Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Sizde süpersiniz o kadar kilo vermişiniz 10 kiloyuda verirsiniz çabucak inş. Benim de 10 kilo vermem lazım 3 haftadır diyet yapıyorum spor da yapıyorum ama vermedim daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metobolizma hızlandırıcı şu meşhur alkalı su denilen şeyi de içiyorum ben on gündür. Gercekten hazımsızlık diye birşey kalmadı. 1, 5 litre pet şişeye 8 çay kaşığı karbonat taze sıkılmış bir limonun suyu 2 yemek kaşığı bal. Bu karisimi yemeklerden önce ve sonra içiyorum. Onunda çok etkisi oldu. Günde 2 tane pet siseyi içiyorum. Hazımsızlık problemi cekenlere şiddetle tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben bir günlüğüne aksatmak zorunda kaldım sporu 9.gunumdu bugun iki kez mı yapsam yoksa bi gün uzatmalı olarak mı yapsam sizce ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bnmde 10 kilom var :) 59.9 u görsem pes etçem artık çünkü yıllardır diyet yap yap, 2 kilo ver 5 kilo al diye diye cnm çıktı da. aslında toplasan 14 değilde 50 kilo vermişimdir o derece :))

yumruk diye birşey var.. kilo vermen durunca 2-3 gün çok az gıda alıp bol yüüyüş yapınca metobolizma hareketleniyor. böyle birşeyde deneyebilrsin. çünkü bende 16 martta 71 kiloydum ama saplanmıştım 4 aydır. derken 18 martta ameliyat olunca 10 günde 69 kilo oldum :)

yeni ameliyat olduğum için zaten çok az besleniyorum :) hazımsızlık problemim sıfır şuan :))
teşekkür ederim yinede cnm ilerde lazım olursa aklımda olsun

Sağol canım tavsiye için. Allah şifa versin geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim shared de son haftam. Cumartesi ilk ve son ölçülerimi yazıp killer abs ye terfi edececeğim

Benim shared de son haftam. Cumartesi ilk ve son ölçülerimi yazıp killer abs ye terfi edececeğim

Diyetle beraber mi yapıyorsun? Ve gözle görülür bir incelme var mı? Ben daha bugun level 2ye geçtim de 😊

dün akşam 1. levele başladım ilk günüm ve her yerim acıyo ondan öncede kendi kafama göre spor yapıyodum bigün ara versek olurmu vücut dinlense

dün akşam 1. levele başladım ilk günüm ve her yerim acıyo ondan öncede kendi kafama göre spor yapıyodum bigün ara versek olurmu vücut dinlense

Ara vermek yerine devam et vücut alışıyor iki uç güne ağrılar için de ağrı kesici icersin :)

ya tam ağrı değil acı popomun üstüne bile zor oturuyorum ama zayıflamamda gerek acil

Ben ilk zamanlar gülemiyordum bile karnım falan acıyordu ama sonra alıştım kafaya koyunca dayanmak zorunda kalıyorsun katlancaksiin yapcak bir şey yok :)))

peki ne fark var anlatırmısın :) bir ay oldumu senin

Benim daha 11. Gunüm yani level 2nin ilk günüydü bugun. Ben diyetisyene de gidiyorum aynı zamanda ölçmedim ama dışardan gözle görülür bir incelme var bence de diğer insanlara göre de. İşe yaradığı aşikar :)

bende yediklerime acayip derecede dikkat ediyorum. ama günlerdir yerimde sayıklıyorum. 4 ay sonra düğünüm var bacaklarım en büyük sıkıntım onları inceltmem lazım zaten boyumda kısa of of

bende yediklerime acayip derecede dikkat ediyorum. ama günlerdir yerimde sayıklıyorum. 4 ay sonra düğünüm var bacaklarım en büyük sıkıntım onları inceltmem lazım zaten boyumda kısa of of

Bacak en zor incelen yerlerden biri ya ama bu jillianla her yerini çalıştırıyorsun da ben sonuc alanların fotografına baktım genelde beli incelmis yapanların. Bence sen bacak egzersizleri videolarına bak netten

bilemedim şimdi başlamışken bitirmek doğru olurmu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…