- 27 Kasım 2014
- 102
- 40
- 34
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.961
Canım rica etsem bana bunların linklerini yada tam adlarını gonderebilirmisin baya var karıştırmayım yanlış video yu yapmayimCanım hiç umutsuzluğa kapılma ve güzel düşün yapamamları kafandan çıkar öncelikle iyi taraflarına bak en azından şuan evdesin kendine 1,5 saat ayırabilirsin bence bana katılsana sende ben 45 dk leslie 3 mile, 25 dk jillian,18 dk winsor yapıyorum jillianda 4.,winsorda 2. Günüm . Birlikte yaparsak gaza getirmiş oluruz birbirimizide
ayyyy harikasınııızcanım ben sana ölçülerimi yazıyım sen karar ver 30 day shredı bitirdim çünkü
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun
Jillian Michael diye bir program var canim 3 level her level 10 gün yapıyorsun toplamda 30 gunde bitiriyorsunLevel 1 level 2 ler ne oluyor biri anlatabilir mii:)
170boyundayim 61.5kiloyum internette okudum simdi ciddi kas agrilarindan bahsediyolarSuanki kilonu bilmiyorum canım ama bence incelebilirsin istedikten ve diyetle destekledikten sonra hersey güzel oluyo zaten ilk haftadan görmeye baslıypsun farklılıgı. Sen ilk defa baslıyosan biraz zorlanıcaksın ilk leve cok yorucu gelicek sana ama yılmayıp devam edersen sonucları sevindirici oluyor :)
Sag ol tatlmJillian Michael diye bir program var canim 3 level her level 10 gün yapıyorsun toplamda 30 gunde bitiriyorsun
Canim ya aslinda senin kilon çok iyi valla seni cok kiskaniyorum170boyundayim 61.5kiloyum internette okudum simdi ciddi kas agrilarindan bahsediyolar
170boyundayim 61.5kiloyum internette okudum simdi ciddi kas agrilarindan bahsediyolar
Yapicam canm bugun basliyorum kararliyimm:)))Sadece level 1de oluyo o digerlerinde olmuyo canım zaten fazla kilonda yokmus incelsen yeter. Birde spor hocam söylemişti eger spordan sonra kasların agrımıyorsa bosuna egzersiz yapmıssın demektir demişti bunlar seni yıldırmasın jillian cok etkili ama sen bilirsin tabi
Canım rica etsem bana bunların linklerini yada tam adlarını gonderebilirmisin baya var karıştırmayım yanlış video yu yapmayim
Yapicam canm bugun basliyorum kararliyimm:)))
Canım var ama çok deil en fazla belden 5 cm gitmiş dierlerinden 1 yada 2 cm gitmis
Canım leslie sansone 3 mile yaz canım ben youtubedan indiriyorum 3 mile 45 dk sürüyor ben ya bunu yapıyorum yada 1 saat olan 5 mili.istediğin birini indirebilrsinMari winsorunda 18 dakikalık buns and thighs videosu olucak bulamazsan yine yardımcı olurum canım sana
Ayy canım cidden mi ben basen için jilliandan çok ümitliydim inş dahada fazla incelirsin bitmesine daha varmış nasılsa
Canım çok soru sordum kusura bakma ama bişey saha sormam gerekiyorCanım leslie sansone 3 mile yaz canım ben youtubedan indiriyorum 3 mile 45 dk sürüyor ben ya bunu yapıyorum yada 1 saat olan 5 mili.istediğin birini indirebilrsinMari winsorunda 18 dakikalık buns and thighs videosu olucak bulamazsan yine yardımcı olurum canım sana
Canım çok soru sordum kusura bakma ama bişey saha sormam gerekiyorbunlar da jillian gibi level li mi yoksa tek part mi