Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bugün Level 2'de 2. günümdeyim ve Level 2 ölümcülmüş çok yoruluyorum :KK14:
Ama değişiklikler farkedilmeye başladı bu yüzden devam! Yalnız bir sorunum var sizde de oldu mu, diz kapaklarım ağrıyor merdiven çıkarken. Spordan sonra ağrıları başlıyor. Bunu yaşayan başka var mı? Bu ağrılar yüzünden 1-2 gün ara vereceğim sanırım.

Ama değişiklikler farkedilmeye başladı bu yüzden devam! Yalnız bir sorunum var sizde de oldu mu, diz kapaklarım ağrıyor merdiven çıkarken. Spordan sonra ağrıları başlıyor. Bunu yaşayan başka var mı? Bu ağrılar yüzünden 1-2 gün ara vereceğim sanırım.
bendede level 2 ye gecnce ayak bıleklerm fecı agrımıstı agrı kesıcı almstm ıkı gun sora sora sporu bırakmadım yaptıkca alıstı ve gectı.level 2 zor ewet ama level 3 daha da zorrr :s

Level 3 bana o kadar yorucu gelmemişti :26: 2 çok zevkliydi.

Dün ripped'e başladım ama o sayfa pek aktif değil :KK14: buraya da bildirim yaparım olmadı.

spor ayakkabı kullanıyor musunuz yaparken

Bugün 2/8 i yapacağım. Benim ayaklarimin ağrısı geçti. Ben de kas gevşetici aldim. Üstüne birde yürüyüş yapınca çok agrimisti benim de dizlerim ve bileklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hep spor ayakkabı kullanıyorum benim de cok ağrıdı ayaklarım. Neyse ki geçti artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar benm cumartesi bitiyor level 3 te sonra ne yapayim karar veremwdm acaba bolgesel hateketlermi yapsam warmi onereceginiz brseyler
Yine Jillian'ın ripped programı var. 4 level, 4 hafta. Ben ona başladım. Vimeodan ya da youtubedan bulup indirebilirsin. Ben nereden indirmiştim hatırlamıyorum. Dvdsini aldım zaten.

meraba kızlar.daha ilk levelin 4. günündeyim ama zıplamalı hareketlerin hiçbirini yapamadım bugun.normalde olmayan ağrı zıplamaya başlayınca belimden bacaklarıma doğru şiddetlibi şekilde girdi.kardioları yapamadım yani.bu da performansı baya düşürdü.inşaallah yarına düzelirim. :KK50:

Hanimlar benim level 3 te son gunum.fakat artik hergun yapmaktn sikldm galiba virde cocuk olunca durmuyor.ender saracin gosterdigi hareketler wrms googlde a arastrdm onu yapayim diorm galiba sadce 10 dakika suruyor.zaten sehir disina cikacagm imternet olmayablr elimn altnda ripped programina gecmek istemedim.ama herkes nasil zayifladin diyor gercekten ise yariyor tartida cok degsklk olmasada sikilasma cok oldu iste boyle hanimlar :)

X