Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba arkadaşlar ...kiloya bağlı şeker rahatsızlığı aynı zamanda inisülin direncim var ...iki aydır kilom çokkkk çok yüksek olmasına rağmen hala yerimde sayıyorum yaşım 30 metom inisülin direnci ile durma noktasında...bende jillian yapıyorum bugün 4. günüm etkili olacağına eminim regli olmama rağmen bırakmadım.tartı artı bile çıkıyor ama bu kas kitlesinin artmesından dolayı normal diye düşünüyorum.sizlerde durumlar nedir ...artık sabrımın sonlarındayım umarım herşey güzel olur:KK25::26:
birde sorum var cevaplarsanız sevinirim 30 günlük program bitince ne ile devam edeceğimizi biliyormusunuz? varsa hemen inidiricem bilgisayarm ha bozuldu bozulacak o yüzden soruyorum

Son düzenleme:
Merhabalar 5 gündür jillian yapıyorum ama görünen o ki bu kilolar sadece jillian ile gitmeyecek diyette şart. Diyet olarak ne yapıyorsunuz maşallah çok iyi kilo vermişsiniz.

çok teşekkür ederim. kusura bakmayın çok yoğunum giremedim foruma. ben ekmek yemiyorum sabahları bir dilim kepek ekmeği kızarmış. leslie 4 fast miles yapıyorum ve yeşil çay içiyorum . yemeklerime yağ ve tuzu ölçülü koyuyorum. bir ara akşamları sadece light yoğurt ve 2-3 kaşık müsli yedim.

Selam kızlar bende dün 1. günümü yaptım...bende düzenli yapmak istiyorum inşallah ... Genelde 30 day shred bitirenler , ripped in 30 yapıyorlar, veya göbek sorunu olanlar 6 week six-pack yapıyor...veya basen sorunu olanlar da killer buns thighs yapıyor...yani ihtiyaca göre birazda...

Selam kızlar bende dün 1. günümü yaptım...bende düzenli yapmak istiyorum inşallah ... Genelde 30 day shred bitirenler , ripped in 30 yapıyorlar, veya göbek sorunu olanlar 6 week six-pack yapıyor...veya basen sorunu olanlar da killer buns thighs yapıyor...yani ihtiyaca göre birazda...

nosee ne güzel beraberiz burda da :) yarın yapıp yazacağım inşallah zorlanmam heyecanlıyım :)

nosee ne güzel beraberiz burda da :) yarın yapıp yazacağım inşallah zorlanmam heyecanlıyım :)

Ayy evet inşallah bence kesin işe yarayacak eminim ama 30 gün yapmak gerekir gerçekten...sadece 30 dk ama jillianın dediği gibi saatlerce yapılan spora eş değer çünkü 30 dk kardio ve fitness karması olduğu için , spor bittikten sonra da kaslar çalışmaya devam ediyor ve yağ yakımı oluyor...işte bu yüzden işe yarıyor...bugün 2/30 yaptım... Kızlar sadece kardio yaparsınız zayıflarsınız belki ama vücudunuz şekillenmez....ama fitnessla beraber yaparsanız vücudunuz şekilenerek zayıflarsınız...

Kizlar bna bi cvb yazan olmayacakmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım belki yapanlar forumda yoktur şu an ama -google da 30 day shred before after- diye aratırsan yüzlerce belki binlerce resim bulabilirsin, hatta youtubedada aratırsan aynı şeyi bir sürü video var....

Kizlar nolur bi cvb kimler bu sporla ne kadar inceldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kendimi örnek gösterirsem çok doğru olmaz. Çünkü zayıfım, sadece göbek sorunu var ama shredi yaparken belde incelme oldu bende. Geçmiş sayfaları okumuştum yapmadan önce, bence birkaç sayfayı okuyun. Çok iyi incelen kişiler var. Kilo sorunu çok olanlarda çok daha fazla incelme olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün ilk kez yaptım Level 1 - 1. gün oldu. Korktuğum kadar zor degilmiş. Daha önce Leslie Sansone ve Slim in 6 yapıp vermiştim. Azmedip ara vermeden 30 gün yapmak istiyorum. Benim sorun bu aralar iradesiz olmam başlıyorum sonu gelmiyor. Ama geriye doğru sayarak yaparsam 1 Hazirana gayet güzel çıkarım umarım. Boy 154 kilo 53 kilo vermesem bile en azından bir iki beden incelsem benim için kardır.

yazın bu sayfaları okurken çok gaza gelip baya incelmiştim
sonra bıraktım iyi halt yemişim. şimdi yaklaşık 1.5 aydır diyetisyene gidiyorum acaba ne spor yapsam dedim birden 30ds çıkıverdi karşıma sanki çok sevdiğim ama yıllardır görüşmediğim bi dostuma rastladım o kadar mutlu oldum yine okudum okudum ve okudukça gaza geldim hayırlısıyla bu gün başlamayı düşünüyorum. bütün bölümleri mevcut ben de zaten.
yeni başlayanlar %100 garanti inceleceksiniz. çok pis hırs yaptım beaaa:KK62:

evet şimdi yaptım 1/1 çok zorlanmadım ama dumbell almam lazım ağırlık manşetlerini dumbell gibi kullanmak zor oldu..

Ben dumbel kullanmıyorum kollarım en ince yerlerim kas yapmak istemiyorum orada sonra spor yapmayınca kolayca yağa dönüşür mazallah :) Sorunum göbek bel bölgesi bakalım 30 günde nasıl olacak.

X