Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

gökçekarya hoş geldin öncelikle :KK16:
şimdi 3 level var her leveli 10 gün yapıyosun
istersen 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun
ben video ları indirmedim hepsi youtube da var çünkü. oradan izleyerek yapıyorum
çevirisi sanırım yok maalesef
son olarakta ben dambıllarımı 1 er kg lık olarak bi spor mağazasından aldım

başka sorularında olursa sorabilirsin :87:
kolayy gelsiin :13:

sen shredden sonra rippeda mı geçeceksin
ben çok kararsızım yaa ripped var killer abs var seçenek olarak
hangisini yapsam ki

bildiğim kadarıyla ripped ağırlıklı bacak kalça çalışıyo
killer abs de karın..
benim daha çok alt bölgemin incelmesi gerektiği için ripped canım :21:
senin vücudunda fazlalık daha çok nerede ?

bildiğim kadarıyla ripped ağırlıklı bacak kalça çalışıyo
killer abs de karın..
benim daha çok alt bölgemin incelmesi gerektiği için ripped canım :21:
senin vücudunda fazlalık daha çok nerede ?

benim vucudumda fazlalık yok aslnda
manken vucuduna sahip olmak için yapıyorum :KK9:
ikisinide yapacağım aslında karnımın sımsıkı olmasını bacaklarımdan daha ince olmasını istiyorum
yalnz ripped bacakları kaslandırr mı diye korkum var

benim vucudumda fazlalık yok aslnda
manken vucuduna sahip olmak için yapıyorum :KK9:
ikisinide yapacağım aslında karnımın sımsıkı olmasını bacaklarımdan daha ince olmasını istiyorum
yalnz ripped bacakları kaslandırr mı diye korkum var

kaslanmak zannedildiği kadar kolay değil ki canım.
insanlar çok büyük ağırlıklarla çok fazla kardiyo çalışması yapıyorda ancak
mesela benim erkek kardeşim aylardır 5 kglık dambıllarla çalışıo ama gözle görülür bişe yok diyebilirim illa ki var biraz ama direk bakıldığında anlaşılmıyor öyle
bence oyönden korkun olmasın :130:

ama poponu küçülttüğü konusunda bişe diyemiycem.

kaslanmak zannedildiği kadar kolay değil ki canım.
insanlar çok büyük ağırlıklarla çok fazla kardiyo çalışması yapıyorda ancak
mesela benim erkek kardeşim aylardır 5 kglık dambıllarla çalışıo ama gözle görülür bişe yok diyebilirim illa ki var biraz ama direk bakıldığında anlaşılmıyor öyle
bence oyönden korkun olmasın :130:

ama poponu küçülttüğü konusunda bişe diyemiycem.

haklısın canım
bakalım şu shred bitsin karar veririm hangisine geçeceğimi
jillian bagmlılk gibi resmen :KK9:

merhaba canım hoş geldin :KK16:
ben birer kiloluk aldım.toplamda iki kilo yani. bana ideal geliyor.
sen kendi kuvvetine göre al.zorlanmayacak şekilde.
bi arkadaşta yarımşar kilo almıştı mesela.

Çok teşekkür ederimm. başladım bugün ikinci günüm vücudumun çalıştığını hissediyorum gerçekten :) Kilom ideal ama göbiş sorunum var birazda toparlanıp kas olsa fena olmaz internette öncesi sonrası resimlerini görünce biraz gaza geldim açıkcası işe yarar inşallah :)

Çok teşekkür ederimm. başladım bugün ikinci günüm vücudumun çalıştığını hissediyorum gerçekten :) Kilom ideal ama göbiş sorunum var birazda toparlanıp kas olsa fena olmaz internette öncesi sonrası resimlerini görünce biraz gaza geldim açıkcası işe yarar inşallah :)

rica ederiimm :KK16:
işe yaradığına emin olabilirsin düzenli yapıldığı takdirde.

