Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

geçer geçer merak etme,senindemi 2.günündü bugün aynı gidiyoruz desene,peki call ne :KK31:
yarın öğlen kalkar eşim zaten yapabilirsem ne ala,yalnız akşam daha müsait oluyorum o çocuklara falan bakarsa bende kenarda yaparım nolcak:KK23:
bu arada ölçülerini aldınmı,kilon boyun kaç bence yazalmda farkı görelim 1ay sonunda:KK34:
eşime dedim az önce mezura alıcak,evdekini kaybettim benyaa:KK51:

aldım aldım..hatta fena halde gaza gelip resim bile çektim..:KK9:
callanetics de bir egezersiz..o da çok güzel şekillendiriyor ama o daha uzun..ben zaten ona başlamış olduğum için bırakamayorum..ikisini aynı anda yapıyorum..call u akşamları yapıyorum..

bo:1.68
kilo:56

kalça:94
göbek:84
bel:74
göğüs:90 (Allahtan 94 değil:KK9::KK9: göğse kadar dört dörtlüğüm:KK9::KK9:)

aldım aldım..hatta fena halde gaza gelip resim bile çektim..:KK9:
callanetics de bir egezersiz..o da çok güzel şekillendiriyor ama o daha uzun..ben zaten ona başlamış olduğum için bırakamayorum..ikisini aynı anda yapıyorum..call u akşamları yapıyorum..

bo:1.68
kilo:56

kalça:94
göbek:84
bel:74
göğüs:90 (Allahtan 94 değil:KK9::KK9: göğse kadar dört dörtlüğüm:KK9::KK9:)

boylarımız aynı canım:KK76:

benimde 2ay öncesi kilom 57di fakat tamamen saldım kendimi,alıştım hergün aburcubur yemeğe,yemezsem eksik hissediyorum kendimi,e alıştım tabi bi hedefim yok karışanım yok idealime geldim iddaa yok stres yok o yok bu yok,saldımda saldım,akşam hiç erken yemek yemedik 2aydır,eşimde gayet memnun istediği zaman eve gelsede yemek kavgasız yeniyo,:KK31:ama bitti düzenime dönmek için taşınmayı bekledim ama ev falan bulamadık hala taşınmayı beklersem 100kilo olurum ben heralde:KK9:

kiloma gelince ilk ay aldım alıcamı zaten 57olmuştumya iddaa bitince,hemen 1ayda geri aldım o verdiğim 3kiloyu:KK60: e spor yok hareket yok akşam geç yiyip yatmalar abur cuburlar daha sayıyımmı,belliydi zaten,e birde elma sirkesinide içmeyi bıraktım hoop vücutta belli etmeye başladı kilolar na moralim bozuk,içine girince bol gelen kotuma tam giriyorum yineya fena bozuldum buna:KK47:
karar verdim yine iyi hissetmek için toparlanmam gerek,jilliana başladım işte dün, 1aya halledicem hepsini kararlıyım
neyse 60-62 değişiyo kilom son biraydır amma velakin bu sabah tartıldım kilom kaçsa onunla başlıyorum ee oda tam 62.0.....

o kilodaki ölçülerim şöyleymiş
kilo 57-58

göğüs 84

bel 69

göbek 84

kalça 91

basen 86

baldır tek:53 en şiş yer diye yazmışım:KK1:

geçen ay ölçmüşüm

kilo 60

göğüs 85

bel 76

göbek 92

kalça 95

baldır tek en şiş yer: 57

ben ağlamıyayımda kim ağlasın:KK43::KK43:

ben farkettim zaten kotun içine giremediğimden şiştim kesin dedim öylede olmuş:KK47:

bakalım yarın sabah yeni ölçülerime bakayım inşallah daha fazla şişmemişimdir:KK37:

Son düzenleme:

geçen ay ölçmüşüm

kilo 60

göğüs 85

bel 76

göbek 92

kalça 95

baldır tek en şiş yer: 57

ben ağlamıyayımda kim ağlasın:KK43::KK43:

ben farkettim zaten kotun içine giremediğimden şiştim kesin dedim öylede olmuş:KK47:

bakalım yarın sabah yeni ölçülerime bakayım inşallah daha fazla şişmemişimdir:KK37:

olur olur..sabır yalnız..öyle abartılacak ölçülerin yok..1 ayda tamamdır..bizde ağustosun başında tatile gidicez..o zamana şu göbeği indirsem tamamdır..birde ben bugün ayrıyeten göbek eritme bantı aldım..elime ulaştı..deniyecem bakalım işe yarıyor mu?

