Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hiç yapmamak yerine yapabildiğin kadarını yap derim ben,ramazanda oruç tutarsanda yine yapabilirsin akşam yap sende,daha ii hem tam etkili olur,bende çalışıyorum akşam yapıyorum hatta gece bile oluyo önemli olan yapmakkk,başlamışken devamını getir sonra tekrar başlamak zor olur

ıftardan sonramı yaanı?? Belkı sabah sabah yapsam daha ıyı olur he?

Boyle de yapa bılırım belkı de.ramazana kadar 21 olucak ya ınsaallah.ramazanın ılk gunu mola,2 gun daha yapayım,sonra da adet olucam,adetlıyken de 7 sını yaptımmı.oldu bu ııss.olurmu kı.adetlıyken hareket etsem akıyor yaa..:KK14::KK14::KK14::KK14:

Boyle de yapa bılırım belkı de.ramazana kadar 21 olucak ya ınsaallah.ramazanın ılk gunu mola,2 gun daha yapayım,sonra da adet olucam,adetlıyken de 7 sını yaptımmı.oldu bu ııss.olurmu kı.adetlıyken hareket etsem akıyor yaa..:KK14::KK14::KK14::KK14:

halsiz kalırsın şimdi aç karnına sıcakta bide,iftardada az ye işte daha ii 2 saat sonra falan yap sporunu,regl dönemindede ilk gün mola ver sonra dene baktın zor oluyor yapma yürüyüş yap onun yerine 2 3 gün,sonra kaldığın yerden devamm

BU YAPTIĞINIZ PROGRAMI BİTİRDİM. ripped in 30 da bitti. ve hala spora devam ediyorum. regli olduğumda ilk gün ağrı kesicisiz duramazdım. hareket etmek güçtü.
spor hayatıma girdiğinden beridir regli ağrısı regli öcesi göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. bırakın bunları migren belası başımdaydı. boynumda düzleşmede vardı. marttan bu yana ağrı kesici içmedim ben. sizde farkı göreceksiniz bence. spora devaam edin tüm ağrılara çok iyi geliyor.

BU YAPTIĞINIZ PROGRAMI BİTİRDİM. ripped in 30 da bitti. ve hala spora devam ediyorum. regli olduğumda ilk gün ağrı kesicisiz duramazdım. hareket etmek güçtü.
spor hayatıma girdiğinden beridir regli ağrısı regli öcesi göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. bırakın bunları migren belası başımdaydı. boynumda düzleşmede vardı. marttan bu yana ağrı kesici içmedim ben. sizde farkı göreceksiniz bence. spora devaam edin tüm ağrılara çok iyi geliyor.

Bu anlattıkların süper umarım aynı etkileri bendede gösterir en önemlisi bendede boyun düzleşmesi var ve çok rahatsızım bu durumdan,dik durmayı beceremiyorum çünkü:26:

Bu anlattıkların süper umarım aynı etkileri bendede gösterir en önemlisi bendede boyun düzleşmesi var ve çok rahatsızım bu durumdan,dik durmayı beceremiyorum çünkü:26:

görürsün diye düşünüyorum. dik durmayı öğretiyo jill bize doğru durunca ağrıda olmuyor.

çok isterim yaa inşallah,hemen sona gelmek istiyorum bende,peki zayıflık ve incelme konusunda ne dersin bitirmiş biri olarak??bende sadece göbek sorunu var ama ciddi bi göbek yani,sence soa geldiğimde kurtulmuş olurmuyum??:26:

ben nisanin sonundan spor yapiyorum.hakikaten agrilarimi cok azaltti.yerlerde surunmekte ve mahvolmakta olan libidoma da etki etti diyebilirim

Selam kızlar:KK16:
Ben ilk gün tüm ölçülerimi aldım.Bel,göbek,kol,baldır,kalça,göğüs:KK1:
Bakalım 27 gün sonra kaç cm olacak ölçülerim:KK8:

