Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Diyetle beraber mi yapıyorsun? Ve gözle görülür bir incelme var mı? Ben daha bugun level 2ye geçtim de 😊

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ooo olmazmı 24 şubatta başladım 64 kiloyla suan 61 im. buraya yazmıştım ilk ve son ölçülerimi bulabilirsem tekrar paylaşayım

Jillian Michaels 30 days shared egzersiz programina 24 Şubat ta basladim. Boy 1.69 Kilo 64 bel 68 cm göbek 83 cm kalça 99 cm göğüs 90 egzersiz yaninda en az kosu bandında 4 km yürüyüş yapıyorum. Bugün yani 29 mart kilo 61, 4 bel 63 göbek 78 kalca 94 cm. 1 haftadır ip de atliyorum. 2 gündür hafif diyet yapiyorum. Sizinle paylasmak istedim. Hedefim 55 olmak

bak burda yazmışım ölcüleri.

Ay cok super incelmissiin tebrik ederim 👏 diyeti kendin mı uyguluyorsun yoksa diyetisyen mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yediklerimi yarısına indirdim.aburcubur hepsini kestim.saat 7den sonra hiçbirşey yemiyorum.bol bol su içiyorum canım.çevremdeki herkes çok zayıfladığımı söylüyor

Bende başladım bugün 1/30. Daha öncede yapmıştım güzel bir egzersiz programı kışın aldığım kiloları vermem lazım. İlk gün olduğu için bacaklarım çok ağrıyor ancak ilk günün hakkını verdim. Gün gün paylaşalım arkadaşlar gelişmeleri motivasyon olur

Benim ilk level bugun bitiyor yediklerimede dikkat ediyorum.ama hic bi degisiklik yok :KK43: devam edip etmeme konusunda kararsizim.acaba diger leveller dahami etkili?

ripped 1/3 bitti :KK8:

Pudracım kolay gelsin :)

Nasılsın? Evleneli 1 yıl olmuş, zaman ne çabuk geçiyor :) Allah bir ömür mutlu etsin.

Şimdi sorularımı sıralıyorum sana :) Benim hamilelikte 30 kilo almamdan dolayı karın kaslarım ve üzerindeki deri yumuşak, gariban yumuşak hamura benziyor. Bir de basenlerde biraz sorunum var. Kiloya gelince 3 kilo versem yeterli. Bu Jillian bana fayda eder mi? Karın kaslarımın sıkılaşması gerekiyor şiddetle, ne tavsiye edersin?

Burada olan diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim. :KK16:

Herkes hedefine ulaşsın en kısa zamanda :KK55:

Bir süre ara vermek zorunda kaldim.
1.leveli 8 gün ile bitirmistim 1,5 kilo vermistim ama gecen sürede geri aldim.

Bugün 2/1 ile basladim..

Son düzenleme:
bu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.

canm bana bu sporun linkini atarmısın ltfen faydasını gördün mü

Bende bugün 2/30 sabah yaptım.zorlayıcı ama zevkli.bacaklarımın üst kısımları ile göğüs yanlarımda ağrım var.ölçülerimi aldım level 1 i bitirince paylaşırım.aslında yanında 3 mil de lessli ile yürüyüş yapmak istiyorum ama bacaklarım ağrıdığı için yapmıyorum en azından 2,3 günde bir 3 mil yapmayı planlıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Egzersiz linklerini youtube dan bulup linki kopyalayıp clip converter adındaki siteden bilgisayarınıza mp4 olarak. Veya istediğiniz formata dönüştürerek indirebilirsiniz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar bendee ust bacak baldirlarimdan cok sikayetciyim 53 kiloyum ama resmen sallaniyorlar.s bu pogram oralari skilastrmak
icn etkili olr mu yardmci olr musunuz ve linkini banada atar misinz acaba

X