- 15 Aralık 2014
- 36
- 44
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #11.001
Aynen katılıyorum sana canım. Yeşil çayın bende çok faydasını gördüm. Normal kilom 70 ama kışın bu 80 'e kadar çıkıyordu ama bu yeşil çay sayesinde bu sene 70 kilodan yukarı çıkmadım hatta 68 kiloyu bile gördüğüm oluyor.Ve bol bol su için ihmal etmeyin
Yeşilçayında cok faydası oluyormus artık bende hayatıma dahıl edıcem
Aynen katılıyorum sana canım. Yeşil çayın bende çok faydasını gördüm. Normal kilom 70 ama kışın bu 80 'e kadar çıkıyordu ama bu yeşil çay sayesinde bu sene 70 kilodan yukarı çıkmadım hatta 68 kiloyu bile gördüğüm oluyor.
canım ben isyerinde devamli iciyorum sicak soguk fark etmiyor masamda devamli var normal cay yerine yesil çay içiyorumGunde kac fıncan ve hangı saatler ıcıyorsun canım ?
Ben dunden ıtıbaren spordan sonra 1 buyuk kupaya Yeşilçay 1 tane cubuk tarcın bir kac tane kusburnu ve zencefıl koyup kaynattım.1 kasık da bal ekledım herhangı bı zararı olmaz umarım :) onun dısında ıcemıyorum gercekten. Her spordan sonra bu karısımı ıcmeye devam edecegım. 13 kılo verdim daha katetmem gereken çok yol var
canım ben isyerinde devamli iciyorum sicak soguk fark etmiyor masamda devamli var normal cay yerine yesil çay içiyorum
Kızlar bu şınavı çekemeye bir ben miym? Çok canım sıkılıyor bu duruma
Ben de o sinavi beceremiyorumCanım bende jillian gibi çekemiyorum ama sarışın kız gibi yapabiliyorum ancak
Ben de o sinavi beceremiyorum