Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o kadsar spor yapmıssın canım nasıl bı faydasını gordun
6 aydır spor yapıyorum ama zaten zayıfım. Göbeğim için yapıyorum, biraz azalsa da şu an istediğim gibi değil. Göbekte sabır gerekiyor. :KK1: Yediklerime de dikkat ediyorum artık.

Son düzenleme:
mrb hanımlar bende doğum sonrası kilolarımdan ve özellikle göbeğimden kurtulmak için bugün başladım bu programa. baya yorucu. dizlerimden gacur gıcır sesler çıktı yaparken. kardiyolarda zorlandım valla. bebeğim 1 yaşında ve artık bu göbek gitmeli. umarım hergün yapabilirim. bu arada karın bölgesinde 30 günde kaç cm lik incelme oldu yapanlar yazabilir mi? :26:

mrb hanımlar bende doğum sonrası kilolarımdan ve özellikle göbeğimden kurtulmak için bugün başladım bu programa. baya yorucu. dizlerimden gacur gıcır sesler çıktı yaparken. kardiyolarda zorlandım valla. bebeğim 1 yaşında ve artık bu göbek gitmeli. umarım hergün yapabilirim. bu arada karın bölgesinde 30 günde kaç cm lik incelme oldu yapanlar yazabilir mi? :26:

Benim level 2 bitti 3 e geçtim. Dizlerim cok ağrıdı ilk başta. Sonra geçti. Ben başlamadan ölçülerimi almıştım. Yarin tekrar alacağım. O zaman yazarim buraya ilk basta ki ve sonda ki ölçüleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cumartesi yoğunluktan yapamadım ama dün ripped 1/3 bitti. Yapılmayan gün için internette videosunu gördüğüm,
yarım saatlik Hiphop abs videosunu da yaptım. :KK55:

Bende bugün ilk defa yaptım. Normalde leslie yapıyom ama artık onu akşam jillian sabah yapıcam. Level 1 bir ay boyunca mı yapılacak ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınlar :KK16: ripped bölümü pek aktif değil :26:
o yüzden hem oraya hem buraya ripped bildirimimi yapacağım..

ripped 1/2 bitti :KK8: sevdim. bacakları kolları iyi çalıştırıyor:KK23:
Bende bugün ilk defa yaptım. Normalde leslie yapıyom ama artık onu akşam jillian sabah yapıcam. Level 1 bir ay boyunca mı yapılacak ?

Merhaba, her level 10 gün yapılıyor. 3 level var. toplamda 30 gün olacak.:KK31:

Kizlar selam,
Ben her leveli 15 er gun yaptigim icin biraz geriden geliyorum. Bugun 3/3 bitti, ben de bittim. Hareketlerde ben zipliyiyorum arkadan gobegim zipliyo filan, baya yorucu geciyor. 3 u bitirenler, buna da alisacak miyiz? Zira bana pek oyle gelmiyor, morale ihtiyacim var:KK43:

iyi akşamlar. Ben de level1'i bitirdim. level 2'ye başlayacağım. Youtube kapatıldığı için isterseniz artık izlesene.com'dan videoları izleyebilirsiniz.

4/3 yapacağım bugün. Level 3 bana çok eğlenceli geldi. Hiç bacak ağrısı filan da olmadı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okuduklrmdan sonra gaza geldim bende yarın başlıyorum bakalım :)
gerçi ben kondisyonluyum 10 günde toplam 40km yürüdüm. ve 3 kilo verdim bakalım jilianla nsl olucaz :) :21:

Jillian Michaels 30 days shared egzersiz programina 24 Şubat ta basladim. Boy 1.69 Kilo 64 bel 68 cm göbek 83 cm kalça 99 cm göğüs 90 egzersiz yaninda en az kosu bandında 4 km yürüyüş yapıyorum. Bugün yani 29 mart kilo 61, 4 bel 63 göbek 78 kalca 94 cm. 1 haftadır ip de atliyorum. 2 gündür hafif diyet yapiyorum. Sizinle paylasmak istedim. Hedefim 55 olmak

Son düzenleme:
Jillian Michaels 30 days shared egzersiz programina 24 Şubat ta basladim. Boy 1.69 Kilo 64 bel 68 cm göbek 83 cm kalça 99 cm göğüs 90 egzersiz yaninda en az kosu bandında 4 km yürüyüş yapıyorum. Bugün yani 29 mart kilo 61, 4 bel 63 göbek 78 kalca 94 cm. 1 haftadır ip de atliyorum. 2 gündür hafif diyet yapiyorum. Sizinle paylasmak istedim. Hedefim 55 olmak

Süpersin şimdi daha bi aşkla yapıcam inş bende görürüm incelmeleri. Bugün level 1 in 6. Günü

bel 63 mü? vuhuuu 55 kiloda herhalde kesin 60 olursunuz tebrikler gerçekten!

ahh bnmde böyle ince bir belim olacak mı :KK15:

şimcik gelelim bana :)

boy:1.66
kilo:69
göğüs: 94
bel: 79
göbek: 88
kalça: 101

1 senedir diyet yürüyüşle 83ten bu kiloya düştük. ama sıkıldım kalan 10 kiloyu bi an evvel vermek istiyorum artık.

bugüüün yarım saat jillianı yaptım ama nefes nefese kaldım. çok hareketli birşeymiş :)
ardından 2km koşu. 100 mekik dambılla 10*2 kol çalışması.
yatmadan yine birşeyler yapayım diyorum hala enerjim tükenmedi :KK8:

Tebrik ederim sizi ya darısı başımıza =) 1 ayda ölçüler süper olmuş :KK1:

X