- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.821
Aynen canım,bir taşla iki kuş vurmayı planlıyorum:)Hem spor yapmak hem de iftarda yediklerimi eritmek:)
ben sigara kullandığım için oruç tutamıyorum bide işim hesap kitap kafa kalmaz bende,,ama inş kısmet olursa bu sene tutmak istiyorum dediğin gibi olur hemde ramazan sonunda çıtır oluruz çıtır
Canım bende sigara kullanıyordum ama 8 ay kadar önce bıraktım.Zaten bu yüzden kilo aldım.8 ay önce 60 kiloydum.8 ayda 87 kiloya çıktım.3 haftadır diyetteyim 4 kilo verdim.Şu an 83 kiloyum.
İnşallah canım,dediğin gibi çıtır oluruz
ayy ne güzel cnm bırakmışsın yaa boşver kilo verilir sen daha önemlisinden kurtulmuşsun,,bende 3sene önce 48 oluyordum en fazla kilo almak için her gece uykudan kalkıp makarna yedim yattım önce anlamadım sonra bi baktım göbekli olmuşum
şimdide 50 olmak istiyorum tekrar bakalım artık ne kadar sürede olacazz çıtır çıtır:26::26:
bu arada bende bırakmak istiyorum cnmm sigarayı hatta bırakmam lazım ayıptır sölemesi memişlere silikon düşünüyorumonun içinde sigara içmemek gerekiyormuş zaten bırakırsam anca bu bahaneyle bırakırım
İnşallah bırakabilirsin canım.Rahat oluyor böyle.Nefesi bile rahat aldığımı hissediyorum.
öledir eminim canımm,jili yaparken totomdan alıyorum nefesi sanki suratım kıpkırmızı oluyor
öledir eminim canımm,jili yaparken totomdan alıyorum nefesi sanki suratım kıpkırmızı oluyor
Canım bende sigara kullanıyordum ama 8 ay kadar önce bıraktım.Zaten bu yüzden kilo aldım.8 ay önce 60 kiloydum.8 ayda 87 kiloya çıktım.3 haftadır diyetteyim 4 kilo verdim.Şu an 83 kiloyum.
İnşallah canım,dediğin gibi çıtır oluruz
Bende bugun 1/1 yaptim hic zorlanmadim bu sefer.bir kre denedigimde20dk anca yapmistim. Benim sorum su.daha dogrusu fikirinizi almak istedim.1/4 oldugu gun 5 gunlugune bir yere gidecegim yokum.donunce 1/5 ten devammi etmeliyim yoksa basa sarip 1/1 mi yapmaliyim...
Sigarayı bırakmanıza sevindim.Çok mu yediniz sigaranın yerine yiyecek abur cubur mu koydunuz bu kadar kilo aldınız.Bende sigarayı 8 ay önce bıraktım 4-5 kilo aldım ilk 2 ayda.Yemem normaldi.Sigaranın yerinede bir şey koymadım su hariç.3 ay sonra tahlil yapıldı bir şey çıkmadı 6 ay sonra tahlillerim yapıldığında tiroit çıktı.Nikotin tiroiti uyarıyormuş.İlaca başladılar hemen 6 kilosu gitti.Siz baktırdınız mı? Hem kan tahlili hemde boğazdan ulturason yapıldı belki daha önce yazmış olabilirim.Tekrar hatırlatmış olurum yazdıysam
bugün level 2ye başladım,az önce bitirdim ve şuan kanter içinde yazıyorum bunlarıı,okadar mükemmel hareketler vardıki,ben hayatımda hiçbukadar nefes nefese kalmadım
bu arada size haberlerim varyarın ölçülerimi yazıcam, bugün ölçtüm kaydettim inanamayacaksınızz
ben deniz kaçaaaaarr,ter heryerimden akıyo vallaaaa
evet yazıyorum,,,aşağıdaki rakamlar önceki ve şimdiki 10günlük sonucum sonucu ama 2gün fire verdim 2.gün yapamamıştım ve eveligün yapamadım
28.06.2012--07.07.2012
göğüs=86 ---85
göbek=92----89
bel===75----74
kalça=95----94
baldır tek=58--57
en çok göbekten gitmişyaa çok sevindim,,,,
bugünde 2/2 yapıcam nasipse,çok mutluyum hareketler daha çok işe yarıycak gibi,çok zorlu ama inanın bana hep zenci kadının yaptığı tüm hareketleri yaptım banamısın demedi,,
sen güçlüsün kızım başabilirsin diye gaza verdim kendimi hepsini eksiksiz yaptım