Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım ne zamandan beri yapıyorsun sen? Gerçekten işe yarıyor değil mi?

canım ben sana ölçülerimi yazıyım sen karar ver 30 day shredı bitirdim çünkü
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun

canım ben sana ölçülerimi yazıyım sen karar ver 30 day shredı bitirdim çünkü
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun

Ayy canım inanırmısın ben tam şuan senin ilk halinim sadece benim basenim 105 :KK43: çook zor kilo veriyorum çok zorlanıyorum :KK43: bana önerebileceğin şeyler varmı acaba ?

Ayy canım inanırmısın ben tam şuan senin ilk halinim sadece benim basenim 105 :KK43: çook zor kilo veriyorum çok zorlanıyorum :KK43: bana önerebileceğin şeyler varmı acaba ?

Canım benim bende cok zor kilo veriyorum haftada gram verdigim belki vermedigim oluyo ama önemli olan yılmamak istikrarlı olmak. Yürüyüş yap günlük 10000adım sınırı koy kendine bol su iç ve ögünlerini küçült abur cuburu kes ben şekeride bıraktm tamamen canım tatlı cekerse tarcınlı süt yada sadece bir kere gündüz saatinde bitter puding yedim ekstradan diyet listesi uygulamadım

Bu programın ben de çok etkili olduğunu düşünüyorum, çalışma mantığı da bana doğru geliyor. Yalnız gerçekten zorlanıyorum, ilk yaptığım gün hele ne kadar söylenmiştim. :) Üstelik Spor Akademisi mezunuyum. : ))

Canım benim bende cok zor kilo veriyorum haftada gram verdigim belki vermedigim oluyo ama önemli olan yılmamak istikrarlı olmak. Yürüyüş yap günlük 10000adım sınırı koy kendine bol su iç ve ögünlerini küçült abur cuburu kes ben şekeride bıraktm tamamen canım tatlı cekerse tarcınlı süt yada sadece bir kere gündüz saatinde bitter puding yedim ekstradan diyet listesi uygulamadım

Çok sağol canım ilgilendiğin için ☺️ Tartılma aralığı hakkında ne düşünüyorsun ben hergün tartılıyorum veremediğimdede çok üzülüyorum :KK43: alışkanlık olmuş artık sabah kendimi direk tartının üstünde buluyorum :KK43:

Çok sağol canım ilgilendiğin için ☺️ Tartılma aralığı hakkında ne düşünüyorsun ben hergün tartılıyorum veremediğimdede çok üzülüyorum :KK43: alışkanlık olmuş artık sabah kendimi direk tartının üstünde buluyorum :KK43:

Bende aynıydım zaten o yüzden veremiyoruz kendimizi strese sokuyoruz en sonunda anneme saklattım tartıyı yerini bilmiyorum sende aynısını yap canım

merhaba
bende dün başladım jillian micheal'a.leslie 3 mile yaptım ilk önce.
fatmiss yazdıkların moral oldu inan.tebrikler!
yalnız ben tartılmadım,çünkü fazla çıkarsam devamını getiremeyebilirim.leslie ile yaparsam şayet kilo vermem kolay olur mu!bide 4 yada 5 mile mi yapsam leslie'yi?
el-cevap? :KK30:

merhaba
bende dün başladım jillian micheal'a.leslie 3 mile yaptım ilk önce.
fatmiss yazdıkların moral oldu inan.tebrikler!
yalnız ben tartılmadım,çünkü fazla çıkarsam devamını getiremeyebilirim.leslie ile yaparsam şayet kilo vermem kolay olur mu!bide 4 yada 5 mile mi yapsam leslie'yi?
el-cevap? :KK30:

rica ederim canım 5 mile yap cnkü o günde 10000adımdan fazla yapıyo kilo vermek istiyosanda günlük 10000 adım atmalısın zaten güzel olur leslie yapman. aslında baslangıc kilonu bilmen ne kadar verdigini gösterir sana e bu daha büyük moral olur emegin karsılıgını görmek :)

X