Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım ben kısaca sölim sana real player programını indir kur pc ye,youtubedan jillian michaels 30 days shared level 1 2 3 olarak videolar onları aç videonun üzerine mouse u getirdiğinde üstte dowload video yazar tıkla indirir bu programla tüm videoları indirebilirsin zaten,ben linkten yapmadım yani 2dakkada falan iner bu şekilde ok
ben kaçtım sabah işbaşııı ii geceler herkeze her sabah 1cm incelelim inşşşş:21::21::21::21:

cnm çok tşk ederim çok açıklayıcı olmuş sağol cnm:21::KK16:

Dün bütün günümü havuz da geçirdiğim için jillianı yapadım. Bugün yapmyaya tam gaz devam. Hiçte halim yok ama zayıflamak uğruna devam durmak yok.

triendy, sonuçlar çok güzel, tebrikler..

benim demotive halim tam gaz devam ediyo:KK37:
en son perşembe yaptım..cuma-c.tesi-pazar yapamadım...yardımmmm !! tatile 15 gün kaldı yaaa :KK52::KK52:
ben hala olduğum yerde sayıyorum:KK50:

herkese merhaba. ben internetten kendime yapabileceğim egzersiz ararken önce leslie sansone'u sonra jilllian'ı sonra da sizleri buldum:) leslie en başta eğlenceli geldi ama bikaç günde sıkıldım.2 gündür jillian 30 days shred yapıyorum yani 9 temmuzda 3. günümü yapacağım. koşu bandında 1 saat yürümeye çalışıyordum bundan önce onu haftanın hergününe çıkarmaya çalışıyordum.şimdiki hedefim jillianla beraber hazır terlemişken kardiyomu da yapmak.yani jillianın hergün zorunluluğu beni koşu bandına hergün çıkmaya teşvik edecek diye umuyorum.59-60 kilo falanımhedefim önce 55 sonra 50 ama yeteri kadar sıkılaşma olursa kilo olayına pek takılmayacağım.yeter ki kollarım incelsin göbeğim erisin göğsüm küçülsün ve sıkılaşsın. jillian benim bu yaz umudum oldu. inşallah hepimiz başarılı oluruz.

:KK9:Ay ne güldüm ya Allah'ta seni güldürsün:KK9:
Ben sigarayı bırakmama rağmen totomdan nefes alıyorum Jiilian'ı yaparken:KK9::KK9::KK9:

cidden var yaa diyorumki şimdi ölecem heralde,,sanki biri boğazıma yapışmış gibi damarlar fırlamış ve iğrenç bi kırmızılık oluyor:KK1::KK1:
amin canım hepimizde gülelim inşşşş:21:

evet yazıyorum,,,aşağıdaki rakamlar önceki ve şimdiki 10günlük sonucum sonucu ama 2gün fire verdim 2.gün yapamamıştım ve eveligün yapamadım:KK17:

28.06.2012--07.07.2012
göğüs=86 ---85
göbek=92----89
bel===75----74
kalça=95----94
baldır tek=58--57

en çok göbekten gitmişyaa çok sevindim,,,,

bugünde 2/2 yapıcam nasipse,çok mutluyum hareketler daha çok işe yarıycak gibi,çok zorlu ama inanın bana hep zenci kadının yaptığı tüm hareketleri yaptım banamısın demedi,,
sen güçlüsün kızım başabilirsin diye gaza verdim kendimi hepsini eksiksiz yaptım:KK15::KK4::KK9::KK9:

evet pes etmek yokk çıtır olacaz biz yaa löp löp et değil:KK20:
bende 2ye baktım geçen çok zor görünüyor ama bencede daha etkili hareketler ve eğlenceli görünüyor...
bu arada ölçüler 10gün için çok iyi tebrik ederim cnm,ben 5,günde ölçmüştüm göbek 1,5cm gitmişti ama bu sabah yine eskiye dönmüştü tabi cumartesi pazar boğazımı tutmadım ve jilli yapmadım tatil hakkımı kullandım:KK14:
bide sen göbeği nerden ölçüyosun cnm??

