- 25 Ocak 2015
- 77
- 48
- 88
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #11.101
Allah iyiliğini versinYaparken ilk 10 dakika nefes nefese kalıyorum 4 gun oldu ama arka bacakgimdaki ağrı gitmedi yürürken bacaklarimi ayira ayira topalliyarak yürüyorum sıkılıyorum da bitse de kurtulsam diyorum . Biraz once zumba mi yapsam diyordum şimdi tae bo mu yapsam diye düşünüyorum yapmadigim spor kalmadi ya
hadi bakalımmTamam o zaman durmak yok yola devambizden baska kimse yok sanırım .
hoşgeldin.. birlikten kuvvet doğar. birbirimizi şevklendirelim en azından 30 günü tamamlayalım.arkadaşlar bende bugun başlıyorum 8 ay önce mi ne hatırlamıyorum yapmıtım en son olumlu sonuçlar aldım ama sonra kendime hiç dikkat etmedim saldım benim derdim kalça+basenlerden yana :/
hadi bakalım başlıyorum daha önceki sayfaları okuyamadım internetim bu ara sorunlu o yüzden siz olumlu sonuç aldınız mı kızlar bide başlamadan önce ölçümleriinizi yazdınız mı :)
hoşgeldin.. birlikten kuvvet doğar. birbirimizi şevklendirelim en azından 30 günü tamamlayalım.
daha önce bitirdin mi yoksa yarım mı kaldı?
başlarken ölçümleri yaptım. genelde 2. levelde sıkılaşma farkediliyormuş.
(zırt pırt ölçme kendini diye kendime mesaj yolluyom)
başla benceMerhaba hanımlar bir sorum olacak. Ben 30 day shred i geçen sene 2.levelin ortasına kadar yaptım. Ama sonra bıraktım. Şimdi sorum şu. Vermem gereken 20 kilo var. Ve çoğu kişi tartıda eksilmeden çok incelme olduğunu belirttiği için sizce ben ne yapmalıyım. Başlamalı mı yoksa başlamamalı mı? Bilgilendirirseniz çoooook sevinirim
20 kilo fazlan varsa bana kalırsa spor olarak kardiyo ağırlıklı bi şey seçmen gerekir.Merhaba hanımlar bir sorum olacak. Ben 30 day shred i geçen sene 2.levelin ortasına kadar yaptım. Ama sonra bıraktım. Şimdi sorum şu. Vermem gereken 20 kilo var. Ve çoğu kişi tartıda eksilmeden çok incelme olduğunu belirttiği için sizce ben ne yapmalıyım. Başlamalı mı yoksa başlamamalı mı? Bilgilendirirseniz çoooook sevinirim
yapma yaa!!Ilk defa zayiflamaya bu kadar hevesliyim ama bugün dayanamadım 1 paket cipsi yedim cok pişmanım tam da dunden bugune 500 gram vermisken
Kızlar benim belim tutuldu
Arada sırada oluyor boyle, soguk aldım yine.
Yururken, oturduğum yerden kalkarken kilitlenip kalıyorum öylece. Kas gevşetici aldım. Bana misin demedi. Dun 30 day shred yapamadim. Bugün, muhtemelen yarin da yapamicam. Sizi takipteyim. Su belin iyi olsun kaldığım yerden devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?