- 22 Ocak 2009
- 264
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.381
geçer geçer merak etme,senindemi 2.günündü bugün aynı gidiyoruz desene,peki call ne
yarın öğlen kalkar eşim zaten yapabilirsem ne ala,yalnız akşam daha müsait oluyorum o çocuklara falan bakarsa bende kenarda yaparım nolcak
bu arada ölçülerini aldınmı,kilon boyun kaç bence yazalmda farkı görelim 1ay sonunda
eşime dedim az önce mezura alıcak,evdekini kaybettim benyaa
aldım aldım..hatta fena halde gaza gelip resim bile çektim..
callanetics de bir egezersiz..o da çok güzel şekillendiriyor ama o daha uzun..ben zaten ona başlamış olduğum için bırakamayorum..ikisini aynı anda yapıyorum..call u akşamları yapıyorum..
bo:1.68
kilo:56
kalça:94
göbek:84
bel:74
göğüs:90 (Allahtan 94 değilgöğse kadar dört dörtlüğüm )
geçen ay ölçmüşüm
kilo 60
göğüs 85
bel 76
göbek 92
kalça 95
baldır tek en şiş yer: 57
ben ağlamıyayımda kim ağlasın
ben farkettim zaten kotun içine giremediğimden şiştim kesin dedim öylede olmuş
bakalım yarın sabah yeni ölçülerime bakayım inşallah daha fazla şişmemişimdir
olur olur..sabır yalnız..öyle abartılacak ölçülerin yok..1 ayda tamamdır..bizde ağustosun başında tatile gidicez..o zamana şu göbeği indirsem tamamdır..birde ben bugün ayrıyeten göbek eritme bantı aldım..elime ulaştı..deniyecem bakalım işe yarıyor mu?
denemiş görmüş çok yakın bir arkadaşa sahip biri olarak söylüyorumki hiç bi işe yaramıyor,hemde hiç,arkadaşım üste 2kilo almıştıama inşallah sende yarar,,
deneyim görücez bakalım..arkadaşın nasılsa bant kullanıyorum deyip yedikçe yemiş olmasın..
yaramasa da üzülmem..çok para vermedim..grupondan aldım..denemiş olurum en kötü ihtimal..
canım benim aradıklarında onlarda öyle demiş,fakat benle birlikte diyetteydi oda sağlıklı beslenme adına herşey yapıyodu bilinçliyizde bu konuda 20kilo verdim bu tarzla,onuda adam etmiştim oda iyi düzenli besleniyodu şüphen olmasın,ama işe yaramaması şöyle dursun kilo aldırması tuhaftı yani,telefonda ikna etmeye çalışıyolardı bide kilo aldırması imkansız diye,üste hap önerdiler kullanması için bedava sandık onuda parayla satıyolarmış ama indirimli sunuyolarmı güya,neyse sağlığa zararı yan etki bişey yoktu ama canım tehlikesiz yani,deneyip gör bakalım
kizlar bacak ve toto icin bunu onermissiniz ama ben indiremedim bu videoyu arti izlayebicegim bi sitede bulamadim bana yardimci olcak varmi ?:26::26::26::26:
süpermiş valla. şu an callanetics yapıyorum,bikaç ay sonra jillian denemeyi düşünüyorum.
1. level bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii