- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.021
sarısını yapuıyorum canmSarışın gibi mi yapamıyorsun? Bana o daha kolay geliyor zaten sarışın kızın yaptıgı şekil daha kolay olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarısını yapuıyorum canmSarışın gibi mi yapamıyorsun? Bana o daha kolay geliyor zaten sarışın kızın yaptıgı şekil daha kolay olan
sarısını yapuıyorum canm
Hahaha aynen yaatelefonda sik zor zaten koca cüssemi kaldırp indiremiyorum ben valla :))))
Hahaha aynen yaa
Ya ben buraya foto yuklesem mi telefondan silme ihtimaline karsi bir ay sonra karsilastrma yaparim en azindan
Eki Görüntüle 1346590 Eki Görüntüle 1346592 Bugün 6.gunumm
Ben 3 gün yapmıştım sonra hasta olunca yeniden başladım. Kendını nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence. Ama ara verdıysen hain kaslar hemen eskıye dönüyor level 1 den başlamanda fayda var diye dusunuyorumUzun bi aradan sonra yarın devam ediyorum sporuma hastalık misafir derken baya bosladim ben napıyım sizce kızlar yeniden mi baslayim spora yoksa yoksa kaldığım yerden devam mı ediyim
İnsallah canm.hepimiz oyle oluruz[/QUOTE]İnşallahcanmangell58, post: 38458202, member: 474701"]Ayy kuzumm nekadarda fitsin
İnş dahada fit olucaksın
Helal valla. Jillian benim canımı çıkartıyor, leslie 5 mile ı hayatta yapamazdım..6/30 tamamdır
Ek olarak leslie 5 mile,mari winsoruda yaptım
Level birden başlamak çok zoru.ma gidiyor açıkçası ama solediklerin de haklısın bugün bi level 2 den başlamayı deni cem olmazsa dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim ilgin icinBen 3 gün yapmıştım sonra hasta olunca yeniden başladım. Kendını nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence. Ama ara verdıysen hain kaslar hemen eskıye dönüyor level 1 den başlamanda fayda var diye dusunuyorum
Bu ne fitlik yahuuuuuuu :)))) maşallah[/QUOTE]İnsallah canm.hepimiz oyle oluruz
Helal valla. Jillian benim canımı çıkartıyor, leslie 5 mile ı hayatta yapamazdım..
bahar sonu başlamıştım jilliana, (eski mesajlarda resimlerimi görebilirsiniz) diyet ve egzersizler sayesinde 11 kilo vermiştim. yaza müthiş girmiştim yani şimdi kış dönemi açıkhavada yaptığım sporları savsakladım ve zor geliyor. sanırım yeniden jilliana başlayacağım.