Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

dün akşam internetin azizliğine uğradığımdan leslie yi yapamadım.jillian ve mari winsor yaptım.
arkadaşlar bana leslie jillian we mari winsorun linklerini yollayabilir misiniz.indireyim bilgisayara çünkü aksayınca demoralize oluyorum:cry:
bu arada sizlerde sizlerde paylaşın yalnız hissetmeyeyim kendimi:KK42:

Ve bol bol su için ihmal etmeyin

Yeşilçayında cok faydası oluyormus artık bende hayatıma dahıl edıcem
Aynen katılıyorum sana canım. Yeşil çayın bende çok faydasını gördüm. Normal kilom 70 ama kışın bu 80 'e kadar çıkıyordu ama bu yeşil çay sayesinde bu sene 70 kilodan yukarı çıkmadım hatta 68 kiloyu bile gördüğüm oluyor.:KK49:

Aynen katılıyorum sana canım. Yeşil çayın bende çok faydasını gördüm. Normal kilom 70 ama kışın bu 80 'e kadar çıkıyordu ama bu yeşil çay sayesinde bu sene 70 kilodan yukarı çıkmadım hatta 68 kiloyu bile gördüğüm oluyor.:KK49:

Gunde kac fıncan ve hangı saatler ıcıyorsun canım ?
Ben dunden ıtıbaren spordan sonra 1 buyuk kupaya Yeşilçay 1 tane cubuk tarcın bir kac tane kusburnu ve zencefıl koyup kaynattım.1 kasık da bal ekledım herhangı bı zararı olmaz umarım :) onun dısında ıcemıyorum gercekten. Her spordan sonra bu karısımı ıcmeye devam edecegım. 13 kılo verdim daha katetmem gereken çok yol var

Gunde kac fıncan ve hangı saatler ıcıyorsun canım ?
Ben dunden ıtıbaren spordan sonra 1 buyuk kupaya Yeşilçay 1 tane cubuk tarcın bir kac tane kusburnu ve zencefıl koyup kaynattım.1 kasık da bal ekledım herhangı bı zararı olmaz umarım :) onun dısında ıcemıyorum gercekten. Her spordan sonra bu karısımı ıcmeye devam edecegım. 13 kılo verdim daha katetmem gereken çok yol var
canım ben isyerinde devamli iciyorum sicak soguk fark etmiyor masamda devamli var normal cay yerine yesil çay içiyorum

günaydın everybody :KK60:
dün akşam yine we yeniden misafir geldi we ben spor yapamadımo_O
merak ettiğim ise bu programlarda günlük aksamalar çok sıkıntı yaratır mı?
birde jillian dan evel leslie yapıordum ben.fakat cardio circuit die siyahi bir kardeşimizin videosunu izledim .oda levellere bölünmüş.sanıyorum daha çok kalori yaktırıyor!bilgisi yada fikri olan war mı?
şimdiden tennnkk yuuu :KK68:

Kızlar çok kötüyüm 3 gündür yatıyorum acayip hasta oldum ne spor yapabildim ne de diyetimi serum falan derken verdiğim 2 kiloyu geri aldım bugunde yapamıyorum sporumu hiç halim yok offf offf bosami gitti şimdi benim verdiğim emekler :mad:

arkadaşlar ewli olduumdan kaynaklı hergün yapamıorum egzersiz.mesela 2 gün ara wermek zorunda kaldım misafir gelince.bu durum programı bozar mı? bozarsa kaza yapabilinior mu

:KK70:yukarda espri yaptım..ama yanlışlıkla konu bitmeden cewaplaya bastım:KK9:
bu arada dün jillianla cardio circuit yaptım ama insanı bititrio!ama iyi kardio yapıo insan.
arkadaşlar daha önce istemiştim ama acilen bana jillian mari winsor we leslie video linkleri lazım.internetten yüklenme problemi yaşıorum.indirmem lazım!

X