Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben level 1
2.günümdeyim ve başlıyorum birazdan yapmaya,hazır kız uyumuşken ve diğeride bahçedeyken
bendeniz kaçar görüşürüz yarım saat sonra:79::118:

bende yapıyorum dün 1/3 dü. Bide pzrtsi -çarşm- cuma pilatese gidiyorum 1 saat.

eşim 2,5 aydır şehir dışında, 10 gün sonra gelecek kısmetse 10 günde ne kadar incelirsem artık. O gelene kadar biraz şekle girmek istiyorum. Zira gittiğinden beri ye iç yat şiştim walla.

kızlar gitmeden bişey soriyim aklımda kalmasın
şu şınav illetini hepiniz çekebiliyomusunuz merak ettim,en zor kısım o bana göre gerisi gayetrahat,
fakat benim kollar güçsüz oldum olası1tane bile kaldıramıyorum kendimi,oyüzden başka formül yapıyorum,zamanında kollar için hep bu yöntemi denemişimdir

ben bugün 21. günümü yaptım, ve 21 gündür hiç ara vermedim.. Jill de zaten ara vermeden yapılmasını tavsiye ediyor, ama çok zorlanıyorum bi gün tatil yapayım bari derseniz arkadaşlar gibi 6 günde bir ara verin, bir günle birşey kaybedileceğini sanmam..

ya bide yorumları okudum da, neydi şimdi bu eleştiri mi anlamadım.. arkadaşlar bizde şah değildik başlarken, koyduk işte fotoyu görün diye..şimdi bizde işe yaradı vücudumuz toparladı ve azcık şekle girdik çok şükür diye eleştiriliyomuyuz anlamadım.. motive edelim dedik, demotive olduk, var mı böle bişi yaaa..

Tabi ki de değil aşırı zayyıflık da iyi değil senin durumun şu an gayet iyi koru kendini :)

ilk levelda 10 tane kadar normal şınav çekebiliyodum sonrasını diz üstünde yapıyodum level 2 de 1 tane çekip kalkıyosunuz ayağa onda gayet rahatım normal şınav çekiyorum. ama eskiden bende çekemiyordum 1 tane bile olsa olmuyodu ama diz üstünde çeke çeke kollarım alıştı şimdi daha rahatım en azından 10 tane çekebiliyorum yani azimle devam edip üstüne giderseniz gayet rahat çekilebiliyor

vay be ne komşular var, benim oğlum 1 yaşındayken benim kapım çalınırdı gürültü yapıyor çocuk diye

cevabın için teşekkür ederim canım evet sabah insan dinç oluyor birde ben bugün level 1 ve level 2 yi peş peşe yaptım artık durmucm bir sorun olur mu acaba
valla her iki level'ı da arka arkaya yapabiliyorsan ne ala, tebrikler ayırca :)....birazdan jillian'ın kendi web sitesini inceleyeceğim, durmadan yapmayı mı yoksa 6 gün yapıp 1 gün kasları dinlendirmeyi mi öneriyor iyice bi öğrenelim..burdan paylaşırım, sen de ona göre yaparsın.

bu kadar incelme 5 günde mi oldu inanamıyorum harika ya
ben ayda 1 cm ancak inceliyorum
bi kaç gün yapıp bırakmıştım ama tekrar başlıycam sanırım

canım ben bu cd lerinden biri çıktığında röportaj yapılmış, onu okudum yabancı bir sitede, jille ilgili bilgi ve video ararken.. orda öle diyodu bende öyle yaptım ve hiç bir zararını görmedim.. bu yüzden paylaşıyorum arkadaşlarla, kızmayın hemen ya..

KAFAYI YEDİM BANA YARDIM ET....SONRA YAZARSIN HADİ ÇIK BAK ŞU OTELLERE
baktım bile kuşum, kaya riu diyorum işte ben, ama sorumluluk almam ona göre

canımcım, ne diye kızayım, yanlış anlamışsın.ben, nette "6 gün yapın 1 gün kasları dinlendirin" diye bişi ya dinledim jill'in kendi ağzından yada yabancı forumda okudum jill böyle diyor diye...ama tam olarak hatırlamadığım için işin aslı ne diye öğrenmek istedim cünkü hergün yapılabiliyorsa, ben de açıkçası bir gün bile kaybetmek istemem. yaparım paşa paşa.

callanetics te de aynen böyle..6 gün yapılıyor 1 gün ara veriliyor..Kasların uzaması için..

merhaba özelden bana da lini yollar mısın lütfen . çıkan sitelerden bi türlü indiremedim.(((((((((( şimdiden teşekkürler

canım benim tek yapamadığım o çok komik bir hareket yapıyorum şınav desen değil eğilme değil çok alakasız bişey ama yinede boş beklemiyorum kendimce yapıyorum

1/2 yaptım saat 16.30 civarında
dün 16da başlamıştım bucukta bitmişti bugün denk gelmedi netten ayrılamadım
neyse yarın eşimi tatili nasıl yapıcam bakalım onun yanında
bu arada youtubedan birsürü video izledim sonuçlar harika
eşime göstersem oda başlarmı acaba,göbek saldı benimkide heryeri iyi göbek çıkıyo ordan,
baya yapan erkekte gördüm farkları süper,baksında ibret alsın azcık benimki,ben baklavalı koca istiyorum diyorumda sinir oluyo,yapsın azcık

yarın tatil olduğuna göre eşin uyur sabah..ondan 30 dk.önce kalkarsan bitirirsin. hem öğleden sonra gezi programı yaparsanız zor olur senin için..en iyisi sabah yapmaktır haftasonları..
bende bugün 1/2 yaptım..call yapmama rağmen bacaklarım ve kollarım çok ağrıyorrr..bir an önce 30 gün dolsun istiyorum..sabırsızım..bugün başladım yarın sıkılaşayım yada bugün başladım rejime yarın zayıflıyayım istiyorum...off geçer mi bir ay..

canım kardeşim bizimkisi latife şaka yani... siz fotolarınızı koyunca biz bir hevesle açıyoruz.. eeeee bakıyoruz ki zaten bişey yok ki ne gitmiş... bişey yok derken sizin koyduğunuz fotoğraflardaki ilk halleriniz bizim zaten hedefleyipte yapamadığımız haller... siz dal gibi olupta bizim gibi çabalayıonca biraz komik oluyor tabi müsadenle.... size yapmayın diyen yok dediğim gibi şaka bizimkisi yapın manken gibi olun valla... bizim gibi olmayın... bende tüpbebek tedavileri ve çoğul gebeliklerle geldim bu duruma çok şükür rabbim beni evlatsız bırakmadı ... göbekte olsun artık napalım ... elimizden geldiğince uğraşırız olduğu kadar....

ben tesettürlü bir bayanım buraya fotoğraf koymam yakışık almaz... elbiseli koysam bişey anlaşılmaz... ben size netten foto koyayım bakın benim göbüş bunun aynı diye....

geçer geçer merak etme,senindemi 2.günündü bugün aynı gidiyoruz desene,peki call ne
yarın öğlen kalkar eşim zaten yapabilirsem ne ala,yalnız akşam daha müsait oluyorum o çocuklara falan bakarsa bende kenarda yaparım nolcak
bu arada ölçülerini aldınmı,kilon boyun kaç bence yazalmda farkı görelim 1ay sonunda
eşime dedim az önce mezura alıcak,evdekini kaybettim benyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…