Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar dün o kadar ağrıma rağmen yieden yaptım 3 ü de bitirdim bugün 4. günüm bakalım neler olacak ağrılarımda azaldı bu arada hatta dün sporun sonlarına doğru hiç kalmamaıştı diebilirim yani yılmak yok hop hop :KK9::KK9::KK9: hatta dün akşam bi arkadaşımıza gittik zayıfladınmı sen dedi dedim dur daha diil ama eşlim bile söledi biraz farketti sanki dedi bide dikkat ediyorum ya belki ondan olabılır 3 günde etki etmez edermi acaba ölçsemmi:KK70::KK70::KK70::KK70:

msnden yollanabiliyorsa yollayayım ben sana 6 weeksi ?

çok sevinirim sana msn imi özelden yazayım

1/7 yapıcam şimdi hiç ağrım falan kalmadı benimyaa:KK76:
yalnız demin kızlar ne farkettim biliyormusunuz,kollarımdaki pazular acayip sertleşmiş ve kocaman çıkıyo kolumu gerince böyle:KK15::KK9::KK9:
çok hoşuma gitti bu artık eşimi rahatlıkla döverim ben:KK60:
akşam gelsin ilk işim pazularımı göstermek olucak:KK23::KK15:

eyvah eyvah kolay gelsin dicem ama mübarek gün ne diyimm bilmem ki..

artık eşimi rahatlıkla döverim ben:KK60:
:KK20::KK20:
:KK1::KK1::KK53:

yaw amaç kocayı dövmek miydi... body falan mı yapsanız....:KK52::KK52:

valla hiç aklıma gelmezdi bu spordan çıkan bu sonuç süpersiniz yaaaaaa

arkadaslar selülitlerde etkilimi bu egzersiz:26: daha öncede sormustum ama kimse cevap vermedi kimsede selülit yokmu:KK5:.

bende bol miktarda var canım körolmayasıcaaa... 30 day bacaklara çok fazla etkili değil ama tüm vücut içinde şart... bunu yaptıktan sonra killer miydi onu dene... bende yapacağım ama önce 6 weeeks var göbek için...30 days bitsinde.. hepsini sıraya koydum...

movenius, aynı şeyi ben level 2 de yaşamıştım. gerçi senin açlık durumunda varmış sonrada okuduğum kadarıyla....ben yemekten 2 saat sonra yapmaya özen gösteriyorum. ne aç ne de tok olacak şekilde. ben level 2'yi imdat diyerek tamamlarken, emireamade hiç zorlanmadığını yazmıştı hatırlarsan..sanırım mevcut kas güçlülüğümüzde zorluk derecesini etkiliyor. bi de ben şunu farkettim, jillianı yaparken tv'nin karşısında bişi seyrederek yapınca yorulduğumu farketmiyorum, tv ye odaklandığımdan sanırım. bunu keşfettiğimden beri öyle yapıyorum ben. tv karşımda açık, bilgisayar yanımda :KK66: aklında olsun.

kayra yazmaya devam edicem, umarım güzel sonuçlar alırım da sen de arkamdan gelirsin.

başlangıç seviyesi ile başlayıp, 5. günden sonra ileri seviye gibi yapmayı deneyebilirsin...en azından level sonuna geldiğinde hareketi hakkını vererek yaptığını göreceksin...jillian "kendinizi zorlayın, daha fazlasını yapabilirsin, bedeniniz buna hemen adapte olur " diyor...gerçi ben bu hareketi kendimi zorlasam bile nasıl yapacağımı bilmiyorum :KK43: hem kolları kırıp, hem bedeni havada tutup hem de dizi dirseğe değdirmek gerekiyor:KK50:

devam kuzum geliyoruuum.....

yaaaw bu hareket nerde var zor bu beeeee.. ben normal şınavı zor çekiyom...

resmi görür görmez deneyim bakim dedim de, BEN YAPTIIM... :KK62::KK62::KK62:

afferin kıs sana....

bnmde sıkılaşmam lazım linki banada yollarsanız çok sevinirim..teşekürler

kolay gelsin.... 163. sayfada link var indir canım

evet ilk gün zorlanmamın açlıktan olduğunu şuan iyice anlamış durumdayım bugün çok daha rahat yaptım :) level 3/2 bitmiştir

süpersin...

kızlar dün o kadar ağrıma rağmen yieden yaptım 3 ü de bitirdim bugün 4. günüm bakalım neler olacak ağrılarımda azaldı bu arada hatta dün sporun sonlarına doğru hiç kalmamaıştı diebilirim yani yılmak yok hop hop :KK9::KK9::KK9: hatta dün akşam bi arkadaşımıza gittik zayıfladınmı sen dedi dedim dur daha diil ama eşlim bile söledi biraz farketti sanki dedi bide dikkat ediyorum ya belki ondan olabılır 3 günde etki etmez edermi acaba ölçsemmi:KK70::KK70::KK70::KK70:

etki ediyor ama gözle görmek zor oluyor fotoğraflarını çek karşılaştır

bende bol miktarda var canım körolmayasıcaaa... 30 day bacaklara çok fazla etkili değil ama tüm vücut içinde şart... bunu yaptıktan sonra killer miydi onu dene... bende yapacağım ama önce 6 weeeks var göbek için...30 days bitsinde.. hepsini sıraya koydum...

sürekli zıplıyoruz alt bacak falan gayet güzel calısıyor popoyuda sıkıyorum egzersizlerde inşallah faydasını görücez :KK8: bunda biraz yol katedelim killer ede baslarız:KK12:

evet ilk gün zorlanmamın açlıktan olduğunu şuan iyice anlamış durumdayım bugün çok daha rahat yaptım :) level 3/2 bitmiştir

şekercim msn den çok uzun sürecek... lionla denedik olmuyor... elinizde olan linkleri bana özel msj atarsanız intrernet cafeden indiririm...evde aile koruması var açılmıyo siteler

kimseler yok kendim yazıp kendim okuyorum ... kızları uyuttum bende gidiyorum... level 2-4. gün gündüz yapamadım gidip yapayım... bu gece uzun nasılsa....

