H
hcagla
Ziyaretçi
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #9.821
bendede level 2 ye gecnce ayak bıleklerm fecı agrımıstı agrı kesıcı almstm ıkı gun sora sora sporu bırakmadım yaptıkca alıstı ve gectı.level 2 zor ewet ama level 3 daha da zorrr :sBugün Level 2'de 2. günümdeyim ve Level 2 ölümcülmüş çok yoruluyorum
Ama değişiklikler farkedilmeye başladı bu yüzden devam! Yalnız bir sorunum var sizde de oldu mu, diz kapaklarım ağrıyor merdiven çıkarken. Spordan sonra ağrıları başlıyor. Bunu yaşayan başka var mı? Bu ağrılar yüzünden 1-2 gün ara vereceğim sanırım.
bendede level 2 ye gecnce ayak bıleklerm fecı agrımıstı agrı kesıcı almstm ıkı gun sora sora sporu bırakmadım yaptıkca alıstı ve gectı.level 2 zor ewet ama level 3 daha da zorrr :s
Bugün Level 2'de 2. günümdeyim ve Level 2 ölümcülmüş çok yoruluyorum
Ama değişiklikler farkedilmeye başladı bu yüzden devam! Yalnız bir sorunum var sizde de oldu mu, diz kapaklarım ağrıyor merdiven çıkarken. Spordan sonra ağrıları başlıyor. Bunu yaşayan başka var mı? Bu ağrılar yüzünden 1-2 gün ara vereceğim sanırım.
kızlar daha bugün başladım bende.videoyu nereden indirebilirim biliyormusunuz?
spor ayakkabı kullanıyor musunuz yaparken
Kullanmıyorum. ondan mıdır acaba?
Yine Jillian'ın ripped programı var. 4 level, 4 hafta. Ben ona başladım. Vimeodan ya da youtubedan bulup indirebilirsin. Ben nereden indirmiştim hatırlamıyorum. Dvdsini aldım zaten.Hanimlar benm cumartesi bitiyor level 3 te sonra ne yapayim karar veremwdm acaba bolgesel hateketlermi yapsam warmi onereceginiz brseyler
Yine Jillian'ın ripped programı var. 4 level, 4 hafta. Ben ona başladım. Vimeodan ya da youtubedan bulup indirebilirsin. Ben nereden indirmiştim hatırlamıyorum. Dvdsini aldım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?