Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba ben bir şey sorucam benim vermek istediğim sadece -1 cm kalçadan diyet yapmasam da incelir miyim? yoksa illa karbonhidrattan uzak mı durmalıyım?

İyi akşamlar kızlar,
Bugün üçüncü günüm size birşey sormak istiyorum. Bacaklarım çok ağrıyor yürürken toparllıyorum resmen bi 5 dk. yürümem gerekiyo ki bacağım açılsın esnesin ağrımasın. sizde de oldu mu ilk günler normal bir durum değil mi :)

evet normal 5. günden sonra normale girersiniz merak etmeyin

benimde bugün 2/4 ü yaptım.hergün ayaklarım çok ağrıyordu.bugün başlamadan önce koşu bandında 1 km. yürüdüm.ardından jillian la egzersizleri yaptım.ardından 3 km. daha yürüdüm. şükür ki bugün ayaklarım ağrımadı.
arkadaşlarımın hepsi inceldiğimi söylüyor. bu beni daha da çok motive ediyor.

Selam kizlarr... Jillian i bir arkadasimdan duymustum ve internetten arastirirken bu topic e denk geldim, baslardan beri epey okudum ve gaza geldim. Size kendi deneyimlerimi anlatayim dedim hem de motivasyonumuzu arttiralim istedim. 20 subatta 77.2kg ile basladim shred e bugun itibariyle 71.3 um. Ama deli gibi rejim yapiyorum 1100 kalorilik ve 6 dan sonra hicbirsey yemiyorum. Cok nadir 1-2 kere diyet biskuvi yedim o kadar. Ama normalde levellar 10ar gun yapiliyor ya ben 15 gun yaptim ilk leveli. Hem 2. Levela gecmekten korktum hem hepsini 15er gun yapiyim daha etkili olsun istedim ama asil neden dizim de problem olustu. İnanilmaz agrimaya basladi, egzersizler bitince yuruyememeye ve gece yatinca dizimin agrisindan uyuyamamaya basladim. Doktora gittik mr da dizimin altindaki kemik su toplamis gorundu. Yeni baslayan spor kariyerim biticekti:) ama gizli gizli 2. Levela basladim vee tahminimden cok daha kolay gecti ve dizimin agrisi da yok oldu. Toplam 3 gun ara vermek zorunda kaldim ama. Resim ekleyip gecirdigim degisimi paylasmak istiyorum ama nasil yapilir bilmiyorum. Nasil yapacagima yardimci olursaniz paylasmak isterim. Biraz uzun oldu ama bugune kadar yapmadigim yorumlara sayin:)

Konuya cevap ver'i tıklayıp üstteki simgelerden insert image yada eklentiler'i tıklıyorsun.

Fotonu seçiyorsun, yükle diyorsun. Bu kadar.

Balmem harikasın

benim shread'de göbeğim gitmedi ya seninki harika gitmiş...

ben de uzun bir ara verdim kızlar yarına ripped'e başlıyorum artık yeter bu kadar tembelliğim.

Balmem harikasın

benim shread'de göbeğim gitmedi ya seninki harika gitmiş...

ben de uzun bir ara verdim kızlar yarına ripped'e başlıyorum artık yeter bu kadar tembelliğim.

Tesekkur ederim donuk pudra, hep birlikte gaza gelelim diye afise oldum. Sezeryan gobegim ve anne mirasi popomla kuculmeye calisiyoruz bizde..:) 57 kiloya inmem lazim.. Daha cok yolum var ama durmak yokkk!!!

Hadi kizlar sizin de gaza getircek olcu degisimi foto ne olursa beklemedeyimm..

balmem gerçektende iki resim arasında epey fark var.
o diz ağrısı sorunu ben de var.ben jilliandan sonra koşu bandında 40 dk. de yürüyorum. ben level 2 nin 5. gününü yaptım bugün. diz ağrım ara ara devam ediyor. kas gevşetici aldım biraz geçti gibi.benimde çok aşırı kilom yok boy 1.70 kilo 64 dü şükür ki 62 ye düştüm. ama ben öylediyet filan yapamıyorum. komşularım dedi ki ne yaptıysan gerçekten inceliyosun dediler. bu beni daha da motive etti. bide şu ağrılar olmasa daha da iyi olacak

Tesekkur ederim nuru, senin de kilon filan super. Ama sikilasmak hepimizin derdi...bu arada seninle bir gidiyoruz ben de 2/5 teyim. Bu arada leslie yi ogrendim burdan ve 2 gundur onu da yapiyorum. Ama jill 1 numara tek gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…