Son düzenleme:
canım ya..günleri karıştırdım..biz bugün 7 mi yaptık 8 mi?:KK53:

benim göbüş sankim aynı duuruyor..ne zaman etki etmeye başlayacak ki acep:2::2:

7.günü yaptık canım,,kaldı 3gün,valla sıkıldım level1den hep aynı hareketler baydı,fakat level 2de daha zorlancaz hareketler süper level 2den sonra gör sen değişimii:KK23:sabret canım:KK34:

7.günü yaptık canım,,kaldı 3gün,valla sıkıldım level1den hep aynı hareketler baydı,fakat level 2de daha zorlancaz hareketler süper level 2den sonra gör sen değişimii:KK23:sabret canım:KK34:

hadi yaa..bende 8 diye seviniyodum:KK1::KK1:

sabredecez zaten yapacak bişey yok..motivasyonomun bozulmasından korkuyorum..o yüzden süreki before after lara bakıyorum valla..:KK34:

Arkadaşlarım bugün babam geldi ve ben ancak girebildim :KK1: şimdi yapıp yatacağım inşallah tez zamanda verebilirm ya kiloyla birlikte şu simit bölgemi:KK4:

kızlar günaydınnnn bugün 5. günüm birazdan yapıcam aklıma ne geldi hani 1. level bitince 2. ye başlıcaz ya hem 1 i hem 2 yim yapsak 3 e geçince de 1 2 3 ü beraber yapsak daha ii sonuç alırmıyız acaba ben biraz aceleci davranıyorum biliyorum ama kızım 10 aylık oldu ben bırakın eski kıloma dönmeyi göbeğimden kurtulamaım bile çok canım sıkılıyorrrr çookkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlar günaydınnnn bugün 5. günüm birazdan yapıcam aklıma ne geldi hani 1. level bitince 2. ye başlıcaz ya hem 1 i hem 2 yim yapsak 3 e geçince de 1 2 3 ü beraber yapsak daha ii sonuç alırmıyız acaba ben biraz aceleci davranıyorum biliyorum ama kızım 10 aylık oldu ben bırakın eski kıloma dönmeyi göbeğimden kurtulamaım bile çok canım sıkılıyorrrr çookkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

seni bilmem ama çoğumuz 1 tanesini zor yapıyoruz.. ben 2.level 5. gündeyim... yarıyı geçtikten sonra dua ediyorum bit artııııık diye

dün level1/3ü bitirdim kızlar ama başlar başlamaz yoruldum valla feci derecede bacaklarım ağrıdı o kadar hamlamışımki sadece zıplamak bu hale getirdi:KK14:
1dakika falan eksik yaptım ama bitirdim çoook şükür bugün kollarımdaki ağrı azaldı biraz ama şimdi yürürken bile bacaklarım feci acıyor yaa çok zorlanacam bugünnn:KK5:
haftasonu deniz varrr inşallah 1 2 cm farkederde moral olur banada:21:

kızlar ya bide bende şöyle oluyor ilk başladığımda 6 7 dakka sonra pil bitiyor bende bi çöküyorum sonra hemen kalkıyorum ama son 10 dakkada gayet rahatım nefes nefese kalmak dışında oda sigaradan kesinlikle şu bir haftayı atlatsamm yaa rahat rahat yapsam acı çekiyorum valla şu an yaparken:KK14::KK14:

kızlar ya bide bende şöyle oluyor ilk başladığımda 6 7 dakka sonra pil bitiyor bende bi çöküyorum sonra hemen kalkıyorum ama son 10 dakkada gayet rahatım nefes nefese kalmak dışında oda sigaradan kesinlikle şu bir haftayı atlatsamm yaa rahat rahat yapsam acı çekiyorum valla şu an yaparken:KK14::KK14:

bende de öyle oluyor canım..ilk cardio hareketlerinde çok zorlanıyorum..sonrakileri çok rahat yapıyorum..o zorlanma vücudun tam olarak ısınmamasından sonradan ısınınca açılıyor..çünkü nefeste problem yok bacaklar acıyor..

benim motivasyonun bozulmasına izin vermiyolar bi tanıdığım var acayip kiloluydu (ki kendisiyle şuan görüşmüyorum ve sevmiyorum ) muazzam kilo vermiş ve herkes ondan bahsediyo nası motive oluyorum sormayın :)))))

bende de öyle oluyor canım..ilk cardio hareketlerinde çok zorlanıyorum..sonrakileri çok rahat yapıyorum..o zorlanma vücudun tam olarak ısınmamasından sonradan ısınınca açılıyor..çünkü nefeste problem yok bacaklar acıyor..

heralde geçer ilk haftadan sonra böle çok zor oluyor baştan yoruluyoruz komikmidir nedir:KK1:
Sen kaçıncı günündesin canımm?

X