Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bende kesin kesin kararlıyım , okadar cok araştırdım ki, gerçekten etkılı hareketlerin toplamı var bunda, 3 level olmasıda azım verıyor, farklıya gececeğim diye gun saydırıyor ınsana... sımdı bıtırdım bugun başladım, başlamadan once evde pıneklıyordum elım kolum kalkmıyordu, yaparken ozellıkle push up lar da cıglık atarak tamamladım , komşularımdan özur dılıyorum ve bıttıgındeee şuan oturmak ıstemıyorum bacaklarım koş koş koşşş diyor, iş yap diyor

selam jiliancılar :) bende yapıorum level 2 de 3. günüm ama bir kaç gündür özellikle diz kapağımda ağrılar oluyor aynı durumla karşılaşan varmı acaba ??

selam jiliancılar :) bende yapıorum level 2 de 3. günüm ama bir kaç gündür özellikle diz kapağımda ağrılar oluyor aynı durumla karşılaşan varmı acaba ??

Slm cnm bende jillian yapıyordum, aynı senin gibi dizimde ağrı vardı MR çektirdm ön çapraz bağ da yırtılma var fizik tedavi görüyorum.

merhaba, diyetle beraber eliptiğe başlayacağım haftada en az 4-5 gün. jillian ın bu cd si de var bende bunu da yapsam süper olur dimi.. nolur gaza getirin de başlayayım, çok zorlanıyorum spora başlamak için

kızlarr ben videoları bulamadım. bir de program 30 gün shred 30 gün ripped, sonrası da mı var? shred nette var da rippedi bulamadım, bana da yollayın varsa size link falan

ben yapacam ama mantığını kısaca söyleyin kafam karıştı cnm, ayrıca sağol:) shred, ripped 30 ar gün levelleri var... diğerleri ne ki? killer abs dedin mesela? yanlış şeyleri yapmayayım başta
önce 30 day shred yapacaksın her level 10 gün ama 1. leveli ben 15 gün yaptım mesela hem diğer levellere vucudunu hazırlamış oluyorsun ilk defa yapacaksan arkadaki sarışın kız yeni başlayanlar için onu yap zaten diğerini yapamazsın normalde 10 gün duraksız yapılıyor ama ben 1 gün dinlenme şeklinde yaptım biz grupça yapmıştık pazar günleri dinleniyorduk daha iyi olur birde ilk günler bacakların çok ağrıyacak 3 güne geçiyor
30 day shred bittikten sonra ara verdim ben 2 hafta şimdi ripped yapıyorum ondan sonra ripped var ripped haftalardan oluşuyor 4 hafta her level 1 hafta ben yine 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorum 1 haftadan fazla yapabilirim her leveli çünkü alışayım istiyorum sana kalmış orası killer abs 3 level yine rippeddan sonra istediğini yapabilirsin tabi killer abs yada başka bişey ondan sonra sırası pek yok ama nette sadece killer abs var ondan onu yapabilirsin yine her level 10 gün birde six week six pack var sanırım o nette yok onu pek bilmiyorum ben 6 hafat yapıyorsun onu ama cdsini almazsan kaldırmışlar sadece level 1 var nette bu arada ripped ve 30 day shred her bölgeyi çalıştıorıyor nerdeyse ama killer abs ve six week six pack karına yönelik videolar direk daha oraya gelemedim

Selam canım bende dün başladım ara vere vere yaptım çok yordu beni yarım yamalak yaptığım için bugün ağrım olmadı akşam tekrar yapıcamda sende nasıl değişim oldu sen yaptın galiba benim sorunum karından çok bacak ve basen onlar incelsin istiyorum işe yarar mı kas olsun istemiyorum bacaklarım sadece incelsin istiyorum bir dumbell yoktu su şişeleriyle yaptım olur mu öyle ?

olur canım bende su şişesiyle yaptım hatta üstten incelme istemiyorsan ağırlıksız da yapabilirisin öyle yapan arkadaşlar vardı benimde sorunum bacak toparlandı baya ama hala var yolum 30 day shredi süresince yap ben rippedı kafama göre yapıyorum bende kas olması yada kalınlaşmasından korktuğumdan ripped yapıp diğer gün pilates yapıyorum falan ama 30 day shredı düzenli yapmıştım öyle bir sorunum olmadı

Tamamdır canım yani üstümde incelsin istiyorum tabi ama benim yıllardan beri sorunum bacaklar en çok onlar incelsin istiyorum o yüzden sorıyım dedim inşallah pes edip bırakmam da şu 30 günü bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…