Son düzenleme:
İnşallah bende Ramazan'da bırakmayı düşünmüyorum.İftardan 2-3 saat sonra yapmam lazım çünkü sabah yapamam,çok terletiyor bu yüzden su içmeye ihtiyaç duyuyorum.

bugün öğlene kadar dışardaydım yemek saatinden önce yapıyordum eve geldiğimde yemek yedim vaktim kalmadı. akşam yemeğinden önce jillianımı canımın içini yapacağım :KK1: :KK1: :KK1:

Son düzenleme:
çok isterim yaa inşallah,hemen sona gelmek istiyorum bende,peki zayıflık ve incelme konusunda ne dersin bitirmiş biri olarak??bende sadece göbek sorunu var ama ciddi bi göbek yani,sence soa geldiğimde kurtulmuş olurmuyum??:26:

cnm benimde sorunum göbekti. birde selülit problemim vardı. sondaki soğuma hareketlerinde kat kattı ilk başladığımda sonuna geldiğimde ciddi erimişti. alt karın sorunum devam ediyordu. jill gibi değilim tabii şu andada ama o fotolarda gördükleriniz doğru diyebilirm.

ben nisanin sonundan spor yapiyorum.hakikaten agrilarimi cok azaltti.yerlerde surunmekte ve mahvolmakta olan libidoma da etki etti diyebilirim

hehe kesinlikle herşeye etkisi var. bide insan psikolojisindede oldukça etkili... daha mutlu oluyorsun.

1.level bitti..ölçülerde heryerden sadece 1 cm:2::2:

yarın dinleneceğim ve pazartesi level 2 ye başlıyacağım..tırsmıyor değilim..ama göbek düzelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum:KK1:

1.level bitti..ölçülerde heryerden sadece 1 cm:2::2:

yarın dinleneceğim ve pazartesi level 2 ye başlıyacağım..tırsmıyor değilim..ama göbek düzelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum:KK1:

devam devam yılmak yok :KK66: göbek gidecek hepimizin inşallah vardır bir jillianın bildiği :KK1: :KK1:

olmadı bir iki gün dinlenir 30 day tamamlanınca,başa sararız. ben ümitliyim

cnm benimde sorunum göbekti. birde selülit problemim vardı. sondaki soğuma hareketlerinde kat kattı ilk başladığımda sonuna geldiğimde ciddi erimişti. alt karın sorunum devam ediyordu. jill gibi değilim tabii şu andada ama o fotolarda gördükleriniz doğru diyebilirm.

hehe kesinlikle herşeye etkisi var. bide insan psikolojisindede oldukça etkili... daha mutlu oluyorsun.

tabiki egzersiz beyine daha cok dogal aminoasit triptofanin girmesini saglar,o da sinir iletici serotoninin yani mutluluk hormonunun haber ileticisidir.triptofan digerlerine gore kucuk bir amioasit oldugundan baryeri gecmesi icin buyuk aminoasitlerle yarismak zorundadir,ama spor yaptigimizda kaslarimiz buyuk aminoasitleri kullanr,yani buyuk aminoasitlerin basi spra karismisken triptofan hemencecik baryeri gecer beyine girer ve serotoninin salgilanmasina sebep olur ve biz mutlu oluruuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz:21::21::21::21:

Son düzenleme:
eveeeet level 2/3 de şuanda bitmiş bulunmakta size kanter içinde bildiriyorum :)))
zumba da yapıyorum 20 dakika jillianda sonra denemenizi tavsiye ederim eğlenceli fazla yorulmuyorsun ya da ben alıştım jilliandan sonra kolay geliyor.
zumba başlığı altında bir video paylaştım bakmanızı tavsiye ederim.

yaa aynen cnm yaa soğuma hareketlerden kendimden soğuyorum vallaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:
o göbek nedir öle yaa kat kat lahana gibiyim yaaaaaaaaaaaaa:KK14:

X