Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ya kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu jillian ablamızın programının uygulama şekli nasıl . Mesela level 1 var ben bu level 1 i tekrar mı etcem aynı hareketleri hep biri beni aydınlatsın yahu

Kuzum level 1, 10 gün, level 2, 10 gün level 3, 10 gün, jillian abla bu 10ar günü arada hiç dinlenme yapmadan önerir, ama ben genelde regl dönemimde falan yapmıyorum ya da bazen o gün yogun oldugum için yapamadığım oluyor ertesi günü 2 tane yapıyorum o zaman telafi için..

Kuzum level 1, 10 gün, level 2, 10 gün level 3, 10 gün, jillian abla bu 10ar günü arada hiç dinlenme yapmadan önerir, ama ben genelde regl dönemimde falan yapmıyorum ya da bazen o gün yogun oldugum için yapamadığım oluyor ertesi günü 2 tane yapıyorum o zaman telafi için..
Anladım kuzum ben bunu bilmediğim için ilk gün level 2 ikinci gün 2 yi üçüncü günde 3 ü yaptım.4.GÜNE Geldiğimde level 4 olmadığı için bu işte bi terslik olduğunu anladım :KK70: :KK70: tabi sonra okuyunca anladım bugün level.1 yaptım yani biraz her telden oldu benimki ama sanırım bi kayıp olmaz :KK70: level 1 den devam yarın5.gün:cool:

Anladım kuzum ben bunu bilmediğim için ilk gün level 2 ikinci gün 2 yi üçüncü günde 3 ü yaptım.4.GÜNE Geldiğimde level 4 olmadığı için bu işte bi terslik olduğunu anladım :KK70: :KK70: tabi sonra okuyunca anladım bugün level.1 yaptım yani biraz her telden oldu benimki ama sanırım bi kayıp olmaz :KK70: level 1 den devam yarın5.gün:cool:
yok yok hiç bişey olmaz vücudu açmışsın mis gibi :) level 1 den devam, biraz yap istersen eklemeler yaparız başka videolarla :KK66:

günaydın kızlar.. herkese hayırlı huzurlu bi hafta diliyorum.

cuma, cumartesi, pazar evde değildim. cumartesi sabahı bi ara buldum yapmaya başladım yarım kaldı.
bugün de regl oldum ama yapabilirsem inş 2 part yapıcam.. sizde ne var ne yok?

bende shred yapıyorum baslamsıtım 2 gündür ağırlıklı yaptım tek 1 günü yapmadım sebebi ağırlık kas olusumuna destek oluyor benim kastan cok kilo vermem lazım bu yüzden ağırlık kaldırmıyorum 30 gün icinde 10 defa agırlıklı dusunuyorum

bende shred yapıyorum baslamsıtım 2 gündür ağırlıklı yaptım tek 1 günü yapmadım sebebi ağırlık kas olusumuna destek oluyor benim kastan cok kilo vermem lazım bu yüzden ağırlık kaldırmıyorum 30 gün icinde 10 defa agırlıklı dusunuyorum
Böyle düşünme 1er kilo kullanabilirsin, ben oyle yapıyorum, çünkü agırlık aynı zamanda o kasa daha çok yüklendiğin için yaş yakımını da artırıyor :KK66: ama kilo olarak 5'er kiloyu geçme o zaman kas yapımın cidden artar..

kızlar ben de dün dinlenme yaptım, en son 30 day shred level 2/7. günü yaptım, bakalım bugün de niyetim 8. gününü yapmak inşallah :KK66:

yağ yakımını artırır/ yaş yakımı olmuş :KK70:
ben bir ara 2 ser kilolukla yapıyordum toplam 4 gercekten cok ağır oluyodu :) bide 30 gün ara vermeden yapıyordum bir döneme mahsus günde 2 defa yaptıgım olmustu o sekilde erkenden bitirmistim 30 gün yapmamıstım D:

ben bir ara 2 ser kilolukla yapıyordum toplam 4 gercekten cok ağır oluyodu :) bide 30 gün ara vermeden yapıyordum bir döneme mahsus günde 2 defa yaptıgım olmustu o sekilde erkenden bitirmistim 30 gün yapmamıstım D:
ben 1 kiloyla yapıyorum, hatta fazla gelirse yarımşar kiloyla bile yapabilirsin, şöyle düşün oraya ne kadar yüklenirsen o kadar çabuk yağların erir ama tabii abartmamak lazım benim çılgın ablam 8 er kiloyla yaptı, squatta yaptıgı için bacakları kalınlaştı bir miktar ama kötü bir kalınlaşma değil ama çok güzel şekillendi, yani cidden kalınlaşması için kaslara aşırı ağır yüklemek lazım o da 1-2 kiloyla olmaz zaten meraj etme :KK66: yoksa benim taşıdığım market poşetleriyle bicepslerimi zıplatabiliyo olmam lazımdı :KK70::KK70:

Böyle düşünme 1er kilo kullanabilirsin, ben oyle yapıyorum, çünkü agırlık aynı zamanda o kasa daha çok yüklendiğin için yaş yakımını da artırıyor :KK66: ama kilo olarak 5'er kiloyu geçme o zaman kas yapımın cidden artar..
ben de aynı düşünüyorum.
kızlar ben de dün dinlenme yaptım, en son 30 day shred level 2/7. günü yaptım, bakalım bugün de niyetim 8. gününü yapmak inşallah :KK66:
11/30 ve 100 mekik tamam. gün içinde bi 100 mekik daha çekicem inş.
2. level ilki gibi kolay değil. 1-2 hareketi onlarla birlikte sonuna kadar yapamadım.
özellikle şu şınav gibi yere paralel uzanıp eller yerde bi ileri bi geri zıplanıyor ya,
onu natalie gibi başlayıp anitaya döndüm de anca tamamladım. ama genel olarak iyiydi.

göğüs altından kemik cıkar ya benim hafiften belirmeye baslamıs umarım meydana tamamen cıkarlarr :KK70:

ben de 1 er kiloyla çalışıyorum. artırsam mı acaba? :KK64:

benim de en çok fark göğüs altında oldu. sonra da göbek.
bacaklarda pek bi değişiklik yok gibi görünüyor.

slm kızlar.. biraz rahatsızım. sabah dr a gittim. boğazım çok acıyor.
viral bi enfeksiyon ama gribe de dönüşebilir dedi, ilaç verdi.
inş geçer. level 2den mi, hastalıktan mı vücudum ağrıyor ve hiç halim yok. :KK43:
neyseki 12/30 ve 150 mekik yaptım.

yok 2 yi bitirince bi bakıcam, 2 nin basında almıstım, 1i çok düzenli yapmadım, o yüzden onun oncesi sonrası yok ama bunu daha düzenli yaptım :) bir de biraz ara vere vere devam ettim.. Ama ben 2 aydır diyetteyim biraz yavas kilo veriyorum, son 1 aydır hareketimi artırdım, toplamda suan belimden 12 cm falan inceldi, bu aralar biraz durakladım, cm olarak inceliyorum ama kilom hafiflemiyo :) sanırım kas kütlesini artırıyorum, yağ oranım düşüyo tartıma göre..
Bakalım 2 yi bitirince sizi bilgilendiririm :KK66:

X