- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.081
biraz zorluyor ama dayanırsan sonucu iyi oluyor ama dizinde falan ağrı olursa devam etme kas ağrıları normal ama eklem ağrısı olursa sıkıntı olmasın bırak aklında olsun herkeste aynı olmuyorTamamdır canım yani üstümde incelsin istiyorum tabiama benim yıllardan beri sorunum bacaklar en çok onlar incelsin istiyorum o yüzden sorıyım dedim inşallah pes edip bırakmam da şu 30 günü bitiririm
Tamamdır canım çok sağolasın yapıp bitirebilirsem sonuçları buraya yazarım :)biraz zorluyor ama dayanırsan sonucu iyi oluyor ama dizinde falan ağrı olursa devam etme kas ağrıları normal ama eklem ağrısı olursa sıkıntı olmasın bırak aklında olsun herkeste aynı olmuyorkolay gelsin
evet. bugün level 1'i ilk kez yaptım. 1/30 yani.Bugün mü başladın nfk?.bende başlamak istiyorum kaç gündür ama ayaklarımda romatizma var benim ve bu ara biraz ağrılarım arttı,iyi bir anım olursa bende bugün başlarım,olmazsa da seni takip ederim...
Çok sağol canım.benim bu ağrılarım doğum sonrası daha birkaç aydır var,araştırdığım kadarıyla bu aydan sonra düzelip soğuklarda artan bişeymiş.2hafta önce çok iyiydim mesela,1hafta boyunca hergün 1saat yürüdüm.bazen aynı gün içinde bile çok iyi çok kötü olabiliyor...evet. bugün level 1'i ilk kez yaptım. 1/30 yani.
o romatizma ağrılarıyla nasıl olacak?Rabbim şifa versin..
canım rippedın linkinin olduğu yeri bir arka sayfada verdim oraya bakabilirisnHanımlar benim shred bitiyor yarın ripped yapmak istiyorum ama bulamadım ya videoları birinci kevel var dierleri yok lütfen yardmcı olurmusunuz
hmm.. romatizma ağrısı deyince ben de kronik ciddi bi acı diye düşündüm..Çok sağol canım.benim bu ağrılarım doğum sonrası daha birkaç aydır var,araştırdığım kadarıyla bu aydan sonra düzelip soğuklarda artan bişeymiş.2hafta önce çok iyiydim mesela,1hafta boyunca hergün 1saat yürüdüm.bazen aynı gün içinde bile çok iyi çok kötü olabiliyor...Yani bügünde yapabilirim...
dün ilk kez yaptım. bu sabah her tarafım ağriiiiiiyKızlar bende bugün 4/30 bitirdim :) ama bugün nedense kalp atışlarım çok fazla hızlandı o yüzden yarım yamalak yaptım ya sebebini çözemedim önceki günler böyle olmuyodum çünkü tek korkum alt bacağım kaslancakmış gibi geliyor inşallah öyle bir sorunum olmaz..
yok canım ya sanırım sigaradan oldu sanırım :/ gece yapabiliyorum birde zamanım anca o zaman oluyorhoşgeldinvisnereceli_ ben de yeniyim. başladın mı egzersize?
dün ilk kez yaptım. bu sabah her tarafım ağriiiiiiy
yoğun bi ağrı değil. günbegün daha iyi olacak eminim
cardio yoruyor belki seni?açken veya yemekten hemen sonra yapmıyorsun di mi?
ben de bugün 3. kez yapıcam, ama heryerim ağrıyo.. kollarım bacaklarımBugun 3. Gunum sabahları jillian yapıyorum aksamlari ebru şallı skinny jeans yapıyorum sizce ne kadar surede sonuç alırım
hareketleri yaparken çok mu zorlanıyorsun yoksa sıkılıyor musun?4. Gunum cok yorucu canim çıkıyor resmen yaparken ve bunda cok sıkılıyorum ya zumbaya mi gecsem