Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Tesekkur ederim nuru, senin de kilon filan super. Ama sikilasmak hepimizin derdi...bu arada seninle bir gidiyoruz ben de 2/5 teyim. Bu arada leslie yi ogrendim burdan ve 2 gundur onu da yapiyorum. Ama jill 1 numara tek gecerim

Leslie yi indirip şöyle bi baktim galiba o yürüyüş icin ,jillian ı yapmak zevkli insani sıkmıyor bugün benim 6. günüm olacak level 2 de. Yarın mola vercem

hanımlar ben level 3 te 2.gunum ama hareketlerı tam yapamıyorum sankı yaa :KK43: terliyorum yıne ama brz zor geldı bana

3 4 gün yapınca alışırsın heralde. Bütün leveller ilk başta zor geliyor. Ben de bugün son 10 dk. kala bırakmak zorunda kaldım. Dizlerim cok ağrıdı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2/10 tamamdır
yalnız bi arkadaşım telefon etti kapatamadımda son 10dksı gitti. terim soğuduğu içinde tekrar başlayamadım
2/10u yarın tekrar yapıp salı günü 3e geçiyorum

hanımlar birsey soracagım.30 day shredı tamamlamıs olanlar 30 gunun sonunda naptı sporu bıraktımı yoksa baska seylerde yaptımı incelenler tekrar eski halıne dondumu merak edıyorm cevaplarsanz sewnrmm:KK43:

hanımlar birsey soracagım.30 day shredı tamamlamıs olanlar 30 gunun sonunda naptı sporu bıraktımı yoksa baska seylerde yaptımı incelenler tekrar eski halıne dondumu merak edıyorm cevaplarsanz sewnrmm:KK43:

Eski yapanlara sormak lazım. Açıkçası ben de merak ediyorum sonuçları. Ben level 3 bitince killer abs yapacağım.

Ben geçen hafta salı günü bitirdim. Rahatsızlandım 2 gün spor yapmadım, sonra 2 gün tae bo yaptım. Bu arada 30 günlük squat programıma devam ettim. Pazar günü dinlendim, bugün jillian'ın ripped programına geçeceğim. O bitince 6 week 6 pack yapacağım, sonra killer abs. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eski yapanlara sormak lazım. Açıkçası ben de merak ediyorum sonuçları. Ben level 3 bitince killer abs yapacağım.

Forumda çok eski yapanlardan birkaç kişi, daha sonra başka programlara geçmişlerdi. İnsanity vs.. Programlar başka başlıklarda görmüştüm, ama şu an bende merak ediyorum devam ediyorlar mı hala.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben tamamladım ve sanırım 10 günü geçkin ara verdim.

bu akşam ripped'i yapacağım. incelmem aynı kaldı.o kadar yememe rağmen :KK9:

ama çok ara vermemek lazım bence ben kaç gündür kendimi resmen zorluyorum başlamak için anca bu akşam artık ... başlayınca bırakmayacağıma eminim çünkü sonuç aldığını görmek ve burası motive ediyor insanı.

Başladığımdan beri bendeki değişimler. Azar azar ama güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395124187077.jpg
    $1395124187077.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 55
tşkker hanmlar bnmde level 3 cumartesı gun bıtecek.baakalm sonra neye gecerm arastıram brzdaha.brde videoları nasl ındırıyorsnz ben ındıremedm kotadan yıyo kotu oluyor :s

X