- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.801
Tesekkur ederim nuru, senin de kilon filan super. Ama sikilasmak hepimizin derdi...bu arada seninle bir gidiyoruz ben de 2/5 teyim. Bu arada leslie yi ogrendim burdan ve 2 gundur onu da yapiyorum. Ama jill 1 numara tek gecerim
hanımlar ben level 3 te 2.gunum ama hareketlerı tam yapamıyorum sankı yaaterliyorum yıne ama brz zor geldı bana
hanımlar birsey soracagım.30 day shredı tamamlamıs olanlar 30 gunun sonunda naptı sporu bıraktımı yoksa baska seylerde yaptımı incelenler tekrar eski halıne dondumu merak edıyorm cevaplarsanz sewnrmm
hanımlar birsey soracagım.30 day shredı tamamlamıs olanlar 30 gunun sonunda naptı sporu bıraktımı yoksa baska seylerde yaptımı incelenler tekrar eski halıne dondumu merak edıyorm cevaplarsanz sewnrmm
Eski yapanlara sormak lazım. Açıkçası ben de merak ediyorum sonuçları. Ben level 3 bitince killer abs yapacağım.
ben tamamladım ve sanırım 10 günü geçkin ara verdim.hanımlar birsey soracagım.30 day shredı tamamlamıs olanlar 30 gunun sonunda naptı sporu bıraktımı yoksa baska seylerde yaptımı incelenler tekrar eski halıne dondumu merak edıyorm cevaplarsanz sewnrmm
Başladığımdan beri bendeki değişimler. Azar azar ama güzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.