Kizlar, ilk sayfadaki acilis yazisina ekleme yaptim cunku sanirim bazi arkadaslar indirememisler, 2 tane resim koydum aciklamali. Ben daha once indirmis oldugum icin tam olarak tum sureci gosteremesem de umarim anlasilir olmustur. Ilk resimde acilan linkte nereye tikladigimi gosterdim. Buraya tikladigimda, "eger torrent programi kurulu ise" programin otomatik olarak acilmasi lazim (veya daha once boyle bir islem hic yapilmamissa once bu dosyayi hangi programla acmak istediginizi sorar, siz de utorrent programini secersiniz)
utorrent indirmeden once ekrana kucuk bir pencere acip sizin "ok" demenizi isteyebilir, ne derse tamam deyin :)
sonra da ikinci resimde gordugunuz gibi torrent listeye eklenecek ve de inmeye baslayacak. bitince de bilgisayarinizda artik indirilen dosyalar nerede duruyorsa o klasorde videonuzu bulabilirsiniz :)
umarim indiremeyen arkadaslara bu bilgi yardimci olur. ben baska turlu nasil link atilir bilemiyorum. rar yapip VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs linki haline getirilebilir heralde ama ben daha once hic denemedim. bilen varsa bana ogretirseniz oyle yapayim, bir de o sekilde deneyelim.