Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İstediğin kadar sorabilirsin canım hiç sıkıntı değil ☺️ Onlar başlı başına tek video şeklinde farklı farklı videoları var ama hepsi birbirinden bağımsız ☺️

Çok saol tatlım yarın bu ikisine başlıyorum ve yarın olculerimi tekrar alican ama burda paylasirmiyim bilmiyorum çünkü utaniyorum:110: bu arada sen kaç kilosun canım bu programlar ise yardımı sende

Çok saol tatlım yarın bu ikisine başlıyorum ve yarın olculerimi tekrar alican ama burda paylasirmiyim bilmiyorum çünkü utaniyorum:110: bu arada sen kaç kilosun canım bu programlar ise yardımı sende

Ben 165 boy 66 kiloyum canım 68,3ten düştüm çok zor kilo veriyorumve çok kaçamak yapıyorum :KK43: winsoru 2 gündür yapıyorum jillianı 4 gündür yeniyim yani ☺️ Ama leslieyi uzun zamandır yapıyorum hiçyoktan iyidir diye :)

Amaca u
Ben 165 boy 66 kiloyum canım 68,3ten düştüm çok zor kilo veriyorumve çok kaçamak yapıyorum :KK43: winsoru 2 gündür yapıyorum jillianı 4 gündür yeniyim yani ☺️ Ama leslieyi uzun zamandır yapıyorum hiçyoktan iyidir diye :)
Amaca ulaşıyorsun canım az kalmış tebrik ederim darısı başıma şu 60 lari bi görebilsem

En başta pembeli sarışın bi kadın olucak arkasındada grili bi kadın var kısa saçlı sarışın bide yeşil giymiş zayıf bi kız var ☺️
Canım benim ya çok tatlisin :KK39: şimdi netim çok iyi cekmiyor yarın tekrar bakcam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ama artık desteklerini bekliyorum lütfen motive edelim birbirimjzi:KK5:

Canım benim ya çok tatlisin :KK39: şimdi netim çok iyi cekmiyor yarın tekrar bakcam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ama artık desteklerini bekliyorum lütfen motive edelim birbirimjzi:KK5:

Ayy canım o senin tatlılığın ☺️☺️☺️
Tamam sen bak bi yarın bulursun inşallah ☺️ Burda oldugumuz sürece yardımlaşırız ☺️

Bende 10 gundur yapiyorum baya farketti.
Ama ben yanlis programdan baslamisim ve cok zor yani dun alistiktan sonra farkettim ama buna devam.
6 week workout mu ne cok zor coooookk.

Yauuu pazar oazartesi yaptım, ağrıdan merdiven inip çıkamıyorum.. Nankörrr kaslar. Halbukii 1.5 ay öncesi gayet iyidi kondisyonum. Ağrılarım geçsin yeniden revize edecegim programı. Agrıların uzerıne gıtmek onları maalesef dindirmiyor, kasların dınlenmesı lazım.. Mariyi ben uzunca sure yaptım, ara arada yaparım etkılı gercekten. Leslie ise eğlenceli baya. Sıkmıyor. Onu da bır sure yapmıştım. Zamanım olmadıgından kaldılar tabi :KK43:

Yauuu pazar oazartesi yaptım, ağrıdan merdiven inip çıkamıyorum.. Nankörrr kaslar. Halbukii 1.5 ay öncesi gayet iyidi kondisyonum. Ağrılarım geçsin yeniden revize edecegim programı. Agrıların uzerıne gıtmek onları maalesef dindirmiyor, kasların dınlenmesı lazım.. Mariyi ben uzunca sure yaptım, ara arada yaparım etkılı gercekten. Leslie ise eğlenceli baya. Sıkmıyor. Onu da bır sure yapmıştım. Zamanım olmadıgından kaldılar tabi :KK43:

dün mariyi ilk defa yaptım ama Allah Allah nidalarıyla :KK76: bacaklarımın bir ara bedenimden ayrıldığını hissettim we bundan dolayıdır ki etkili olduğunu kabul etmek gerek.
bu arada motiwasyon için yazıyorum:
dün 5 mil leslie, jillian level 1 we mari 18dk yaptım. şuan muzaffer olmuş bir komutan edasıyla ofiste yamuk yumuk oturuyorum:KK70:
birde yeme olayını kontrol altına almalı tabi:cry:

