Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Devamlılığı sağlamak adına her gün buraya yazmaya çalışacağım, konu aktif değil fakat yine de herkese merhaba shred severler :)

Level 1'de ikinci günümü tamamladım. Darısı üçüncü güne!

Devamlılık için dedim de hiç yazmamışım

1/2 ✔
1/3✔
Akşam üstü 4. günümü yapıcam, vize/jüri haftam olmasına rağmen bırakmamak ümidiyle!

Devamlılık için dedim de hiç yazmamışım

1/2 ✔
1/3✔
Akşam üstü 4. günümü yapıcam, vize/jüri haftam olmasına rağmen bırakmamak ümidiyle!

Maalesef cuma günü 4.gunumu yapamadım... Cumartesi 1/4 ✔

Bugün de regl olduğum için ağrım çok fazlaydı tabi vizeler de eklenince... Yapamadım

Yapmaya devam edin gerçekten güzel ve işe yarayan bir proğram düzenli yaptığında etkilerini görüyorsunuz. Birgün aksattınız diye boşvermeyim ancak iki günden fazla aksatmamaya çalışın.:)

kilo vermek daha çok diyet ile mümkün ama amaç sıkılaşmaksa kesinlikle spor şart. Ben de özellikle pilates yoga ve spinning gibi metabolizma canlandırıcı ve bölgesel etki eden sporları tercih ediyorum.. Şuan bir üyeliğim var ve bu üyelikle farklı salonlarda farklı grup derslerine girebiliyorum. Baya eğlenceli hem spor yapıyorum hem de farklı bir deneyim oluyor sosyalleşmek adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bende yapmak istiyorum ama level 3 ü bulamadım sizde var mı

Merhaba mesajınızı yeni gördüm .
İnternette var sanırım izlesenede olması lazım. Ancak benim level 2 ikinci günümden sonra dizlerim ve belimde çok fazla ağrıdı. Bu nedenle bıraktım jillianı. Dizlerinizi çok zorlamayın gerçekten hareketler çok hızlı ve hoplamali zıplamalı olduğu için ister istemez zarar veriyor...

Merhaba mesajınızı yeni gördüm .
İnternette var sanırım izlesenede olması lazım. Ancak benim level 2 ikinci günümden sonra dizlerim ve belimde çok fazla ağrıdı. Bu nedenle bıraktım jillianı. Dizlerinizi çok zorlamayın gerçekten hareketler çok hızlı ve hoplamali zıplamalı olduğu için ister istemez zarar veriyor...
Anladım teşekkürler bir denemek istiyorum :)

merhaba kızlar. bende yeniden başladım jillian a
level 1 6.cıyı yapacağım yarın. bugün yapamadım maalesef.
aynı zamanda haftanın 5 günü 50 dklık aerobik derslerine katılıyorum.
boyum 173 kilom 60.
kilo bakımından sıkıntı yok ama 2 kilo versem iyi olur. 58ken kendimi daha iyi hissediyorum. ayrıca bacaklarımın incelmesini ve karnımın düzleşip kaslarımın belirginleşmesini istiyorum
bugün sadece aerobik dersine katıldım. yarın için bildirim yapacağım.

X