olur olur..sabır yalnız..öyle abartılacak ölçülerin yok..1 ayda tamamdır..bizde ağustosun başında tatile gidicez..o zamana şu göbeği indirsem tamamdır..birde ben bugün ayrıyeten göbek eritme bantı aldım..elime ulaştı..deniyecem bakalım işe yarıyor mu?

denemiş görmüş çok yakın bir arkadaşa sahip biri olarak söylüyorumki hiç bi işe yaramıyor,hemde hiç,arkadaşım üste 2kilo almıştı:KK4: ama inşallah sende yarar,,:KK31:

ay ben bide ölçümleri hep akşam tok karna alıyodum gıcıklık olsun diye 3-4cm fark yaratıyodu sinir oluyodum,sabah erkenden alınan ölçümler gerçek ölçümler bunuda biliyorum,ama hırs yapmak için tok karına ölçü alıyodum salak gibi,e şimdi daha çok hırs yaptım bu ölçümlerde nee:KK52::KK52:

denemiş görmüş çok yakın bir arkadaşa sahip biri olarak söylüyorumki hiç bi işe yaramıyor,hemde hiç,arkadaşım üste 2kilo almıştı:KK4: ama inşallah sende yarar,,:KK31:

deneyim görücez bakalım..arkadaşın nasılsa bant kullanıyorum deyip yedikçe yemiş olmasın..:KK17:

yaramasa da üzülmem..çok para vermedim..grupondan aldım..denemiş olurum en kötü ihtimal..

deneyim görücez bakalım..arkadaşın nasılsa bant kullanıyorum deyip yedikçe yemiş olmasın..:KK17:

yaramasa da üzülmem..çok para vermedim..grupondan aldım..denemiş olurum en kötü ihtimal..

canım benim aradıklarında onlarda öyle demiş,fakat benle birlikte diyetteydi oda sağlıklı beslenme adına herşey yapıyodu bilinçliyizde bu konuda 20kilo verdim bu tarzla,onuda adam etmiştim oda iyi düzenli besleniyodu şüphen olmasın,ama işe yaramaması şöyle dursun kilo aldırması tuhaftı yani,telefonda ikna etmeye çalışıyolardı bide kilo aldırması imkansız diye,üste hap önerdiler kullanması için bedava sandık onuda parayla satıyolarmış ama indirimli sunuyolarmı güya,neyse sağlığa zararı yan etki bişey yoktu ama canım tehlikesiz yani,deneyip gör bakalım:KK34:

canım benim aradıklarında onlarda öyle demiş,fakat benle birlikte diyetteydi oda sağlıklı beslenme adına herşey yapıyodu bilinçliyizde bu konuda 20kilo verdim bu tarzla,onuda adam etmiştim oda iyi düzenli besleniyodu şüphen olmasın,ama işe yaramaması şöyle dursun kilo aldırması tuhaftı yani,telefonda ikna etmeye çalışıyolardı bide kilo aldırması imkansız diye,üste hap önerdiler kullanması için bedava sandık onuda parayla satıyolarmış ama indirimli sunuyolarmı güya,neyse sağlığa zararı yan etki bişey yoktu ama canım tehlikesiz yani,deneyip gör bakalım:KK34:

tırstım şimdi..neyse sağlığa zararı olmasında..belki bende ters etki yapar..

bu egzersizlerle illa diyet yapmak gerekli mi?
ben yapamıyorum da..dayanamıyorum açlığa:KK17:
hesapladım bugün şu ana kadar 1200 kalori almışım..

jillian ve callanetics yaptım..zayıflamasam bile göbeciğim gider mi?:26:

gözle görülür bir değişiklik bayağı zor canım bende..... 60 kiloyum ince yapılıyım ama dehşet sarkmış bir göbeğim var... dördüz hamile kalıp 3 ay taşıdım... o aylarda hamile kıyafeti giyiyordum sonra 2 sini kaybedip 3 er kilodan ayrı yumurta ikizi doğurdum... devasa göbeğim boşalınca yer çekimne dayanamadı.....:KK5:

X