- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.841
Level 1i günde kaç kere yapıyorsunuz ?
1 kere yapıyorum ben.Zaten o yarım saatte canımı çıkarıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Level 1i günde kaç kere yapıyorsunuz ?
1 kere yapıyorum ben.Zaten o yarım saatte canımı çıkarıyor:)
canım ben kısaca sölim sana real player programını indir kur pc ye,youtubedan jillian michaels 30 days shared level 1 2 3 olarak videolar onları aç videonun üzerine mouse u getirdiğinde üstte dowload video yazar tıkla indirir bu programla tüm videoları indirebilirsin zaten,ben linkten yapmadım yani 2dakkada falan iner bu şekilde ok
ben kaçtım sabah işbaşııı ii geceler herkeze her sabah 1cm incelelim inşşşş
Ay ne güldüm ya Allah'ta seni güldürsün
Ben sigarayı bırakmama rağmen totomdan nefes alıyorum Jiilian'ı yaparken
ay canım sanki yazında kendimi gördüm ya hatta bugün daha fazla kızarmış yüzüm,korktum,tüp mü patladı acaba yüzümde dedim
evet yazıyorum,,,aşağıdaki rakamlar önceki ve şimdiki 10günlük sonucum sonucu ama 2gün fire verdim 2.gün yapamamıştım ve eveligün yapamadım
28.06.2012--07.07.2012
göğüs=86 ---85
göbek=92----89
bel===75----74
kalça=95----94
baldır tek=58--57
en çok göbekten gitmişyaa çok sevindim,,,,
bugünde 2/2 yapıcam nasipse,çok mutluyum hareketler daha çok işe yarıycak gibi,çok zorlu ama inanın bana hep zenci kadının yaptığı tüm hareketleri yaptım banamısın demedi,,
sen güçlüsün kızım başabilirsin diye gaza verdim kendimi hepsini eksiksiz yaptım
cnm çok tşk ederim çok açıklayıcı olmuş sağol cnm
eva, bi dene bakalım, jilliandan sonra koşu bandında 1 saat koşabilecekmisin
tam içimden geçirdim msjı okuduğumda gülüyodum,,alta geldim seni gördüm bencede cnmm biraz zor o iş
bende başlamadan önce üst üste 2kere yapim diyordum birisi bitsin diye hatim indiriom valla
eva, bi dene bakalım, jilliandan sonra koşu bandında 1 saat koşabilecekmisin
tam içimden geçirdim msjı okuduğumda gülüyodum,,alta geldim seni gördüm bencede cnmm biraz zor o iş
bende başlamadan önce üst üste 2kere yapim diyordum birisi bitsin diye hatim indiriom valla
evet pes etmek yokk çıtır olacaz biz yaa löp löp et değil
bende 2ye baktım geçen çok zor görünüyor ama bencede daha etkili hareketler ve eğlenceli görünüyor...
bu arada ölçüler 10gün için çok iyi tebrik ederim cnm,ben 5,günde ölçmüştüm göbek 1,5cm gitmişti ama bu sabah yine eskiye dönmüştü tabi cumartesi pazar boğazımı tutmadım ve jilli yapmadım tatil hakkımı kullandım
bide sen göbeği nerden ölçüyosun cnm??
jillian dan sonra başka bir spor yapılamaz belki ama ben jilliandan önce tempolu yürüyorum yani kendimi paralamıyorum.peşine de ısınmış ve gaza gelmiş bi şekilde jiliana başlıyorum