Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım rica etsem bana bunların linklerini yada tam adlarını gonderebilirmisin baya var karıştırmayım yanlış video yu yapmayim

ayyyy harikasınııız

F fatmiss arkadasim harika incelmissin.. Ben de bugun baslamak istiyorum dieytte yapiyorum senin gibi incelebilir miyim kii

Suanki kilonu bilmiyorum canım ama bence incelebilirsin istedikten ve diyetle destekledikten sonra hersey güzel oluyo zaten ilk haftadan görmeye baslıypsun farklılıgı. Sen ilk defa baslıyosan biraz zorlanıcaksın ilk leve cok yorucu gelicek sana ama yılmayıp devam edersen sonucları sevindirici oluyor :)

170boyundayim 61.5kiloyum internette okudum simdi ciddi kas agrilarindan bahsediyolar

[QUOTE="cemre cemre, post: 38352167, member: 631olcuCanim ya aslinda senin kilon çok iyi valla seni cok kiskaniyorum[/QUOTE]
Caniim hepimiz istedigmz kilolara kavusucaz sen olcumlerimizi verdigimiZ konudaki cemresin dimi:) sık8laşmak istiyorum ben de bugune kadar en fazla 67yi gordum pskolojim bozulmustu.. Uc dort sene onceydi nasil verdim bilmiyorum.. Gecen sene de kiloluydum nelere basvurmadim biber haplarimi dersin lidalar mi dersin karbonatli sular mi dersin yesil caylar mi dersin.. Ama yok hep aldim verdigim kilolari.. Yazin 57ye kadar dustum fakat verdigm kilonun rahatligina kavusunca yaz donusu 65e kadar cikmisim..(57yi biber hapiyla vermistim hangi akilsa..) cuma zayflama gurubuna uyeyim onlar sag olsun verdim kilomun bi kismini:)

170boyundayim 61.5kiloyum internette okudum simdi ciddi kas agrilarindan bahsediyolar

Sadece level 1de oluyo o digerlerinde olmuyo canım zaten fazla kilonda yokmus incelsen yeter. Birde spor hocam söylemişti eger spordan sonra kasların agrımıyorsa bosuna egzersiz yapmıssın demektir demişti bunlar seni yıldırmasın jillian cok etkili ama sen bilirsin tabi

Yapicam canm bugun basliyorum kararliyimm:)))

Canım rica etsem bana bunların linklerini yada tam adlarını gonderebilirmisin baya var karıştırmayım yanlış video yu yapmayim

Canım leslie sansone 3 mile yaz canım ben youtubedan indiriyorum 3 mile 45 dk sürüyor ben ya bunu yapıyorum yada 1 saat olan 5 mili.istediğin birini indirebilrsin Mari winsorunda 18 dakikalık buns and thighs videosu olucak bulamazsan yine yardımcı olurum canım sana

Canım turuncu giyinmiş bayanlar var 48 dk 32 san. Suruyor bu sanirim dimi

Canım çok soru sordum kusura bakma ama bişey saha sormam gerekiyor bunlar da jillian gibi level li mi yoksa tek part mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…