movenius, aynı şeyi ben level 2 de yaşamıştım. gerçi senin açlık durumunda varmış sonrada okuduğum kadarıyla....ben yemekten 2 saat sonra yapmaya özen gösteriyorum. ne aç ne de tok olacak şekilde. ben level 2'yi imdat diyerek tamamlarken, emireamade hiç zorlanmadığını yazmıştı hatırlarsan..sanırım mevcut kas güçlülüğümüzde zorluk derecesini etkiliyor. bi de ben şunu farkettim, jillianı yaparken tv'nin karşısında bişi seyrederek yapınca yorulduğumu farketmiyorum, tv ye odaklandığımdan sanırım. bunu keşfettiğimden beri öyle yapıyorum ben. tv karşımda açık, bilgisayar yanımda
aklında olsun.
kayra yazmaya devam edicem, umarım güzel sonuçlar alırım da sen de arkamdan gelirsin.
başlangıç seviyesi ile başlayıp, 5. günden sonra ileri seviye gibi yapmayı deneyebilirsin...en azından level sonuna geldiğinde hareketi hakkını vererek yaptığını göreceksin...jillian "kendinizi zorlayın, daha fazlasını yapabilirsin, bedeniniz buna hemen adapte olur " diyor...gerçi ben bu hareketi kendimi zorlasam bile nasıl yapacağımı bilmiyorum
hem kolları kırıp, hem bedeni havada tutup hem de dizi dirseğe değdirmek gerekiyor