- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.981
Canım turuncu giyinmiş bayanlar var 48 dk 32 san. Suruyor bu sanirim dimi
İstediğin kadar sorabilirsin canım hiç sıkıntı değilOnlar başlı başına tek video şeklinde farklı farklı videoları var ama hepsi birbirinden bağımsız
canım 3 mile 48 dk sürüyor toplamda 6 kişi vardı videoda 1 erkek var kilolu bitane bandanalı kadın var telden girdiğim için link atamıyoruminşallah anlatabilmişimdir
Çok saol tatlım yarın bu ikisine başlıyorum ve yarın olculerimi tekrar alican ama burda paylasirmiyim bilmiyorum çünkü utaniyorumbu arada sen kaç kilosun canım bu programlar ise yardımı sende
Canım sen çok güzel anlattı da ben bulamadim
Amaca ulaşıyorsun canım az kalmış tebrik ederim darısı başıma şu 60 lari bi görebilsemBen 165 boy 66 kiloyum canım 68,3ten düştüm çok zor kilo veriyorumve çok kaçamak yapıyorumwinsoru 2 gündür yapıyorum jillianı 4 gündür yeniyim yani Ama leslieyi uzun zamandır yapıyorum hiçyoktan iyidir diye :)
Canım benim ya çok tatlisinEn başta pembeli sarışın bi kadın olucak arkasındada grili bi kadın var kısa saçlı sarışın bide yeşil giymiş zayıf bi kız var
Canım benim ya çok tatlisinşimdi netim çok iyi cekmiyor yarın tekrar bakcam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ama artık desteklerini bekliyorum lütfen motive edelim birbirimjzi
Yauuu pazar oazartesi yaptım, ağrıdan merdiven inip çıkamıyorum.. Nankörrr kaslar. Halbukii 1.5 ay öncesi gayet iyidi kondisyonum. Ağrılarım geçsin yeniden revize edecegim programı. Agrıların uzerıne gıtmek onları maalesef dindirmiyor, kasların dınlenmesı lazım.. Mariyi ben uzunca sure yaptım, ara arada yaparım etkılı gercekten. Leslie ise eğlenceli baya. Sıkmıyor. Onu da bır sure yapmıştım. Zamanım olmadıgından kaldılar tabi
dün mariyi ilk defa yaptım ama Allah Allah nidalarıylabacaklarımın bir ara bedenimden ayrıldığını hissettim we bundan dolayıdır ki etkili olduğunu kabul etmek gerek.
bu arada motiwasyon için yazıyorum:
dün 5 mil leslie, jillian level 1 we mari 18dk yaptım. şuan muzaffer olmuş bir komutan edasıyla ofiste yamuk yumuk oturuyorum
birde yeme olayını kontrol altına almalı tabi
canım kilonu diyetle mi werdin?
uyguladığın özel bir diyet var mı?çünkü benim şuan spora diyet eklemem lazım kilo vermem için.ama hazır ve şok diyetleri tercih ediyorum.alternatif fikirlere birde o güce ihtiyacım var