Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba bende başladım bu programa normalde dün 1.levelin bitmiş olması gerekiyordu ama 3 gün evde olamadım dolayısıyla yapamadım kaldığım yerden devam ediyorum çok büyük bir sorun olmaz herhalde bu :)

Merhabalarr. Ben jillian rippedın birinci haftasını bitirdim ikinci haftasına geçicektim ama nette bulamadım bilgisi olan var mı acaba link verebilecek

merhaba hanımlar

deniz1992 deniz1992 süpersin çok güzel sonuçlar..

ben de bugün 18.günümdeyim. 2.levele baya alıştım ama hala çok terletiyor : ) özellikle ilk kardio bölümünde baya zorluyor..
3.leveli merak ediyorum.

ben şuanda karatay usulü besleniyorum, jillianın başından beri fırsat bulduğum günler 3 km yürüyüş veya 1 mil leslie yaptım, ilk levelde 400 gr verdim, bu hafta kilom sabit çıktı ama çok iyi incelme oldu. level 1'in sonunda bel kalça ve üst bacaktan 2şer cm incelme oldu, diğer bölgeleri ölçmedim bilmiyorum ama kollarda bile incelme oldu ki kollarım zayıf gayet. selülitler gitti. kalçada çok güzel toparlanma oldu.

yağ kasa döndüğü için kiloda artış gibi bile görünebilir, bu moral bozmamalı.. sonrasında yürüyüş artırılarak kilo da verilir, ben çok dikkat ettiğim halde kilom sabit çıktı.. ama 54 iken giyemediğim pantolonum 55 iken çok rahat oldu..

program bitince hedefim 6 gün 5 km yürüyüş yapmak ve ek olarak haftanın 3 günü pilates yaparak sıkılığı korumak..

teşekkürler canım :KK70:
sen de istediğin sonuçları alırsın umarım tam gaz devam :)
İrem harikasıb gerçekten. Bravoooo :KK70: :KK70:
bu programı yapan herkes bence harika olucak. Herkes sonuç alıyo çünkü. Bende yarın başlıyorumm. 2 kg lik dumbell lar aldım. Fazla mı yoksa ?
ben ölçücem şimdi . 1 ay sonundaki sonucu söyleyicem . :KK70:
teşekkürler canım :KK70: topic i takipteyim heskes incelsin :KK70:

teşekkürler canım :KK70:
sen de istediğin sonuçları alırsın umarım tam gaz devam :)

teşekkürler canım :KK70: topic i takipteyim heskes incelsin :KK70:
Canım helal sana valla azmin için birde tebrikler diyorum incelmen için :)) ben buna başlamayı düşünüyorum ama benim pilates topu hariç hiç bir spor ekipmanım yok bu dvdlerde ekipman lazım oluyor mu çünkü ebru şallı skinny jeans yapcaktım onun istedikleri var diye başlayamamıştım..

Canım helal sana valla azmin için birde tebrikler diyorum incelmen için :)) ben buna başlamayı düşünüyorum ama benim pilates topu hariç hiç bir spor ekipmanım yok bu dvdlerde ekipman lazım oluyor mu çünkü ebru şallı skinny jeans yapcaktım onun istedikleri var diye başlayamamıştım..
hayır canım sadece dambıl gerekli ben almadım ama 1lt su şişeleriyle yaptım :KK70:

kızlaaar 10 gün bitti ama hiçbir şekilde değişiklik yok ölçülerimde işe yaramamış mı yani yoksa 30 günü tamamlayayım mı bırakmayı düşünüyorum şuan

kızlaaar 10 gün bitti ama hiçbir şekilde değişiklik yok ölçülerimde işe yaramamış mı yani yoksa 30 günü tamamlayayım mı bırakmayı düşünüyorum şuan
sıkı ve sporcu bir vucudunuz varsa bırakmayın bence yarım saat günde zaten çok bir vakit gitmiyor bence devam etmende fayda var :)

Bugün basliyorum, cok hevesliyim. Umarim sonuclar güzel olur. Asiri bi kilom yok ama, vücudum cok sekilsizlesti son 1 yilda. (boy: 1.72 kilo: 64) Bugün baslayacak olan veya ilk günlerde olanlar varsa birbirimize destek olalim! :KK49:

2.leveli misafirlerim nedeniyle kesintili olsa da dün gece bitirdim.. ölçülerime bakmayı unuttum bu sabah. yarın ölçüp yazacağım. ben jillianı çok sevdim bitince diğer programlarını yapmayı düşünüyorum, hem yarım saat hem de etkili.. level 2 de bi süre sonra güzel gelmeye başladı level 3 ü merak ediyorum şimdi biraz baktım videoya, level 1 ve 2 nin karışımı gibi..
karatay yapıyorum 20 gündür kilo sabit, ama tartım yağ oranını da ölçüyor ve yağdan bu hafta yüzde 2 gitmiş görünüyor, o da 1,1 kgya denk geliyor. yani 1,1 yağ kasa dönmüş.. üst bacaklarımın yan kısımlarındaki bombeli kısım gitti, karnımda da baya toparlanma oldu, üst tarafta sırt kol belde bir sorunum yok ama oralarda da incelme oldu.. bugün eennn dar ve giyemediğim elbisem rahatlıkla oldu : ) pes etmeyin devam edin..
incelme herkeste aynı olmuyor, sıkı bir vücudunuz varsa daha az farkeder ama mutlaka faydası olur..

kızlar dün jillian level 3 e başladım. 2 den kolay diyorlardı hiç değil canım çıktı : )) neyse 2 güne alışırım..
ölçülerimi söylüyorum
toplamda;
göğüsten hiç gitmedi (zaten istemiyorum, gitmesini isteyenler dumble la çalışırsa gider bence, ben hafif su şişeleriyle çalışıyorum bedenimin üstünden memnunum çünkü)
belden 3 cm
kalçadan 3 cm
üst bacaktan 5 cm incelme var.
en ihtiyacım olan yer üst bacaktı en çok orada etkili oldu.. level 3 sonuçlarını göreceğiz bakalım : )

merhaba arkdaslr bende jillianin banish fat boost metabolism complete level 1yapiyrm
30 days la ayni etkiyi verirmi yapaninz varmi o diger programlaridn daha kolay

X