kızlar bişe anlatayım da size biraz motivasyon olsun. diyetisyene gidiyorum ben. öyle aman aman bi kilom olduğu için değil sadece bana motivasyon olsun da çabukça istediğim kiloya ulaşayım diye.. 63 kiloyum boyum 1.62. jillianı tam olarak 10 gün yaptım ve ikinci kez diyetisyen kontrolüme gittim. tam olarak 1.100 kg vermiş gözüktüm. bu normal 10 günde değil mi. ama bu giden kilonun 1 kg ı yağdan ve sadece 100 gr kastan gitmiş.ve diyet listesini de uygulamamıştım doğru düzgün.mantıları hamurişlerini götürmüştüm :KK52:
diyetisyenim şaşırdı. ve dedi ki 'normalde diyete ilk başlanıldığı aşamada verilen kilonun yarısı kastan yarısı yağdan ancak gider dedi. ki daha çok kastan bile gider dedi.

ondan sonra jillian a daha bi sarıldım. :KK1:
yani açıkçası ben o 1 kg yağ kaybımı jillian ablama borçluyummm :KK16:

selam kızlar size bişey sorucam benim boyum 1.54 kilom 50 genel olarak bakınca zayıf gözüküyorum tamam ama inanılmaz bir göbeğim ve son günlerde gitgide büyüyen bir basenim var sizce ben diyet+spor mu yapmalıyım yoksa yalnızca spor mu? yaşım 21 bu arada :KK17:

kızlar bişe anlatayım da size biraz motivasyon olsun. diyetisyene gidiyorum ben. öyle aman aman bi kilom olduğu için değil sadece bana motivasyon olsun da çabukça istediğim kiloya ulaşayım diye.. 63 kiloyum boyum 1.62. jillianı tam olarak 10 gün yaptım ve ikinci kez diyetisyen kontrolüme gittim. tam olarak 1.100 kg vermiş gözüktüm. bu normal 10 günde değil mi. ama bu giden kilonun 1 kg ı yağdan ve sadece 100 gr kastan gitmiş.ve diyet listesini de uygulamamıştım doğru düzgün.mantıları hamurişlerini götürmüştüm :KK52:
diyetisyenim şaşırdı. ve dedi ki 'normalde diyete ilk başlanıldığı aşamada verilen kilonun yarısı kastan yarısı yağdan ancak gider dedi. ki daha çok kastan bile gider dedi.

Gercekten motive eden bir paylasim olmus arkadasim. Bende 8.günümü bitirdim kendi adima bunu okumam iyi oldu..
Birkac kez bende kacamak yaptim, makarnalar, cikolatalar. Simdi yine toparladim. Iradeyi elden birakmayalim.
Pes etmek yok devam ediyoruz:KK34:

selam kızlar size bişey sorucam benim boyum 1.54 kilom 50 genel olarak bakınca zayıf gözüküyorum tamam ama inanılmaz bir göbeğim ve son günlerde gitgide büyüyen bir basenim var sizce ben diyet+spor mu yapmalıyım yoksa yalnızca spor mu? yaşım 21 bu arada :KK17:
Diyet degilde saglikli beslenmeyle ve egzersizlerle istedigin sonucu elde edebilirsin.
Aksamlari bilhassa ana yemegin hafif olmali..

gökçekarya hoş geldin öncelikle :KK16:
şimdi 3 level var her leveli 10 gün yapıyosun
istersen 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun
ben video ları indirmedim hepsi youtube da var çünkü. oradan izleyerek yapıyorum
çevirisi sanırım yok maalesef
son olarakta ben dambıllarımı 1 er kg lık olarak bi spor mağazasından aldım

başka sorularında olursa sorabilirsin :87:
kolayy gelsiin :13:

teşekkür ederim bilginiz için.sorularım olacak gibi gözüküyor.sizede kolay gelsin.

canım ya hakikaten motive ettin bizi bu yazıyı aslında herkesin okumasını isterim:KK16: senın adınada cok sevındım o kılolar gıttıgı ıcın:KK8::KK34:
canım amacın eger kılo vermekse ıkısını bır arada goturmelısın ama sıkılasmaksa sadece sporlada olur :KK15:
Dün itibari ile 3/7 de bittiii :KK16:

Dün tam 1 ay oldu spora başlayalı.. Yediklerimede dikkat ediyorum. Bu sabah tam 2 kg verdiğimi gördüm tartıda :KK52:

gayet ıyıymıs cok sevındım senın adına :21: ben hıc kılo verememıstım :KK50:ıncelme ne alemde pekı bak sımdı onlarıda merak ettım :KK23:

Teşekkürler, gerçekten motivasyon oldu. Çok sevindim böyle bir etkisi olmasına.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

X