dün mariyi ilk defa yaptım ama Allah Allah nidalarıyla :KK76: bacaklarımın bir ara bedenimden ayrıldığını hissettim we bundan dolayıdır ki etkili olduğunu kabul etmek gerek.
bu arada motiwasyon için yazıyorum:
dün 5 mil leslie, jillian level 1 we mari 18dk yaptım. şuan muzaffer olmuş bir komutan edasıyla ofiste yamuk yumuk oturuyorum:KK70:
birde yeme olayını kontrol altına almalı tabi:cry:

Gayet iyi gidiyorsun canım ☺️ Zaten spır yapmanın zorluklarını gördükçe abur cuburun kalorisini gereksiz görmeye başlayacaksın ☺️

sabahları aç karnına kuru kayısı yiyorum. ama yeşil çay we diğer bitki çaylarını çok tüketmemeye gayret ediyorum.gebelik düşünenlerede tawsiye etmiyorum.sadece sabahları çikolatayı sewdiğim için şekersiz sarelle aldım gerçi oda tatlandırıcılı :63:

yani sporun çok etkili olduğunu bilmeme rağmen kilo wermek için diyet elzem. akşam en geç 18.30dan sonra hiç bişi yemiorum bazen meyve ve süt dışında!
daha ne yapmalıyız bildiklerimizide paylaşırsak faydalı olabilir :cool:

Selam kızlaarr
bende ılk defa duydum bu programı denemek ıstıyorum acıkcası
Hazıran 5 de basladım dıyete 97,4 ile simdi 84,5 oldum
Sporu çok çok yapamadım ama yurumeye calıstım.
Şimdi de ip ve plates aletlerini aldım (çember,bant,top,dumbell)
geriye dönük okumaya calısıyorum. Bu programı uygulayıp sonuc alanlar varmı aramızda

uyguladığın özel bir diyet var mı?çünkü benim şuan spora diyet eklemem lazım kilo vermem için.ama hazır ve şok diyetleri tercih ediyorum.alternatif fikirlere birde o güce ihtiyacım var:KK76:

uyguladığın özel bir diyet var mı?çünkü benim şuan spora diyet eklemem lazım kilo vermem için.ama hazır ve şok diyetleri tercih ediyorum.alternatif fikirlere birde o güce ihtiyacım var:KK76:

Diyetisyene gittim ben onun verdıgı lısteye uydum
Duzenlı beslenme ve sporla yaparsan bence daha ıyı ve saglıklı kılo verırsın.Dıger turlu hem vucuda zararı var hemde cabuk gerı alıyorsun bende şok dıyetlerı denemıstım. fazlasıyla gerı aldım.
Aslında cok kolay tabi irade ve azim gerektırıyor
Benım saatlerıme gore ayarlanmıstı dıyetım ve yedıgım yemedıgım yıyeceklere gore.

Sabah 8 kahvaltı Peynır yumurta salatalık domates 2 dılım tam bugday ekmegı yesıllıkler vs klasık kahvaltı

10:00 Ara ogun yarım dıyet paket bıskuvı yada 12-15 adet badem ya da fındık

12:00- 12:30 Ogle yemegı corba 1 dılım ekmek 4-5 yk sebze ya da 4 kofte buyuklugunde et ( oglen sebze yenılıyorsa aksam et, et yenılıyorsa aksam sebze mutlaka ) yogurt yada cacık ya da ayran

15:00 ara ogun bir paket dıyet buskuvı 1 süt

17:00 bir adet meyve

19:00 aksam yemegı ogle yemegınde dedıgım gıbi ekmek yok

21:00 21:30 meyve

ben aksam yemegınden sonra bırsey yemıyorum
saat 10 da spora baslıyorum kosu bandım var evde dıger aletlerı de aldım

jillian michaels programına baslıcam nasipse..

Ve bol bol su için ihmal etmeyin

Yeşilçayında cok faydası oluyormus artık bende hayatıma dahıl edıcem

X