- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.601
1.level bitti sonuçlarımı yazıyorum
Boy 1.57
Önce
Kilo: 47.5
Göğüs:83
Bel:68
Kalça:92
Sonra
Kilo:47
Göğüs:81
Bel:64
Kalça:92
Toplam 6cm incelme
bugün yapabildin mi? pes etme. yaptıkça alışacaksın. ben birazdan level 2 de 8i yapacağımKızlar merhabalar. Bu programı ben de bu sabah yapmaya başladım. Aslında kilo derdim yok, zayıfım hatta ama yağlıyım ve göbekliyim, 34 beden olmama rağmenmayısın sonuna doğru mezuniyet balom var, onun için başladım. Çünkü balık bir abiye aldım; ne yazık ki göbeğim çıkıyor ve sırt dekolteli, sırt bölgem ise yağlı duruyor eğer buralardaysanız destek olun bana, destek olalım birbirimize. İlk günden çok yoruldum, yarın yap(a)mamaktan çok korkuyorum.
bugün yapabildin mi? pes etme. yaptıkça alışacaksın. ben birazdan level 2 de 8i yapacağım
ben uzun süredir spor yapıyorum. yaklaşık 6 aydır pilatese gidiyorum. şu sarışın kızın yaptıklarını yapmaya çalışÖğlen yapmayı denedim ama yapamadım, ilk turun kardio kısmında bıraktım maalesef.Push uptan sonra kardio yapmak çok yoruyor. birazdan tekrar deneyeceğim. Mascara sen ne güzel, 2.level'a geçebilmişsin, hatta 3 olmak üzeresin. Ben de bırakmazsam görebilirim o günleri umarım.
Arkadaşlar Jillian ile diz ve bacak ağrısı çeken oldu mu? Ben başlayıp bıraktım dizlerim çok ağrıdığı için, doktora da gittim herhangi bir şey görmedi neyse ki, sporun sa sakıncası olmadığını belirtti. Daha önce de yapardım ama böyle diz ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum.
evet ama son 6 günde falan bıraktım. level 3 felaket zor geldi. seviye birden arttı. devam edemedim o yüzden. ona rağmen 2 kiloya yakın verdm inceldim sıkılaştım. süperdi. şimdi başka birşeye başlıyorumMascara naptin? faydasını gördün mü?
günaydın kızlar..
30 day shred sonuçlarımı yazıyorum.
şimdi notlarıma baktım, 30 day i yaklaşık 45 günde tamamlamışım
siz benim gibi salmayın bacılar. başlangıçta yaklaşık 68 kg dım, şuan 66,5
sıkı bi diyetim yok, tatlı ve abur cuburu kesip yediklerime dikkat ettim.
__________başlangıç_____7. gün_______15. gün_______30. gün
göğüs:______100________ 99.5________ 99 _________ 98
göğüs altı:___ 86 ________ 85.5 ________ 84 _________ 83.5
bel :_______ 83,5 _______ 81.5________ 80.5 _________ 80
göbek:______ 95 ________ 93.5_________ 92 _________ 91
basen:_____ 101,5 _______ 101 ________ 100 _________ 100
iç bacak:____ 61 ________ 60.5_________ 59 _________ 58
kol:_______ 30 ________29,5_________ 29 __________ 28.5
şimdi haftada iki gün kardiyo ve yapabildiğim kadar shred level 2-3 ile
jillian ın 6w6p programını yapmaya devam edicem.
seni seviyorum minyon ve de yaman kadın jillian
Hoşgeldin. Beraberiz o zaman.Ben de dün itibariyle bu programa başlamış bulunmaktayım en çok kardio kısımlarında zorlandım nabzım aşırı yükselince duruyordumdün gayet iyi durumdaydım fakat bugün yataktan zor kalktım abartısız herrr yerim felaket ağrıyorr
Bugün 2. gün nasıl yapıcam bu haldeyken bilmiyorum ama kararlıyım bu program bitecekk
Not: Ölçülerimi almadım fakat her açıdan resimlerimi çektim her level atlarken de çekicem sabırsızlıkla değişimi bekliyorumm