çocukla spor çok zor oluyor,bende eşim işten gelince yapmaya başlıcam..buarada ben kardiyo olarak biraz leslie ve arkasından youtube daki 8 dakikalık karın egzersizini yapıyorum,hemen ardındanda jillian yapıyorum.göbek bölgemde benim asıl sorunum.
tamam canım,kolay gelsin..gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşallah..

şu an jillian michael in level 1 programını youtube den indiriyorum ama 2 dakika değil 2 saat surecek galiba 1 saat oldu hala devam ediyo ve yarısı anca doldu daha....:44:

X