- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.281
3.gün / 1 level
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de level 1 3. günü yaptım bugün :)3.gün / 1 level
Benim iki gündür diş ağrım var.Öyle böyle değil.Yapamadım ama devam edersen kol ağrın kalmıyor.Birde ben magnezyum-kalsiyum tablet kullanıyorum.Kollarını iyice esnet ve sıcak su iyi geliyor.level 1 4. gün de bitti. şu kollarımın ağrısı ne zaman geçer bilen var mı????
teşekkür ederim canım. dişin için en yakın zamanda iyi bi yere görün. parasını pek düşünme. üni hastanesine gitmiştim asistan canına okudu dişimin. şimdi çektirmek zorundayımdaha tövbe gitmem oraya.Benim iki gündür diş ağrım var.Öyle böyle değil.Yapamadım ama devam edersen kol ağrın kalmıyor.Birde ben magnezyum-kalsiyum tablet kullanıyorum.Kollarını iyice esnet ve sıcak su iyi geliyor.
level 1 4. gün de bitti. şu kollarımın ağrısı ne zaman geçer bilen var mı????
geçti sayılır canım. çok teşekkürlerBenim ağrılarım 4-5 gün kadar sürüyor. Sizinki de yakın zamanda gidicidir. :)
tebrikler canım. inşallah çok daha fazlasını verirsinBu arada ben dayanamadım ve 5. günden sonra ölçülerime baktım. sadece belimden 1 cm gitmiş. Bu sürede mucize beklemiyordum elbette... Bu da fena sayılmaz
Ha bu arada iş güç birazda tembellik tam anlamıyla 5 günü yapamadım ara verdim falan... :/ Pazartesi tekrar ara vermeden başlayacağım.
tebrikler canım. inşallah çok daha fazlasını verirsin
biliyorum ölçmedim daha canım. 10. günden sonra ölçmeyi düşünüyorum. bi de yazdığım defteri kaybettim bulmam lazımAaah ah umarım! :) 5. gününü tamamladın sanırım? Var mı değişiklikler? :))
Muhteşem sonuç acayip gaza geldim derhal başlıyorum TEBRİKLER...günaydın kızlar..
30 day shred sonuçlarımı yazıyorum.
şimdi notlarıma baktım, 30 day i yaklaşık 45 günde tamamlamışım
siz benim gibi salmayın bacılar. başlangıçta yaklaşık 68 kg dım, şuan 66,5
sıkı bi diyetim yok, tatlı ve abur cuburu kesip yediklerime dikkat ettim.
__________başlangıç_____7. gün_______15. gün_______30. gün
göğüs:______100________ 99.5________ 99 _________ 98
göğüs altı:___ 86 ________ 85.5 ________ 84 _________ 83.5
bel :_______ 83,5 _______ 81.5________ 80.5 _________ 80
göbek:______ 95 ________ 93.5_________ 92 _________ 91
basen:_____ 101,5 _______ 101 ________ 100 _________ 100
iç bacak:____ 61 ________ 60.5_________ 59 _________ 58
kol:_______ 30 ________29,5_________ 29 __________ 28.5
şimdi haftada iki gün kardiyo ve yapabildiğim kadar shred level 2-3 ile
jillian ın 6w6p programını yapmaya devam edicem.
seni seviyorum minyon ve de yaman kadın jillian