- 15 Aralık 2014
- 36
- 44
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.941
angell58 ve fatmiss sabah tartıldım
kilom 64,50
boyum 1,68
nerelere gidemmm oyyyy
Canım bana yakınsın bende 165 boy 66 kiloyum verilmeyecek bir kilo değil aslında hiç sıkma canını
Canım çok fazla yok bence boyun da MASALLAH UZUN senin için daha kolay olacak yapacaksın inanıyorumKilo 70.100
Boy 1.70
Gögüs 90
Bel 77
Göbek 80
Kalça 100
Basen 93
İç bacak 58
Bacak 42 olculerim hakkinda yorumlarınızı bekliyorum
Selam canım bende gebelik için kilo vermek istiyorum İNŞALLAH VERICEZ BU KILOLARiangell58 motiwasyonun nedir?nasıl bir yol izlenmeli..
ben hem kilo wermek hem sıkılaşmak için başladım.inan leslie 3 mile we jillian yapmak bile büyük bir lüks benim için çünkü hem çalışıyorum hem ewliyim.zaman sıkıntım war.ama yapmam lazım.çünkü gebelik düşünüyorum.en az 10 kilo werip zayıf başlamam lazım!
angell58 motiwasyonun nedir?nasıl bir yol izlenmeli..
ben hem kilo wermek hem sıkılaşmak için başladım.inan leslie 3 mile we jillian yapmak bile büyük bir lüks benim için çünkü hem çalışıyorum hem ewliyim.zaman sıkıntım war.ama yapmam lazım.çünkü gebelik düşünüyorum.en az 10 kilo werip zayıf başlamam lazım!
Selam canım bende gebelik için kilo vermek istiyorum İNŞALLAH VERICEZ BU KILOLARi
Ayy canım nede çok ortak yönümüz varmışş bende bebiş için zayıflıyorumBen işten ayrıldım şuan evdeyim atama bekliyorum sana göre daha fazla vaktim var leslie,jillian,mari winsor yapıyorum sen bence yavaş başla ki yoğun tempodan sıkılmayasın jillianla başla zaten 25 dk sürüyor sonra mari winsorda yapabilirsin 18 dk zaten ben yardımcı olurum sana motive konusunda.basen mi var göbekmi? Ona göre yol izle bence
Ayy inşallah canım inşallah benim işte en büyük sorunum bacaklarımın ve basenimin büyük olması onları da bir halletsem tamamdır.Canım çok fazla yok bence boyun da MASALLAH UZUN senin için daha kolay olacak yapacaksın inanıyorum
bende basen war!
profilden adriana lima,önden akrep nalan
slim in 6 ten sıkıldım yapmadım..ama leslie, kadının sempatikliğinden midir nedir sıkmadı,jillianda hırslı kadın gaza getirior.eşimin boğazı iyi olduğundan akşam her dakika bişi yiyor ben yememi kontrol altında tutmakta zorlanıorum.sanırım kilo wermek bundan zor olacak gibi.ama motiwe olursam yapabileceğimi biliorum.
angell58 we diğer hayırsewerlergelin motiwe olalım
Ayy canım nede çok ortak yönümüz varmışş bende bebiş için zayıflıyorumBen işten ayrıldım şuan evdeyim atama bekliyorum sana göre daha fazla vaktim var leslie,jillian,mari winsor yapıyorum sen bence yavaş başla ki yoğun tempodan sıkılmayasın jillianla başla zaten 25 dk sürüyor sonra mari winsorda yapabilirsin 18 dk zaten ben yardımcı olurum sana motive konusunda.basen mi var göbekmi? Ona göre yol izle bence
Canım benim baya fazla kilom evlendikten sonra calismayi bırakıp atama bekleyin ce bole oldu 80 kiloyu şu anŞuan 3 kişiyiz bebek için zayıflayanİnşallah veririz canım senin kilon kaç?
Angel bende senden yardım istiyorum bende şu an evdeyim atama bekliyorum ama yinede spor yapmak sıkıcı geliyor zorla yapıyorum maalesefff
Olur bana uyar canım ama leslie winsor hiç bilmiyorum onları indiriyim hemem bende jillian da 2 de 3 gün deyimCanım hiç umutsuzluğa kapılma ve güzel düşün yapamamları kafandan çıkar öncelikle iyi taraflarına bak en azından şuan evdesin kendine 1,5 saat ayırabilirsin bence bana katılsana sende ben 45 dk leslie 3 mile, 25 dk jillian,18 dk winsor yapıyorum jillianda 4.,winsorda 2. Günüm . Birlikte yaparsak gaza getirmiş oluruz birbirimizide
Bi de günde 1 saat yuruyus yapmaya calisiyorumOlur bana uyar canım ama leslie winsor hiç bilmiyorum onları indiriyim hemem bende jillian da 2 de 3 gün deyim
Olur bana uyar canım ama leslie winsor hiç bilmiyorum onları indiriyim hemem bende jillian da 2 de 3 gün deyim
Canım var ama çok deil en fazla belden 5 cm gitmiş dierlerinden 1 yada 2 cm gitmisLeslie bir nevi evde yürüyüş,winsorda bacak basen pilatesiSen bayaa ilerlemişsin cnm jillianda İncelme varmı?