Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım azmedersen verirsin, ama önce inanman gerek.. motivasyonunu hep yüksek tutmalısın, olur mu acaba değil, olacak demelisin.. eğer yola böyle çıkarsan mutlu sona ulaşırsın..
bu 30 days programı 3 level.. herbirini 10 ar gün yapıyorsun.. hergün için bir level değil yani.. becerebilirsen hiç ara vermeden, dayanamıyom dersen 6 günde 1 gün ara vererek yapabilirsin.. hareketleri yaparken aralarda çok fazla bekleme yapmamalısın, jill bu programı aralıksız uygulayan ve hareketler arasında 5 sn den fazla beklemeden yapıp da sonuç alamayacak hiç kimse yok diyo.. bilginize.. çalışmıyorsan sabahları yapmanı tavsiye ederim.. kahvaltıdan en az 1 saat sonra.. imkanın varsa öncesinde tempolu yürüyüş öneririm yarım saat.. sonrasında jill.. ben böyle yaptım, sonuç ortada.. tavsiye ederim yarın hemen başlaa.. :KK34:

canım teşekkürler tavsiyelerin için en kısa zamanda başlıcam sonuç ortada demişsin fotomu koydun bulamadım:26: ne kadar zaman yaptın ne kadar farketti:KK1:

canım teşekkürler tavsiyelerin için en kısa zamanda başlıcam sonuç ortada demişsin fotomu koydun bulamadım:26: ne kadar zaman yaptın ne kadar farketti:KK1:

aaaaaaaaaaaaaaa gördüm gördüm süpersin yaaa valaaa bende oturunca öle katlanıyo göbeğim:KK1: ama önümüzdeki hafta sonu şehir dışına gidicez 1 hafta döndükten sonramı başlasam acaba 1 hafta yapıp ara vermektense :26: bu arada kılo verdinmi:nazar:

senem kız dövecekler valla seni bak demedi deme? :KK52::KK52::KK52:

Ayyy sen sanki çok farklısın :) Selülit var arkadaşımmmm, gevşeme var,çok çalışmam lazımmmm:KK53: Ya ben fit olmaya çok önem veriyorum. Bi de Bodrum'da yaşıyoruz ya, her taraf taş gibi hatun, dolayısıyla iki kat kompleks :KK9: Ya bu Ruslar ne yer, ne içer arkadaş!

Son düzenleme:

sayfa 131 ilk msj.. ilk resim başlamadan önce
2.resim başladıktan 10 gün sonra
3.resim şuan yani başladıktan 20 gün sonra..
veeee daha 9 günüm daha vaaaarr....

Bir soru dahaa bendennn
sadece göbek mi çalıştırıyor jillian
bende göbek problemim çok yok
basen ve yanlarım var benim
hangisini öneririsiniz??

Jillianıda çok sevmiştim
level 1/4 günüm
akşamları yapıyorum
10-11 arası değşiyor

Bir soru dahaa bendennn
sadece göbek mi çalıştırıyor jillian
bende göbek problemim çok yok
basen ve yanlarım var benim
hangisini öneririsiniz??

Jillianıda çok sevmiştim
level 1/4 günüm
akşamları yapıyorum
10-11 arası değşiyor

o zaman killer buns & thighs programına bi bak istersen..

ama bu da sadece göbek eritmiyo, tüm vücudu toparlıyo.. ilk resimde görünmüyo ama benim poponunda maşallahı vardı.. yani her yer için bu iyi, ama sadece basen diyosan diğeri.. sen bilirsin,bi onada bak,karar ver..

o zaman killer buns & thighs programına bi bak istersen..

ama bu da sadece göbek eritmiyo, tüm vücudu toparlıyo.. ilk resimde görünmüyo ama benim poponunda maşallahı vardı.. yani her yer için bu iyi, ama sadece basen diyosan diğeri.. sen bilirsin,bi onada bak,karar ver..

jillianı yapayım 30 gün çok sevdim
birde ben yağ aldım aktardan
selülit giderici yağ
onu sürüyorum
bacağıma göbeğime yanlarıma
strech filimle sarıyorum
baya terlyorum
sonra killer buns yapayım
keşke 2 sini aynı anda yapmaya hem gücüm hem zamanım olsa:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben de geç de olsa çektim fotoları. Tabi bu fotoğraflar 5. günümü tamamladıktan sonra çekildi. Yarımşar cm incelmiş halim. Ama yeni başladım sayılır. Bakalım 30. günden sonra nasıl olacak.Eki Görüntüle 455001 Eki Görüntüle 455002

offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık.. :KK50::KK50:

:nazar::nazar::nazar: Süpersiniz kızlar ya .

Ben de geç de olsa çektim fotoları. Tabi bu fotoğraflar 5. günümü tamamladıktan sonra çekildi. Yarımşar cm incelmiş halim. Ama yeni başladım sayılır. Bakalım 30. günden sonra nasıl olacak.Eki Görüntüle 455001 Eki Görüntüle 455002

şah mış şahbaz olmuşsunuz .... ne diye yorrarsınız kendinizi yaaaaaa..... göbekmi varmış erimiş mi nerdeymiş Allah aşkına .... emireamade bu söler senin içinde geçerli kardeşim benim....

bir foto çekecem millet döt göbek görecek .......

X