- 29 Kasım 2011
- 225
- 15
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.041
level 1 7.gün bitti ama hiç sıkılaşmadım herşeyi tam yapıyorum beslenme de iyi ama nedense hiç sıkılaşma yok kol kaslarım da çıktı ama iyice umutsuzlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
level 1 7.gün bitti ama hiç sıkılaşmadım herşeyi tam yapıyorum beslenme de iyi ama nedense hiç sıkılaşma yok kol kaslarım da çıktı ama iyice umutsuzlandım
teşekkürler daha 9. gündeyim zaten :)canım benim geçen yıllarda sıkılaşma farkı 20. günde ortaya çıkmaya başlamıştı. onun için henüz erken. bi ayı tamamla derim.
jillian'ın kalça ve basen eritmeye yönelik programı hangisidir acaba???
6 week six pack absarkadaşlar göbek agırlıklı olan hangısı acaba
bana da level 2 kolay geldi level 1 i yapamadım çoook zorlandım.level 2 en zor olanı galiba
cidden mi level 1 çok çok kolaydı bu 2 ye göre push up pozisyonu mahvediyo benibana da level 2 kolay geldi level 1 i yapamadım çoook zorlandım.
Ovv canım maşallah öyle bir güç kuvvet Bence yapma vücüduna zarar vermesin sonrakızlar günde iki kere yapılır mı level 2?
yaptığım zamanlar oldu da zaten peşpeşe yapmadım birini sabah birini akşam yaptım :)Ovv canım maşallah öyle bir güç kuvvet Bence yapma vücüduna zarar vermesin sonra
Valla tebrik ediyorum canım :) sendeki azmin bi kısımcığını istiyorum sadece ya azıcık E peki bugünerde de günde iki kez mi yapıyosunyaptığım zamanlar oldu da zaten peşpeşe yapmadım birini sabah birini akşam yaptım :)
hayır işimin çıktığı zamanlar yapamadım onlar da 2 gündü ben de o günleri günde iki kere yaparak telafi etmeye çalıştım bugün level 2 bitiyor zaten :)Valla tebrik ediyorum canım :) sendeki azmin bi kısımcığını istiyorum sadece ya azıcık E peki bugünerde de günde iki kez mi yapıyosun