-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.061
Canım bendeki kas ağrısı vs gibi değil yani sadece sağ bacak diz kapağı ağrıyo bacak hareketlerini artık çok fazla kasmıyorum.Benmde level ikiye geçtgmde ilk dört gün agrılarm oldu fkat 4 gnde geçti agrılar
canim her bir video 10 ar gün yapiliö mesela 1.videoyu 10 gün yaptktan sonra 2.ye geciosun3 level var ve bunları günlere mi dağıtıyorsunuz yani 1 hafta 1+2. hafta2 falanmı yoksa 1+2+3 sırayla 3 günmü
selam jiliancılar :) bende yapıorum level 2 de 3. günüm ama bir kaç gündür özellikle diz kapağımda ağrılar oluyor aynı durumla karşılaşan varmı acaba ??
off çok geçmiş olsun canım ağrı jilian yaptıktan sonra mı başladı yoksa daha evvelden vardı da tetikledi mi acaba ??Slm cnm bende jillian yapıyordum, aynı senin gibi dizimde ağrı vardı MR çektirdm ön çapraz bağ da yırtılma var fizik tedavi görüyorum.
Saol cnm oncesi sadece menisküs vardı çapraz bağ da sıkıntı yoktu.off çok geçmiş olsun canım ağrı jilian yaptıktan sonra mı başladı yoksa daha evvelden vardı da tetikledi mi acaba ??
Anladim cnim en iyisi yapmamakSaol cnm oncesi sadece menisküs vardı çapraz bağ da sıkıntı yoktu.
selam canım ripped linkini şu konuya atmıştı killer abs ta var orada bakabilirsin 61. sayfanın altlarına doğru linkler kolay gelsinkızlarr ben videoları bulamadım. bir de program 30 gün shred 30 gün ripped, sonrası da mı var? shred nette var da rippedi bulamadım, bana da yollayın varsa size link falan
selam canım ripped linkini şu konuya atmıştı killer abs ta var orada bakabilirsin 61. sayfanın altlarına doğru linkler kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...killer-abs-ile-dumduz-gobisler.692965/page-61
önce 30 day shred yapacaksın her level 10 gün ama 1. leveli ben 15 gün yaptım mesela hem diğer levellere vucudunu hazırlamış oluyorsun ilk defa yapacaksan arkadaki sarışın kız yeni başlayanlar için onu yap zaten diğerini yapamazsınben yapacam ama mantığını kısaca söyleyin kafam karıştı cnm, ayrıca sağol:) shred, ripped 30 ar gün levelleri var... diğerleri ne ki? killer abs dedin mesela? yanlış şeyleri yapmayayım başta
Selam canım bende dün başladım ara vere vere yaptım çok yordu beni yarım yamalak yaptığım için bugün ağrım olmadı akşam tekrar yapıcamda sende nasıl değişim oldu sen yaptın galiba benim sorunum karından çok bacak ve basen onlar incelsin istiyorum işe yarar mı kas olsun istemiyorum bacaklarım sadece incelsin istiyorum bir dumbell yoktu su şişeleriyle yaptım olur mu öyle ?önce 30 day shred yapacaksın her level 10 gün ama 1. leveli ben 15 gün yaptım mesela hem diğer levellere vucudunu hazırlamış oluyorsun ilk defa yapacaksan arkadaki sarışın kız yeni başlayanlar için onu yap zaten diğerini yapamazsınnormalde 10 gün duraksız yapılıyor ama ben 1 gün dinlenme şeklinde yaptım biz grupça yapmıştık pazar günleri dinleniyorduk daha iyi olur birde ilk günler bacakların çok ağrıyacak 3 güne geçiyor
30 day shred bittikten sonra ara verdim ben 2 hafta şimdi ripped yapıyorum ondan sonra ripped var ripped haftalardan oluşuyor 4 hafta her level 1 hafta ben yine 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorum 1 haftadan fazla yapabilirim her leveli çünkü alışayım istiyorum sana kalmış orasıkiller abs 3 level yine rippeddan sonra istediğini yapabilirsin tabi killer abs yada başka bişey ondan sonra sırası pek yok ama nette sadece killer abs var ondan onu yapabilirsin yine her level 10 gün birde six week six pack var sanırım o nette yok onu pek bilmiyorum ben 6 hafat yapıyorsun onu ama cdsini almazsan kaldırmışlar sadece level 1 var nette bu arada ripped ve 30 day shred her bölgeyi çalıştıorıyor nerdeyse ama killer abs ve six week six pack karına yönelik videolar direk daha oraya gelemedim
olur canım bende su şişesiyle yaptım hatta üstten incelme istemiyorsan ağırlıksız da yapabilirisin öyle yapan arkadaşlar vardı benimde sorunum bacak toparlandı baya ama hala var yolum 30 day shredi süresince yap ben rippedı kafama göre yapıyorum bende kas olması yada kalınlaşmasından korktuğumdan ripped yapıp diğer gün pilates yapıyorum falan ama 30 day shredı düzenli yapmıştım öyle bir sorunum olmadıSelam canım bende dün başladım ara vere vere yaptım çok yordu beni yarım yamalak yaptığım için bugün ağrım olmadı akşam tekrar yapıcamda sende nasıl değişim oldu sen yaptın galiba benim sorunum karından çok bacak ve basen onlar incelsin istiyorum işe yarar mı kas olsun istemiyorum bacaklarım sadece incelsin istiyorum bir dumbell yoktu su şişeleriyle yaptım olur mu öyle ?
Tamamdır canım yani üstümde incelsin istiyorum tabiolur canım bende su şişesiyle yaptım hatta üstten incelme istemiyorsan ağırlıksız da yapabilirisin öyle yapan arkadaşlar vardı benimde sorunum bacak toparlandı baya ama hala var yolum 30 day shredi süresince yap ben rippedı kafama göre yapıyorum bende kas olması yada kalınlaşmasından korktuğumdan ripped yapıp diğer gün pilates yapıyorum falan ama 30 day shredı düzenli yapmıştım öyle bir sorunum olmadı