eva, bi dene bakalım, jilliandan sonra koşu bandında 1 saat koşabilecekmisin

tam içimden geçirdim msjı okuduğumda gülüyodum,,alta geldim seni gördüm bencede cnmm biraz zor o iş:KK1::KK1:
bende başlamadan önce üst üste 2kere yapim diyordum birisi bitsin diye hatim indiriom valla:KK1::KK1::KK1:

tam içimden geçirdim msjı okuduğumda gülüyodum,,alta geldim seni gördüm bencede cnmm biraz zor o iş:KK1::KK1:
bende başlamadan önce üst üste 2kere yapim diyordum birisi bitsin diye hatim indiriom valla:KK1::KK1::KK1:

Bende ilk başladığımda Jillian'dan sonra yarım saatte bisiklet çeviririm diyordum:KK1:
Ne bisiklet çevirmesi,banyoya kadar zor yürüyorum,vıcık vıcık ter ve nefes nefese banyoya giriyorum:KK1:

Selam kızlr ben level 1 deyim ama bugün 2.günüm birazdan yapacagım cesaretim yok bacaklarım kopuyor agrıdan :KK9::KK9:
Plates yapmıs insanım ama bu kadar terlemezdim :KK9:

eva, bi dene bakalım, jilliandan sonra koşu bandında 1 saat koşabilecekmisin

ogltkn; öncelikle 1 saat koşmuyorum,tempolu yürüyorum ve de önce jillian'ı değil yürüyüşümü yapıyorum. bugün 3. günüm olacak inş. önce 1 saat yürüyüş sonra jillian level 1.
gayet de iyi gidiyor şu an

jillian dan sonra başka bir spor yapılamaz belki ama ben jilliandan önce tempolu yürüyorum yani kendimi paralamıyorum.peşine de ısınmış ve gaza gelmiş bi şekilde jiliana başlıyorum

evet pes etmek yokk çıtır olacaz biz yaa löp löp et değil:KK20:
bende 2ye baktım geçen çok zor görünüyor ama bencede daha etkili hareketler ve eğlenceli görünüyor...
bu arada ölçüler 10gün için çok iyi tebrik ederim cnm,ben 5,günde ölçmüştüm göbek 1,5cm gitmişti ama bu sabah yine eskiye dönmüştü tabi cumartesi pazar boğazımı tutmadım ve jilli yapmadım tatil hakkımı kullandım:KK14:
bide sen göbeği nerden ölçüyosun cnm??

canım göbeğimi tam göbek deliğinin 1cm altından en şiş yerden ölçüyorum,,
birde göbek iniyo şişiyo belli olmuyo ona herkezde,,mesela bigün öncede çok abartılı yersin akşam,sabaha kadar eritemez şiş kalır göbek e buda cm olarak artı görünür,oyüzden canını sıkmaya değmez,,2-3gün akşamları boğazını sıkı tut hafif beslen sabah ölç bakalım gerçek ölçü ne olmuş,,ancak böyle anlarsın,,:KK34:

bende akşamdan çok kaçırınca sabah ölçü sapıtır ama 3gündür göbek aynı ama ölçmiycem artık level2nin sonunda tekrar not alcam,,hiç bir yerim ağrımyor artık çok güzel yapıyorum hareketleri,kan ter içinde kalıyorum hemen,:KK52:

evet kızlar dün 2/2yi yaptım....bugün level2de 3.günüm inşallah ben bayadır geceleri yapıyorum daha etkili diye duymuştum fakat ben mecburiyetten yapıyorum,anca fırsat oluyo,ama ogünün yorgunluğuyla mayışıyorum çok zor yapmaya başlıyorum,,ama biraz yatıyım sonra kalkar yaparım dedimmi kesin kalır diye hemen kalkıp yapıyorum,,es geçmek istemiyorum artık:KK76:

Son düzenleme:
jillian dan sonra başka bir spor yapılamaz belki ama ben jilliandan önce tempolu yürüyorum yani kendimi paralamıyorum.peşine de ısınmış ve gaza gelmiş bi şekilde jiliana başlıyorum

şahsen bende kendi adıma ilk başta aynı şeyleri düşünmüştüm ondan kendimi gördüm sanki ,yarım saat spor ama bitiriyor işte insanı:emir_bebek:
öncesinde yapmak mantıklı tabi ve çok daha etkili olur bende vaktim olsa öncesinde yürüyüş vs istiyorum ama malesef

X