- 29 Kasım 2011
- 225
- 15
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.041
level 1 7.gün bitti ama hiç sıkılaşmadım herşeyi tam yapıyorum beslenme de iyi ama nedense hiç sıkılaşma yok kol kaslarım da çıktı ama iyice umutsuzlandım
teşekkürler daha 9. gündeyim zaten :)canım benim geçen yıllarda sıkılaşma farkı 20. günde ortaya çıkmaya başlamıştı. onun için henüz erken. bi ayı tamamla derim.
jillian'ın kalça ve basen eritmeye yönelik programı hangisidir acaba???
6 week six pack absarkadaşlar göbek agırlıklı olan hangısı acaba
bana da level 2 kolay geldi level 1 i yapamadım çoook zorlandım.level 2 en zor olanı galiba
cidden mi level 1 çok çok kolaydı bu 2 ye göre push up pozisyonu mahvediyo benibana da level 2 kolay geldi level 1 i yapamadım çoook zorlandım.
Ovv canım maşallah öyle bir güç kuvvetkızlar günde iki kere yapılır mı level 2?
yaptığım zamanlar oldu da zaten peşpeşe yapmadım birini sabah birini akşam yaptım :)Ovv canım maşallah öyle bir güç kuvvetBence yapma vücüduna zarar vermesin sonra
Valla tebrik ediyorum canım :) sendeki azmin bi kısımcığını istiyorum sadece ya azıcıkyaptığım zamanlar oldu da zaten peşpeşe yapmadım birini sabah birini akşam yaptım :)
hayır işimin çıktığı zamanlar yapamadım onlar da 2 gündü ben de o günleri günde iki kere yaparak telafi etmeye çalıştım bugün level 2 bitiyor zaten :)Valla tebrik ediyorum canım :) sendeki azmin bi kısımcığını istiyorum sadece ya azıcıkE peki bugünerde de günde iki kez mi yapıyosun