Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

IMG_20141221_230139.jpg
IMG_20141221_222343.jpg
Bugün 6.gunumm

İnşallahcanmangell58, post: 38458202, member: 474701"]Ayy kuzumm nekadarda fitsin :KK19:
İnş dahada fit olucaksın[/QUOTE]
İnsallah canm.hepimiz oyle oluruz

Uzun bi aradan sonra yarın devam ediyorum sporuma hastalık misafir derken baya bosladim ben napıyım sizce kızlar yeniden mi baslayim spora yoksa yoksa kaldığım yerden devam mı ediyim o_Oo_O

Uzun bi aradan sonra yarın devam ediyorum sporuma hastalık misafir derken baya bosladim ben napıyım sizce kızlar yeniden mi baslayim spora yoksa yoksa kaldığım yerden devam mı ediyim o_Oo_O
Ben 3 gün yapmıştım sonra hasta olunca yeniden başladım. Kendını nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence. Ama ara verdıysen hain kaslar hemen eskıye dönüyor level 1 den başlamanda fayda var diye dusunuyorum

Ben 3 gün yapmıştım sonra hasta olunca yeniden başladım. Kendını nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence. Ama ara verdıysen hain kaslar hemen eskıye dönüyor level 1 den başlamanda fayda var diye dusunuyorum
Level birden başlamak çok zoru.ma gidiyor açıkçası ama solediklerin de haklısın bugün bi level 2 den başlamayı deni cem olmazsa dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim ilgin icinHoppa

Ben de 6.günümdeyim,haftanın 5 günü spor yaptığım halde o kas ağrıları neydi öyle,ben daha böyle birşey yaşamadım valla :)
İlk gün tüm setleri tamamladım,cardioda kadın insanın canını çıkarıyor valla sülalesini andım durdum suratım pancar gübiyken :) ama hiç yarım bırakmadım spordan sonra soğuduğumda,yürürken bacaklarım titriyordu ama sabah kütük gibi olacağımı bilmiyordum valla..
Robot gibiydim 4 gün,oturamasım kalkamadım,popom bile ağrıyordu yahu :))
Ama kas ağrısından dolayı bırakmamak lazım,ben 2.günü çoğu hareketi ağrılarımdan dolayı yapamasam da bırakmadım şimdi tüm ağrılarım geçti..
Umarım faydalı olur :)

Diyet yapmadan incelen arkadaşlar var mı?
Ben zaten oldukça kilo verdim ama artık diyet falan yapmak istemiyorum da.

bahar sonu başlamıştım jilliana, (eski mesajlarda resimlerimi görebilirsiniz) diyet ve egzersizler sayesinde 11 kilo vermiştim. yaza müthiş girmiştim yani :-) şimdi kış dönemi açıkhavada yaptığım sporları savsakladım ve zor geliyor. sanırım yeniden jilliana başlayacağım.

ay her yıl aynı terane ! he başladın he aynen missicim he aynen verdin yine 11 kiloyu :KK59:
neyse bu sefer cidden başlıyorum. kiii başladım da :KK76:bugün 3. günümdü. ver her zaman her başlamam da olduğu gibi karnım baldırlarım popom bütün kas,adele,sinir,sistem ne varsa ağrıyor :KK53: hehe. canım ya özlemişim.

* bu arada önceki yıllarda işten sonra yapıyordum jillianı. artık işten önce yapmaya başladım. yani 6 gibi kalkıp sporumu yapıp duş sonrası işe gidiyorum ve gün içinde daha dinç oluyorum, metabolizmam hızlı çalışmaya başladı, diyetim daha kontrollü ve en önemlisi günün geri kalanı benimmmm :confused: size de öneririm.. öpcikler.........

X