Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1 7.gün bitti ama hiç sıkılaşmadım herşeyi tam yapıyorum beslenme de iyi ama nedense hiç sıkılaşma yok kol kaslarım da çıktı ama iyice umutsuzlandım

level 1 7.gün bitti ama hiç sıkılaşmadım herşeyi tam yapıyorum beslenme de iyi ama nedense hiç sıkılaşma yok kol kaslarım da çıktı ama iyice umutsuzlandım

canım benim geçen yıllarda sıkılaşma farkı 20. günde ortaya çıkmaya başlamıştı. onun için henüz erken. bi ayı tamamla derim.

ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN BAŞLADIM HADİ BAKALIM BENİ DE ARANIZA ALIR MISINIZ

Selam kızlar bi ara gazla bi başlıyorum jillian a sonra bırakıyorum bugün başladım yeniden bukez sonunu getiririm İNŞALLAH AY SONUNDA memlekete gitcem zayıf gitmek istiyorum az çok kilo verdim ama Spor olmadan olmuyor yeni başlayanlar varsa sıkı bi şekilde destek olalım birbirimize lütfen

Selamlar kızlar ben de inşallah başlayacağım yarın hep yarın olur ama bu sefer kararlıyım Daha önce başlamıştım ama sonu gelmedi bu sefer üye olup sizinle başlayayım ki caymayayım dedim Zor bir egzersiz ama birlik olursak başarırız inşallah Hepimize başarılar diliyorum inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…