Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ayy inşallah yavrum yaaa sanki bu göbek benden gitmicek gibi geliyor artık bana yani gözümle görürsem bile inanmıcam galiba:KK1:
sen ne durumdasın cnm kaçıncı günün varmı gelişme:26:

ben bir hata yaptım başlarken ölçülmedim. level 2/2 yaptım bugün. yani sanki benimde göbeğim olduğu gibi duruyor sanki :26:
artık leveller tamamen bitince anlıcaz. Ama sanki kıyafetlerimden anlaşılıyor biraz faydası olmaya başladı gibi.

1/9 bitti.:KK8:.yarın level 1 in son günü..bugün peşinden birde slim in 6 pack yaptım..müthiş karın hareketleri..10 dk..

bundan sonra böyle yapacağım..jillian peşinden slim pack..:KK52::KK52::KK52:

vakit az göbek çok:KK9::KK9:

Son düzenleme:
bırakırsan arkası gelir... birgün geç oldu ikinci gün yorgunum üçüncü gün uykum geldi.. bide bakmışsın artık canın istemez

yaptım cnm bitti valla çok zorlandım yine yoruldum daha doğrusu:KK76:
yaa bi hareket var ya hani bacakları sağa sola yatırıp dambılları önde yukarı kaldırıyoruz onunnerdeyse yarısını yapıyorum en zorlandığım hareket o kollarım çok güçsüz dicem ama deli gücü derler ya öle maşallah:KK1::KK1:
o kadarını eksik yapsam bişey olmaz heralde dimi yavrumm:KK50:

yaptım cnm bitti valla çok zorlandım yine yoruldum daha doğrusu:KK76:
yaa bi hareket var ya hani bacakları sağa sola yatırıp dambılları önde yukarı kaldırıyoruz onunnerdeyse yarısını yapıyorum en zorlandığım hareket o kollarım çok güçsüz dicem ama deli gücü derler ya öle maşallah:KK1::KK1:
o kadarını eksik yapsam bişey olmaz heralde dimi yavrumm:KK50:

seni bide 2. levele gel görcen hangisi zor

ben bir hata yaptım başlarken ölçülmedim. level 2/2 yaptım bugün. yani sanki benimde göbeğim olduğu gibi duruyor sanki :26:
artık leveller tamamen bitince anlıcaz. Ama sanki kıyafetlerimden anlaşılıyor biraz faydası olmaya başladı gibi.

sana öle geliyordur canım biz sürekli bakıyoruz ya aynı gibi geliyor kıyafetlerden anlicaz zaten bide görüşmediğimiz insanlarla görüşüp anlicaz aaa zayıflamışsın derlerse süper:KK1:
ben az önce duydum bu lafı bak göbeğin inmiş bugün biraz:21: ki bende bugün fark görmedim ama şişik şişik durmuyordu en azından...evet canım 2.levelin sonunda belirgin fark oluşmaya b aşlicak sen ii yol almıışsın ben şu an 1/5i yaptım daha,,aramızda 1 hafta var yani mutlaka fark vardır..şimdi al ölçülerini en azından 2nin sonunda bakarız olmazmı???

abbboooo level 2 ne öle yaaaa:KK1::KK1:
arada benim normalde yaptığım hareketler var ama gerçekten zor 3e hiç bakmıyorum bile,,daha zevkli olduğun kesin ama yaa bir beni sıktı valla:2:

cnm ya banada yollar mısınız bu lınk ı??

canım ben kısaca sölim sana real player programını indir kur pc ye,youtubedan jillian michaels 30 days shared level 1 2 3 olarak videolar onları aç videonun üzerine mouse u getirdiğinde üstte dowload video yazar tıkla indirir bu programla tüm videoları indirebilirsin zaten,ben linkten yapmadım yani 2dakkada falan iner bu şekilde ok
ben kaçtım sabah işbaşııı ii geceler herkeze her sabah 1cm incelelim inşşşş:21::21::21::21:

sana öle geliyordur canım biz sürekli bakıyoruz ya aynı gibi geliyor kıyafetlerden anlicaz zaten bide görüşmediğimiz insanlarla görüşüp anlicaz aaa zayıflamışsın derlerse süper:KK1:
ben az önce duydum bu lafı bak göbeğin inmiş bugün biraz:21: ki bende bugün fark görmedim ama şişik şişik durmuyordu en azından...evet canım 2.levelin sonunda belirgin fark oluşmaya b aşlicak sen ii yol almıışsın ben şu an 1/5i yaptım daha,,aramızda 1 hafta var yani mutlaka fark vardır..şimdi al ölçülerini en azından 2nin sonunda bakarız olmazmı???

aslında gerçek şu tartı ve ölçü birimlerini hiç sevmem :KK1: :KK1: :KK1:

Kızlaar.ramazan basladıgında benım 21 .gunum olucak.ben dıger 9 unu nasıl yapıcaaaaaaammm???:KK14::KK14::KK14:ramazanın baslamasından 3 gun sonra da adet olucam.ya napıcam beeeeeen??adetlıyken de ılk 3 gun asla spor yapamıyorum.

Kızlaar.ramazan basladıgında benım 21 .gunum olucak.ben dıger 9 unu nasıl yapıcaaaaaaammm???:KK14::KK14::KK14:ramazanın baslamasından 3 gun sonra da adet olucam.ya napıcam beeeeeen??adetlıyken de ılk 3 gun asla spor yapamıyorum.

aslında adetliyken yapılan spor kişiyi rahatlatır diye biliyorum. eğer ağrılarınız çok olmuyorsa devam etmeye çalışın, yoksa da ağrılar bitinceye kadar ara verip sonra devam edin. ramazan bitince kaldığınız yerden yeniden devam edersiniz...

Benım yazdıgımı cevaplayan bırısı cıkıcakmııııııııı

hiç yapmamak yerine yapabildiğin kadarını yap derim ben,ramazanda oruç tutarsanda yine yapabilirsin akşam yap sende,daha ii hem tam etkili olur,bende çalışıyorum akşam yapıyorum hatta gece bile oluyo önemli olan yapmakkk,başlamışken devamını getir sonra tekrar başlamak zor olur

X