Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Tamamdır canım yani üstümde incelsin istiyorum tabi :KK48: ama benim yıllardan beri sorunum bacaklar en çok onlar incelsin istiyorum o yüzden sorıyım dedim inşallah pes edip bırakmam da şu 30 günü bitiririm
biraz zorluyor ama dayanırsan sonucu iyi oluyor ama dizinde falan ağrı olursa devam etme kas ağrıları normal ama eklem ağrısı olursa sıkıntı olmasın bırak aklında olsun herkeste aynı olmuyor:KK52: kolay gelsin:KK54:

biraz zorluyor ama dayanırsan sonucu iyi oluyor ama dizinde falan ağrı olursa devam etme kas ağrıları normal ama eklem ağrısı olursa sıkıntı olmasın bırak aklında olsun herkeste aynı olmuyor:KK52: kolay gelsin:KK54:
Tamamdır canım çok sağolasın yapıp bitirebilirsem sonuçları buraya yazarım :)

Merabaa arkadaşlar bendr bugün 3. Günümdeyim bence gayet iyi gidiyor diyetle birlikte yapıyorum ben . Son dakikaları yaparken biraz canım çıkıyor ama alisirim umarım :))

Hanımlar benim shred bitiyor yarın ripped yapmak istiyorum ama bulamadım ya videoları birinci kevel var dierleri yok lütfen yardmcı olurmusunuz

slm kızlar. 30 day shared, level 1 ilk gün için fena değildi, zorlanmadım
ama eminim yarın sabah yataktan kalkamayacağım :KK45:

evdeki dambıllar 2,5 kg. aradım taradım evi,
750 ml lik iki şampuan şişesiyle çalıştım. iş gördü :KK48:

ilk günlerdeki kas ağrısını atlatırsam, devamı gelir inş.. :KK6:
unutmadan ölçülerimi de alayım.. bakalım jillian bende nasıl etki edecek...
herkese kolay gelsin..

Bugün mü başladın nfk?.bende başlamak istiyorum kaç gündür ama ayaklarımda romatizma var benim ve bu ara biraz ağrılarım arttı,iyi bir anım olursa bende bugün başlarım,olmazsa da seni takip ederim...

Bugün mü başladın nfk?.bende başlamak istiyorum kaç gündür ama ayaklarımda romatizma var benim ve bu ara biraz ağrılarım arttı,iyi bir anım olursa bende bugün başlarım,olmazsa da seni takip ederim...
evet. bugün level 1'i ilk kez yaptım. 1/30 yani.

o romatizma ağrılarıyla nasıl olacak? o_O Rabbim şifa versin..

evet. bugün level 1'i ilk kez yaptım. 1/30 yani.

o romatizma ağrılarıyla nasıl olacak? o_O Rabbim şifa versin..
Çok sağol canım.benim bu ağrılarım doğum sonrası daha birkaç aydır var,araştırdığım kadarıyla bu aydan sonra düzelip soğuklarda artan bişeymiş.2hafta önce çok iyiydim mesela,1hafta boyunca hergün 1saat yürüdüm.bazen aynı gün içinde bile çok iyi çok kötü olabiliyor...:KK48:Yani bügünde yapabilirim...

Çok sağol canım.benim bu ağrılarım doğum sonrası daha birkaç aydır var,araştırdığım kadarıyla bu aydan sonra düzelip soğuklarda artan bişeymiş.2hafta önce çok iyiydim mesela,1hafta boyunca hergün 1saat yürüdüm.bazen aynı gün içinde bile çok iyi çok kötü olabiliyor...:KK48:Yani bügünde yapabilirim...
hmm.. romatizma ağrısı deyince ben de kronik ciddi bi acı diye düşündüm..
neyse ki öyle değilmiş. doğumdan kaldığına göre epidural tarzı bi doğum oldu galiba..
çocuklar sağolsun.. benim de 31 aylık bi kızım var..

Kızlar bende bugün 4/30 bitirdim :) ama bugün nedense kalp atışlarım çok fazla hızlandı o yüzden yarım yamalak yaptım ya sebebini çözemedim önceki günler böyle olmuyodum çünkü tek korkum alt bacağım kaslancakmış gibi geliyor inşallah öyle bir sorunum olmaz..

hoşgeldin visnereceli_ visnereceli_ ben de yeniyim. başladın mı egzersize?

Kızlar bende bugün 4/30 bitirdim :) ama bugün nedense kalp atışlarım çok fazla hızlandı o yüzden yarım yamalak yaptım ya sebebini çözemedim önceki günler böyle olmuyodum çünkü tek korkum alt bacağım kaslancakmış gibi geliyor inşallah öyle bir sorunum olmaz..
dün ilk kez yaptım. bu sabah her tarafım ağriiiiiiy :KK53:
yoğun bi ağrı değil. günbegün daha iyi olacak eminim :KK51:

cardio yoruyor belki seni? :KK64: açken veya yemekten hemen sonra yapmıyorsun di mi?

2/30 tamam!

kızlar şuan kas ağrılarım kol ve bacaklarda yoğun. karnımda pek ağrı yok.
ki benim göbek problemim var. sanırım 30 day shred istediğim ölçüde karna etki etmiyor.
şuan için ekstradan günlük 100 mekik ekliyorum programa. zamanla artırıcam inş.

Son düzenleme:
hoşgeldin visnereceli_ visnereceli_ ben de yeniyim. başladın mı egzersize?

dün ilk kez yaptım. bu sabah her tarafım ağriiiiiiy :KK53:
yoğun bi ağrı değil. günbegün daha iyi olacak eminim :KK51:

cardio yoruyor belki seni? :KK64: açken veya yemekten hemen sonra yapmıyorsun di mi?
yok canım ya sanırım sigaradan oldu sanırım :/ gece yapabiliyorum birde zamanım anca o zaman oluyor

Bugun 3. Gunum sabahları jillian yapıyorum aksamlari ebru şallı skinny jeans yapıyorum sizce ne kadar surede sonuç alırım
ben de bugün 3. kez yapıcam, ama heryerim ağrıyo.. kollarım bacaklarım :KK53:

skinny jeans ın çok etkili olduğunu yorumlardan okumuştum. kısa sürede farkediliyormuş.
odak noktası bacaklar olduğu için, göbek sorunun varsa haricen çalış çünkü göbeğe etkisi yok diyorlar..
bilmiyorum kilo fazlan var mı, az da yediklerine dikkat edersen bence bir hafta on güne sonuçları görmeye başlarsın:KK51:

4. Gunum cok yorucu canim çıkıyor resmen yaparken ve bunda cok sıkılıyorum ya zumbaya mi gecsem :110:
hareketleri yaparken çok mu zorlanıyorsun yoksa sıkılıyor musun?
kas ağrıları ilk günler normal, bi alışınca vücut kolaylıkla yaparız levelleri.
bugün 3. gün olacak benim yürürken bile canım yanıyor, bakalım nasıl yapıcam ama inş yapıcam..

X